Categories

PM-International

PM-International

„PM-International AG“ е немска компания за хранителни добавки FitLine® с 30-годишна история.

Подкрепяме активен и здравословен начин на живот с холистичен подход

FitLine® ексклузивни, изключително висок клас добавки, без аналог на нашия пазар и в световен план.

Всички продукти са произведени в Германия в съответствие с Добрата производствена практика (GMP), която е фармацевтичен стандарт. Чистотата и качеството се наблюдават постоянно от експерти по хранене и биолози в PM-International  Scientific Advisory Board. Тествани са от ELAB Analytic GmbH. Можете да сканирате QR кода на вашите продукти FitLine, за да научите повече за контрола на качеството. Имат халал сертификат. Възможно най-чисто и естествено, качество, което не познава компромиси!

Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето за олимпийски спортисти. Това е единствената компания, упълномощена да използва сертификатния печат на Cologne List (www.koelnerliste.com) – публикуван списък на хранителните добавки, които са безопасни и не съдържат допинг. Задължителен за професионални спортисти и спортисти за развлечение. Продуктът е напълно безопасен. Не съдържа допинг и се използва от професионални спортисти по целия свят.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате. Без вредни или скрити съставки.

Няма други толкова комплексни добавки. Тези добавки предлагат всичко, което е необходимо, за да протекат правилно метаболитните процеси във всяка една клетка в нашия организъм. Правилният метаболизъм на всяка една клетка гарантира здраве на целия ни организъм. Всички клетки в нашето тяло, освен мозъчните, се обновяват. Хранителните добавки FitLine гарантират работещ и оптимален метаболизъм, защита на имунната система, подобряване на регенерацията, прилив на енергия, превенция за здраво тяло, красива визия, спокоен дух и трайно отслабване без Йо-Йо Ефект. Приема на добавки FitLine води до клетъчен рестарт на организма.

Хранителните добавки FitLine са лесно приложими.

Това са най-вкусните добавки. FitