Categories

FitLine Heart Duo Vegan

FitLine Heart Duo Vegan
FitLine Heart Duo Vegan FitLine Heart Duo Vegan FitLine Heart Duo Vegan
Марка: PM-International
Код на продукта: 9712163
Наличност: В наличност
Цена: 155,90 лв.

Подкрепете мозъка и сърцето си!

FitLine Heart Duo Vegan е оптималното решение 2 в 1 за подпомагане на сърцето и мозъка. Комплекс с уникална комбинация от полиненаситени Омега-3 мастни киселини EPA, DHA, коензим Q10 и витамин Е (токоферол). Укрепва сърдечно-съдовата и имунната система, повишава клетъчната енергия, физическата и умствена работоспособност.

Естествен Омега-3 (DHA и EPA) от висококачествени микроводорасли.

Всичко това е във водоразтворима мицелизирана форма, с вкус на портокал, продуктът е не само здравословен, но и вкусен. За да водим активен начин на живот на всяка възраст е важно да се чувстваме добре физически и психически през целия ден.

Осигуряването на ежедневното ви снабдяване с важни хранителни вещества, включително Омега-3 и Q10, може да бъде предизвикателство. Това е особено трудно, ако не ядете достатъчно морски дарове, тъй като микроводораслите и мазната океанска риба е основният източник на важни мастни киселини, съдържащи DHA и EPA. И ако сте на възраст над 40-50 години производството на Q10 в тялото ви е намалено.

  

FitLine Heart Duo Vegan е мицеларен комплекс с двойна сила, изключителна разработка на учени, с патентована технология и висока ефективност на усвояване до 98% (благодарение на концепциите NTC®, NGP®, MicroSolve®).

Комплексът Heart Duo Vegan включва:

  Омега-3: Най-важните PUFAs: ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), които не могат да се синтезират в човешкото тяло и трябва да се набавят от храната и добавките. Heart Duo Vegan се получава от висококачествени екологично чисти микроводораслите отгледани в оранжерия. 100% без риба!

Екологично и устойчиво: Няма въздействие върху океаните и морския живот!

Ейкозапентаенова (EPA) и докозахексаенова (DHA) се съдържат в маслото от водорасли и рибеното масло. Тук трябва да се има предвид, че рибите не произвеждат Омега-3, а си набавят така ценните мастни киселини като консумират фитопланктон. Първоначалният източник на Омега-3 EPA и DHA са микроводораслите.

EPA и DHA допринасят за нормалното функциониране на сърцето и помага да се поддържа нормална мозъчна функция, само с 2 порции на ден от витаминния комплекс Heart Duo Vegan.

  Коензим Q10 е „витаминът на младостта“, повишава енергията на клетките в тялото и укрепва имунната система. Q10 е ценна добавка за всички хора на възраст около 35 и повече години. Коензимът се използва от тялото за различни процеси и е вещество, което се среща навсякъде в клетките ни.

Коензим Q10 е подобно на витамините вещество и има изключително важно значение за снабдяването на всяка клетка от човешкия организъм с енергия. След 30-годишна възраст намалява способността на организма да натрупва коензим Q10, затова той трябва да се набавя чрез хранителни добавки. При 25% недостиг на Q10 настъпват заболявания.

  За предпочитане е Q10 да се взима в течна форма и в комбинация с витамин Е, който спомага за запазването на Q10.

 

Основните компоненти на FitLine Heart Duo Vegan:

  Омега-3 мастни киселини са едни от най-популярните естествени средства за поддържане на добро здраве. Широкият спектър ползи, които осигуряват засяга функциите на мозъка и нервната система, сърдечно-съдовата система, ендокринната система, костите, ставите и кожата.

Омега-3 помага за почистването на стените на кръвоносните съдове от лошия холестерол, като по този начин предотвратява образуването на холестеролни плаки. При редовна употреба нивата на холестерола се нормализират, стените на кръвоносните съдове се укрепват, стават по-еластични и се подобрява вискозитетът на кръвта.

  Коензим Q10 (или убихинон) е мощен естествен антиоксидант, който помага за подобряване на енергийния метаболизъм. Убихинонът е основен компонент на дихателния процес. Той транспортира кислород в тялото и енергизира мускулите, включително сърдечния мускул. Препоръчва се при силен стрес: физически и психически. Забавя процеса на стареене на клетките.

Ефектът на Q10 може да се види най-ясно върху кожата: изглажда бръчките и изравнява текстурата на кожата, подпомага заздравяването на рани, поради което се използва в козметичната линия FitLine.

  Витамин Е спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес. Основната функция на витамин Е е свързана с неговите антиоксидантни свойства, т.е. защита на клетките от свободните радикали. Витаминът засилва имунната система срещу вируси, предотвратява оксидативния стрес в тялото, който може да доведе до възпаление, а също така насърчава подмладяването на кожата.

     

Кой се нуждае от Heart Duo Vegan?

За подобряване на метаболизма в мозъка и забавяне на процесите на стареене;
  За вегетарианците, веганите или тези, които избягват рибата в менюто си;
  За спортисти и хора с повишена физическа активност. За повишаване на жизнеността, на енергията и издръжливостта;
  Всички хора над 35 години за профилактика, особено хора с риск от сърдечно-съдови и онкологични заболявания. Помага в превенцията на ракови заболявания (на гърдата, простатата, дебелото черво и др.);
  За профилактика на инфаркт, инсулт и дегенеративни очни заболявания;
  За хора с повишено умствено натоварване за подобряване на мозъчната функция и зрението. Допринася за подобряване състоянието на ретината;
  С хора с еднообразна диета, богата на твърди животински мазнини и бедна на морски дарове;
  За профилактика на ставни заболявания;
  Забавя развитието на атеросклероза;
  Допринася за нормализиране на кръвното налягане;
  Допринася за намаляване и предотвратяване на горещи вълни по време на менопаузата;
  Противовъзпалителни ефекти: облекчава възпалителни заболявания като артрит и ревматизъм;
  Облекчава главоболие като мигрена;
  Допринася за нормализиране на метаболизма, препоръчва се като допълнение към програмата за корекция на теглото;
  За укрепване на имунитета при чести инфекциозни и възпалителни заболявания;
  За намаляване на риска от алергични реакции;
  За защита на клетките от окисление;
Без рибен вкус!

Можете да научите повече за свойствата и функциите на FitLine Heart Duo Vegan в подробното описание на всеки продукт поотделно: Омега-3 Vegan и Коензим Q10

     

Предимства на FitLine Heart Duo Vegan:

 Висока бионаличност благодарение на концепцията NTC® (5-10 пъти по-висока от други мастноразтворими продукти). Бионаличност (усвояване) до 98%.
 Тялото получава повече активни вещества. Технологията на MicroSolve® мицелизация води до значително повишаване на концентрацията на полиненаситени Омега-3 мастни киселини, коензим Q10 и витамин Е в плазмата в сравнение с други продукти.
 FitLine Heart Duo Vegan е единствена в света мицеларна Омега-3, Q10 и витамин Е с патентована производствена технология!
 Студено бутилиране, щадящо, без термична обработка, без консерванти и изкуствени емулгатори.
 Лесна за прием в течна форма и иновативна система за дозиране на продукта.
 Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);
 Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции;
 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

Как да приемате Heart Duo Vegan?

Препоръчителна дозировка: Приемайте 1 до 2 пъти на ден.

Дневна порция: 30 капки = 1,67 мл. = 126 mg полиненаситени мицелизирани Омега-3 мастни киселини, от които: DHA 125 mg и EPA 1 mg, 30 mg коензим Q10, 15 mg α-ТЕ витамин Е.

Обем на опаковката: 1 бутилка = 50 мл., достатъчна за приготвяне на 30 порции по 1,67 мл. Продукта е предназначен за 1 месец употреба, при един прием на ден или за половин месец при 2 приема на ден.

Приложение:

Добавете 30 капки Heart Duo Vegan (еквивалент на 1,67 мл. = 1 порция) в негазирана напитка със стайна температура и в идеалния случай я изпийте сутрин.

Ако използвате други хранителни напитки от продуктовата линия на FitLine, като основна доставка на хранителни вещества, то можете директно да добавите Heart Duo Vegan към вашият енергиен сутрешен коктейл.

Внимание:

Винаги започвайте с малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне.

Да не се използва при индивидуална непоносимост, хеморагичен синдром. Прекратете приема на FitLine Heart Duo Vegan преди операция (поради риск от удължаване на времето на кървене). Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате антикоагуланти!

Ако сте болни, не отменяйте лекарството, предписано от Вашия лекар. FitLine Heart Duo Vegan не трябва да се приема вместо други лекарства, а в комбинация с тях. В същото време наблюдавайте подобряването на работата на сърцето и се консултирайте с Вашия лекар, за да направите необходимите промени в дозировката на лекарствата.

Начин на съхранение: затворена опаковки при температура от 5º до 25º С. След отворяне на опаковката съхранявайте при температура от 2º до 6º С, в хладилник. Пазете от топлина и светлина.

Продължителност на употреба:

За оптимални резултати, моля, планирайте да го използвате ежедневно и редовно в продължение на поне 6 месеца. Вашето тяло се нуждае от време, за да попълни дефицитите, което не бива да пропускате. Хранителната добавка е предназначена да бъде ежедневно, постоянно допълнение към диетата, а не временен режим. За хора над 35 години можете да го приемате по-дълго време, тъй като действието на полиненаситени Омега-3 мастни киселини и коензим Q10 не е мигновено, количеството и активността им в организма нараства постепенно.

Активни съставки:

Глицерин, вода, масло от микроводорасли, богати на Омега-3 полиненаситени мастни киселини, коензим Q10, натурален витамин Е (токоферол), емулгатор (соев лецитин), слънчогледово масло, антиоксиданти (богат на токоферол екстракт, естери на мастни киселини на аскорбинова киселина, екстракти от розмарин), натурален овкусител, естествен аромат.

Без консерванти.
Без лактоза.
Без глутен.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на

 

Подробно
Почувствай резултата! Осигуряването на ежедневното ви снабдяване с важни хранителни вещества, включително Омега-3 и Q10, може да бъде предизвикателство. Това е особено трудно, ако не ядете достатъчно морски дарове, тъй като микроводораслите и мазната океанска риба и е основният източник на важни мастни киселини, съдържащи DHA и EPA. И ако сте на възраст над 40-50 години производството на Q10 в тялото ви е намалено. FitLine Heart Duo Vegan е мицеларен комплекс с двойна сила, изключителна разработка на учени, с патентована технология и висока ефективност на усвояване до 98% (благодарение на концепциите NTC®, NGP®, MicroSolve®).
Предимства: Омега-3. Най-важните PUFAs: ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), които не могат да се синтезират в човешкото тяло и трябва да се набавят от храната и добавките. Heart Duo Vegan се получава от висококачествени екологично чисти микроводораслите отгледани в оранжерия. 100% без риба. Екологично и устойчиво: Няма въздействие върху океаните и морския живот. Ейкозапентаенова (EPA) и докозахексаенова (DHA) се съдържат в маслото от водорасли и рибеното масло. Тук трябва да се има предвид, че рибите не произвеждат Омега-3, а си набавят така ценните мастни киселини като консумират фитопланктон. Първоначалният източник на Омега-3 EPA и DHA са микроводораслите. EPA и DHA допринасят за нормалното функциониране на сърцето и помага да се поддържа нормална мозъчна функция само с 2 порции на ден. Коензим Q10 е „витаминът на младостта“, повишава енергията на клетките в тялото и укрепва имунната система. Q10 е ценна добавка за всички хора на възраст около 35 и повече години. Коензимът се използва от тялото за различни процеси и е вещество, което се среща навсякъде в клетките ни. Коензим Q10 е подобно на витамините вещество и има изключително важно значение за снабдяването на всяка клетка от човешкия организъм с енергия. След 30-годишна възраст намалява способността на организма да натрупва коензим Q10, затова той трябва да се набавя чрез хранителни добавки. При 25% недостиг на Q10 настъпват заболявания. За предпочитане е Q10 да се взима в течна форма и в комбинация с витамин Е, който спомага за запазването на Q10.
Ползи: Омега-3 мастни киселини са едни от най-популярните естествени средства за поддържане на добро здраве. Широкият спектър ползи, които осигуряват засяга функциите на мозъка и нервната система, сърдечно-съдовата система, ендокринната система, костите, ставите и кожата. Омега-3 помага за почистването на стените на кръвоносните съдове от лошия холестерол, като по този начин предотвратява образуването на холестеролни плаки. При редовна употреба нивата на холестерола се нормализират, стените на кръвоносните съдове се укрепват, стават по-еластични и се подобрява вискозитетът на кръвта. Коензим Q10 (или убихинон) е мощен естествен антиоксидант, който помага за подобряване на енергийния метаболизъм. Убихинонът е основен компонент на дихателния процес. Той транспортира кислород в тялото и енергизира мускулите, включително сърдечния мускул. Препоръчва се при силен стрес: физически и психически. Забавя процеса на стареене на клетките. Ефектът на Q10 може да се види най-ясно върху кожата: изглажда бръчките и изравнява текстурата на кожата, подпомага заздравяването на рани, поради което се използва в козметичната линия FitLine. Витамин Е спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес. Основната функция на витамин Е е свързана с неговите антиоксидантни свойства, т.е. защита на клетките от свободните радикали. Витаминът засилва имунната система срещу вируси, предотвратява оксидативния стрес в тялото, който може да доведе до възпаление, а също така насърчава подмладяването на кожата.
Активни съставки: Глицерин, вода, масло от микроводорасли, богати на Омега-3 полиненаситени мастни киселини, коензим Q10, натурален витамин Е (токоферол), емулгатор (соев лецитин), слънчогледово масло, антиоксиданти (богат на токоферол екстракт, естери на мастни киселини на аскорбинова киселина, екстракти от розмарин), натурален овкусител, естествен аромат. Без консерванти. Без лактоза. Без глутен.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Подходящо за вегани; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: За подобряване на метаболизма в мозъка и забавяне на процесите на стареене; За вегетарианците, веганите или тези, които избягват рибата в менюто си; За спортисти и хора с повишена физическа активност. За повишаване на жизнеността, на енергията и издръжливостта; Всички хора над 35 години за профилактика, особено хора с риск от сърдечно-съдови и онкологични заболявания. Помага в превенцията на ракови заболявания (на гърдата, простатата, дебелото черво и др.); За профилактика на инфаркт, инсулт и дегенеративни очни заболявания; За хора с повишено умствено натоварване за подобряване на мозъчната функция и зрението. Допринася за подобряване състоянието на ретината; С еднообразна диета, богата на твърди животински мазнини и бедна на морски дарове; За профилактика на ставни заболявания; Забавя развитието на атеросклероза; Допринася за нормализиране на кръвното налягане; Допринася за намаляване и предотвратяване на горещи вълни по време на менопаузата; Противовъзпалителни ефекти: облекчава възпалителни заболявания като артрит и ревматизъм; Облекчава главоболие като мигрена; Допринася за нормализиране на метаболизма, препоръчва се като допълнение към програмата за корекция на теглото. За укрепване на имунитета при чести инфекциозни и възпалителни заболявания; За намаляване на риска от алергични реакции; За защита на клетките от окисление; Без рибен вкус!
Обобщено: FitLine Heart Duo Vegan е оптималното решение 2 в 1 за подпомагане на сърцето и мозъка. Комплекс с уникална комбинация от полиненаситени Омега-3 мастни киселини EPA, DHA, коензим Q10 и витамин Е (токоферол). Укрепва сърдечно-съдовата и имунната система, повишава клетъчната енергия, физическата и умствена работоспособност. Естествено произведен Омега-3 (DHA и EPA) от висококачествени микроводорасли.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Добавете 30 капки Heart Duo Vegan (еквивалент на 1,67 ml = 1 порция) в негазирана напитка със стайна температура и в идеалния случай я изпийте сутрин. Ако използвате други хранителни напитки от продуктовата линия на FitLine, като основна доставка на хранителни вещества, то можете директно да добавите Heart Duo Vegan към вашият енергиен сутрешен коктейл.
Дозировка: Дневна порция: 30 капки = 1,67 мл. = 126 mg полиненаситени мицелизирани Омега-3 мастни киселини, от които: DHA 125 mg и EPA 1 mg, 30 mg коензим Q10, 15 mg α-ТЕ витамин Е.
Продължителност на употреба: Най-малко 6 месеца. Можете да го приемате дълго време.
Внимание! Винаги започвайте с малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Ако сте болни, не отменяйте лекарството, предписано от Вашия лекар. FitLine Heart Duo Vegan не трябва да се приема вместо други лекарства, а в комбинация с тях. В същото време наблюдавайте подобряването на работата на сърцето и се консултирайте с Вашия лекар, за да направите необходимите промени в дозировката на лекарствата.
Противопоказания: Да не се използва при индивидуална непоносимост, хеморагичен синдром. Прекратете приема на FitLine Heart Duo Vegan преди операция (поради риск от удължаване на времето на кървене). Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате антикоагуланти!
Съхранение: Затворена опаковки се съхранява при температура от 5º до 25º С. След отворяне на опаковката съхранявайте при температура от 2º до 6º градуса С, в хладилник. Пазете от топлина и светлина.
Идеален в комбинация с: FitLine Optimal-Set
Допълнителна информация:
Разфасовка: 1 бутилка от 50 мл., достатъчна за приготвяне на 30 порции по 1,67 мл.
Предназначен за: Продукта е предназначен за 1 месец употреба, при един прием на ден или за половин месец при 2 приема на ден.
Артикул номер: 9712163
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

Подкрепете мозъка и сърцето си!

FitLine Heart Duo Vegan е оптималното решение 2 в 1 за подпомагане на сърцето и мозъка. Комплекс с уникална комбинация от полиненаситени Омега-3 мастни киселини EPA, DHA, коензим Q10 и витамин Е (токоферол). Укрепва сърдечно-съдовата и имунната система, повишава клетъчната енергия, физическата и умствена работоспособност.

Естествен Омега-3 (DHA и EPA) от висококачествени микроводорасли.

Всичко това е във водоразтворима мицелизирана форма, с вкус на портокал, продуктът е не само здравословен, но и вкусен. За да водим активен начин на живот на всяка възраст е важно да се чувстваме добре физически и психически през целия ден.

Осигуряването на ежедневното ви снабдяване с важни хранителни вещества, включително Омега-3 и Q10, може да бъде предизвикателство. Това е особено трудно, ако не ядете достатъчно морски дарове, тъй като микроводораслите и мазната океанска риба е основният източник на важни мастни киселини, съдържащи DHA и EPA. И ако сте на възраст над 40-50 години производството на Q10 в тялото ви е намалено.

  

FitLine Heart Duo Vegan е мицеларен комплекс с двойна сила, изключителна разработка на учени, с патентована технология и висока ефективност на усвояване до 98% (благодарение на концепциите NTC®, NGP®, MicroSolve®).

Комплексът Heart Duo Vegan включва:

  Омега-3: Най-важните PUFAs: ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), които не могат да се синтезират в човешкото тяло и трябва да се набавят от храната и добавките. Heart Duo Vegan се получава от висококачествени екологично чисти микроводораслите отгледани в оранжерия. 100% без риба!

Екологично и устойчиво: Няма въздействие върху океаните и морския живот!

Ейкозапентаенова (EPA) и докозахексаенова (DHA) се съдържат в маслото от водорасли и рибеното масло. Тук трябва да се има предвид, че рибите не произвеждат Омега-3, а си набавят така ценните мастни киселини като консумират фитопланктон. Първоначалният източник на Омега-3 EPA и DHA са микроводораслите.

EPA и DHA допринасят за нормалното функциониране на сърцето и помага да се поддържа нормална мозъчна функция, само с 2 порции на ден от витаминния комплекс Heart Duo Vegan.

  Коензим Q10 е „витаминът на младостта“, повишава енергията на клетките в тялото и укрепва имунната система. Q10 е ценна добавка за всички хора на възраст около 35 и повече години. Коензимът се използва от тялото за различни процеси и е вещество, което се среща навсякъде в клетките ни.

Коензим Q10 е подобно на витамините вещество и има изключително важно значение за снабдяването на всяка клетка от човешкия организъм с енергия. След 30-годишна възраст намалява способността на организма да натрупва коензим Q10, затова той трябва да се набавя чрез хранителни добавки. При 25% недостиг на Q10 настъпват заболявания.

  За предпочитане е Q10 да се взима в течна форма и в комбинация с витамин Е, който спомага за запазването на Q10.

 

Основните компоненти на FitLine Heart Duo Vegan:

  Омега-3 мастни киселини са едни от най-популярните естествени средства за поддържане на добро здраве. Широкият спектър ползи, които осигуряват засяга функциите на мозъка и нервната система, сърдечно-съдовата система, ендокринната система, костите, ставите и кожата.

Омега-3 помага за почистването на стените на кръвоносните съдове от лошия холестерол, като по този начин предотвратява образуването на холестеролни плаки. При редовна употреба нивата на холестерола се нормализират, стените на кръвоносните съдове се укрепват, стават по-еластични и се подобрява вискозитетът на кръвта.

  Коензим Q10 (или убихинон) е мощен естествен антиоксидант, който помага за подобряване на енергийния метаболизъм. Убихинонът е основен компонент на дихателния процес. Той транспортира кислород в тялото и енергизира мускулите, включително сърдечния мускул. Препоръчва се при силен стрес: физически и психически. Забавя процеса на стареене на клетките.

Ефектът на Q10 може да се види най-ясно върху кожата: изглажда бръчките и изравнява текстурата на кожата, подпомага заздравяването на рани, поради което се използва в козметичната линия FitLine.

  Витамин Е спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес. Основната функция на витамин Е е свързана с неговите антиоксидантни свойства, т.е. защита на клетките от свободните радикали. Витаминът засилва имунната система срещу вируси, предотвратява оксидативния стрес в тялото, който може да доведе до възпаление, а също така насърчава подмладяването на кожата.

     

Кой се нуждае от Heart Duo Vegan?

За подобряване на метаболизма в мозъка и забавяне на процесите на стареене;
  За вегетарианците, веганите или тези, които избягват рибата в менюто си;
  За спортисти и хора с повишена физическа активност. За повишаване на жизнеността, на енергията и издръжливостта;
  Всички хора над 35 години за профилактика, особено хора с риск от сърдечно-съдови и онкологични заболявания. Помага в превенцията на ракови заболявания (на гърдата, простатата, дебелото черво и др.);
  За профилактика на инфаркт, инсулт и дегенеративни очни заболявания;
  За хора с повишено умствено натоварване за подобряване на мозъчната функция и зрението. Допринася за подобряване състоянието на ретината;
  С хора с еднообразна диета, богата на твърди животински мазнини и бедна на морски дарове;
  За профилактика на ставни заболявания;
  Забавя развитието на атеросклероза;
  Допринася за нормализиране на кръвното налягане;
  Допринася за намаляване и предотвратяване на горещи вълни по време на менопаузата;
  Противовъзпалителни ефекти: облекчава възпалителни заболявания като артрит и ревматизъм;
  Облекчава главоболие като мигрена;
  Допринася за нормализиране на метаболизма, препоръчва се като допълнение към програмата за корекция на теглото;
  За укрепване на имунитета при чести инфекциозни и възпалителни заболявания;
  За намаляване на риска от алергични реакции;
  За защита на клетките от окисление;
Без рибен вкус!

Можете да научите повече за свойствата и функциите на FitLine Heart Duo Vegan в подробното описание на всеки продукт поотделно: Омега-3 Vegan и Коензим Q10

     

Предимства на FitLine Heart Duo Vegan:

 Висока бионаличност благодарение на концепцията NTC® (5-10 пъти по-висока от други мастноразтворими продукти). Бионаличност (усвояване) до 98%.
 Тялото получава повече активни вещества. Технологията на MicroSolve® мицелизация води до значително повишаване на концентрацията на полиненаситени Омега-3 мастни киселини, коензим Q10 и витамин Е в плазмата в сравнение с други продукти.
 FitLine Heart Duo Vegan е единствена в света мицеларна Омега-3, Q10 и витамин Е с патентована производствена технология!
 Студено бутилиране, щадящо, без термична обработка, без консерванти и изкуствени емулгатори.
 Лесна за прием в течна форма и иновативна система за дозиране на продукта.
 Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);
 Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции;
 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

Как да приемате Heart Duo Vegan?

Препоръчителна дозировка: Приемайте 1 до 2 пъти на ден.

Дневна порция: 30 капки = 1,67 мл. = 126 mg полиненаситени мицелизирани Омега-3 мастни киселини, от които: DHA 125 mg и EPA 1 mg, 30 mg коензим Q10, 15 mg α-ТЕ витамин Е.

Обем на опаковката: 1 бутилка = 50 мл., достатъчна за приготвяне на 30 порции по 1,67 мл. Продукта е предназначен за 1 месец употреба, при един прием на ден или за половин месец при 2 приема на ден.

Приложение:

Добавете 30 капки Heart Duo Vegan (еквивалент на 1,67 мл. = 1 порция) в негазирана напитка със стайна температура и в идеалния случай я изпийте сутрин.

Ако използвате други хранителни напитки от продуктовата линия на FitLine, като основна доставка на хранителни вещества, то можете директно да добавите Heart Duo Vegan към вашият енергиен сутрешен коктейл.

Внимание:

Винаги започвайте с малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне.

Да не се използва при индивидуална непоносимост, хеморагичен синдром. Прекратете приема на FitLine Heart Duo Vegan преди операция (поради риск от удължаване на времето на кървене). Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате антикоагуланти!

Ако сте болни, не отменяйте лекарството, предписано от Вашия лекар. FitLine Heart Duo Vegan не трябва да се приема вместо други лекарства, а в комбинация с тях. В същото време наблюдавайте подобряването на работата на сърцето и се консултирайте с Вашия лекар, за да направите необходимите промени в дозировката на лекарствата.

Начин на съхранение: затворена опаковки при температура от 5º до 25º С. След отворяне на опаковката съхранявайте при температура от 2º до 6º С, в хладилник. Пазете от топлина и светлина.

Продължителност на употреба:

За оптимални резултати, моля, планирайте да го използвате ежедневно и редовно в продължение на поне 6 месеца. Вашето тяло се нуждае от време, за да попълни дефицитите, което не бива да пропускате. Хранителната добавка е предназначена да бъде ежедневно, постоянно допълнение към диетата, а не временен режим. За хора над 35 години можете да го приемате по-дълго време, тъй като действието на полиненаситени Омега-3 мастни киселини и коензим Q10 не е мигновено, количеството и активността им в организма нараства постепенно.

Активни съставки:

Глицерин, вода, масло от микроводорасли, богати на Омега-3 полиненаситени мастни киселини, коензим Q10, натурален витамин Е (токоферол), емулгатор (соев лецитин), слънчогледово масло, антиоксиданти (богат на токоферол екстракт, естери на мастни киселини на аскорбинова киселина, екстракти от розмарин), натурален овкусител, естествен аромат.

Без консерванти.
Без лактоза.
Без глутен.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на

 

Спецификация

Подробно
Почувствай резултата! Осигуряването на ежедневното ви снабдяване с важни хранителни вещества, включително Омега-3 и Q10, може да бъде предизвикателство. Това е особено трудно, ако не ядете достатъчно морски дарове, тъй като микроводораслите и мазната океанска риба и е основният източник на важни мастни киселини, съдържащи DHA и EPA. И ако сте на възраст над 40-50 години производството на Q10 в тялото ви е намалено. FitLine Heart Duo Vegan е мицеларен комплекс с двойна сила, изключителна разработка на учени, с патентована технология и висока ефективност на усвояване до 98% (благодарение на концепциите NTC®, NGP®, MicroSolve®).
Предимства: Омега-3. Най-важните PUFAs: ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), които не могат да се синтезират в човешкото тяло и трябва да се набавят от храната и добавките. Heart Duo Vegan се получава от висококачествени екологично чисти микроводораслите отгледани в оранжерия. 100% без риба. Екологично и устойчиво: Няма въздействие върху океаните и морския живот. Ейкозапентаенова (EPA) и докозахексаенова (DHA) се съдържат в маслото от водорасли и рибеното масло. Тук трябва да се има предвид, че рибите не произвеждат Омега-3, а си набавят така ценните мастни киселини като консумират фитопланктон. Първоначалният източник на Омега-3 EPA и DHA са микроводораслите. EPA и DHA допринасят за нормалното функциониране на сърцето и помага да се поддържа нормална мозъчна функция само с 2 порции на ден. Коензим Q10 е „витаминът на младостта“, повишава енергията на клетките в тялото и укрепва имунната система. Q10 е ценна добавка за всички хора на възраст около 35 и повече години. Коензимът се използва от тялото за различни процеси и е вещество, което се среща навсякъде в клетките ни. Коензим Q10 е подобно на витамините вещество и има изключително важно значение за снабдяването на всяка клетка от човешкия организъм с енергия. След 30-годишна възраст намалява способността на организма да натрупва коензим Q10, затова той трябва да се набавя чрез хранителни добавки. При 25% недостиг на Q10 настъпват заболявания. За предпочитане е Q10 да се взима в течна форма и в комбинация с витамин Е, който спомага за запазването на Q10.
Ползи: Омега-3 мастни киселини са едни от най-популярните естествени средства за поддържане на добро здраве. Широкият спектър ползи, които осигуряват засяга функциите на мозъка и нервната система, сърдечно-съдовата система, ендокринната система, костите, ставите и кожата. Омега-3 помага за почистването на стените на кръвоносните съдове от лошия холестерол, като по този начин предотвратява образуването на холестеролни плаки. При редовна употреба нивата на холестерола се нормализират, стените на кръвоносните съдове се укрепват, стават по-еластични и се подобрява вискозитетът на кръвта. Коензим Q10 (или убихинон) е мощен естествен антиоксидант, който помага за подобряване на енергийния метаболизъм. Убихинонът е основен компонент на дихателния процес. Той транспортира кислород в тялото и енергизира мускулите, включително сърдечния мускул. Препоръчва се при силен стрес: физически и психически. Забавя процеса на стареене на клетките. Ефектът на Q10 може да се види най-ясно върху кожата: изглажда бръчките и изравнява текстурата на кожата, подпомага заздравяването на рани, поради което се използва в козметичната линия FitLine. Витамин Е спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес. Основната функция на витамин Е е свързана с неговите антиоксидантни свойства, т.е. защита на клетките от свободните радикали. Витаминът засилва имунната система срещу вируси, предотвратява оксидативния стрес в тялото, който може да доведе до възпаление, а също така насърчава подмладяването на кожата.
Активни съставки: Глицерин, вода, масло от микроводорасли, богати на Омега-3 полиненаситени мастни киселини, коензим Q10, натурален витамин Е (токоферол), емулгатор (соев лецитин), слънчогледово масло, антиоксиданти (богат на токоферол екстракт, естери на мастни киселини на аскорбинова киселина, екстракти от розмарин), натурален овкусител, естествен аромат. Без консерванти. Без лактоза. Без глутен.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Подходящо за вегани; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: За подобряване на метаболизма в мозъка и забавяне на процесите на стареене; За вегетарианците, веганите или тези, които избягват рибата в менюто си; За спортисти и хора с повишена физическа активност. За повишаване на жизнеността, на енергията и издръжливостта; Всички хора над 35 години за профилактика, особено хора с риск от сърдечно-съдови и онкологични заболявания. Помага в превенцията на ракови заболявания (на гърдата, простатата, дебелото черво и др.); За профилактика на инфаркт, инсулт и дегенеративни очни заболявания; За хора с повишено умствено натоварване за подобряване на мозъчната функция и зрението. Допринася за подобряване състоянието на ретината; С еднообразна диета, богата на твърди животински мазнини и бедна на морски дарове; За профилактика на ставни заболявания; Забавя развитието на атеросклероза; Допринася за нормализиране на кръвното налягане; Допринася за намаляване и предотвратяване на горещи вълни по време на менопаузата; Противовъзпалителни ефекти: облекчава възпалителни заболявания като артрит и ревматизъм; Облекчава главоболие като мигрена; Допринася за нормализиране на метаболизма, препоръчва се като допълнение към програмата за корекция на теглото. За укрепване на имунитета при чести инфекциозни и възпалителни заболявания; За намаляване на риска от алергични реакции; За защита на клетките от окисление; Без рибен вкус!
Обобщено: FitLine Heart Duo Vegan е оптималното решение 2 в 1 за подпомагане на сърцето и мозъка. Комплекс с уникална комбинация от полиненаситени Омега-3 мастни киселини EPA, DHA, коензим Q10 и витамин Е (токоферол). Укрепва сърдечно-съдовата и имунната система, повишава клетъчната енергия, физическата и умствена работоспособност. Естествено произведен Омега-3 (DHA и EPA) от висококачествени микроводорасли.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Добавете 30 капки Heart Duo Vegan (еквивалент на 1,67 ml = 1 порция) в негазирана напитка със стайна температура и в идеалния случай я изпийте сутрин. Ако използвате други хранителни напитки от продуктовата линия на FitLine, като основна доставка на хранителни вещества, то можете директно да добавите Heart Duo Vegan към вашият енергиен сутрешен коктейл.
Дозировка: Дневна порция: 30 капки = 1,67 мл. = 126 mg полиненаситени мицелизирани Омега-3 мастни киселини, от които: DHA 125 mg и EPA 1 mg, 30 mg коензим Q10, 15 mg α-ТЕ витамин Е.
Продължителност на употреба: Най-малко 6 месеца. Можете да го приемате дълго време.
Внимание! Винаги започвайте с малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Ако сте болни, не отменяйте лекарството, предписано от Вашия лекар. FitLine Heart Duo Vegan не трябва да се приема вместо други лекарства, а в комбинация с тях. В същото време наблюдавайте подобряването на работата на сърцето и се консултирайте с Вашия лекар, за да направите необходимите промени в дозировката на лекарствата.
Противопоказания: Да не се използва при индивидуална непоносимост, хеморагичен синдром. Прекратете приема на FitLine Heart Duo Vegan преди операция (поради риск от удължаване на времето на кървене). Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате антикоагуланти!
Съхранение: Затворена опаковки се съхранява при температура от 5º до 25º С. След отворяне на опаковката съхранявайте при температура от 2º до 6º градуса С, в хладилник. Пазете от топлина и светлина.
Идеален в комбинация с: FitLine Optimal-Set
Допълнителна информация:
Разфасовка: 1 бутилка от 50 мл., достатъчна за приготвяне на 30 порции по 1,67 мл.
Предназначен за: Продукта е предназначен за 1 месец употреба, при един прием на ден или за половин месец при 2 приема на ден.
Артикул номер: 9712163
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети: FitLine, Heart Duo, Vegan, веган, сърце, мозък, Омега-3, EPA, DHA, Q10, коензим, витамин Е, Е, E, токоферол, сърдечно-съдова, енергия, физическа, умствена, работоспособност, микроводорасли, водорасли, водоразтворим, портокал, психика, психичеака, мастни киселини, Кю тен, ейкозапентаенова киселина, Клетъчен рестарт, CellReset, Cell Reset, докозахексаенова киселина, PUFA, без риба, фитопланктон, витаминът на младостта, имунна, имунитет, клетки, здраве, нервна система, ендокринна, кости, стави, кожа, кръв, кръвоносни съдове, вискозитет, убихинон, антиоксидант, метаболизъм, диша, дихателен, кислород, еластични, енергизира, мускули, сърдечен, сърдечен мускул, стрес, стареене, бръчки, изглажда, текстура, рани, оксидира, оксидантен стрес, антиоксидант, свободни радикали, вируси, възпаление, подмладява, вегетарианци, вегани, без риба, рибено масло, спорт, спортисти, активни, активност, повишена, издръжливост, профилактика, онкология, онкологични, рак, гърдата, простата, дебело черво, инфаркт, инсулт, очи, очни, заболявания, зрение, ретина, мазнини, атеросклероза, кръвното налягане, горещи вълни, менопауза, климакс, климактериум, Противовъзпалителнио, артрит, ревматизъм, мигрена, главоболие, алергия, MicroSolve, плазма, мицеларна, без консерванти, глицерин, вода, масло, полиненаситени, соев лецитин, слънчогледово масло, слънчоглед, аскорбинова киселина, розмарин, без лактоза, без глутен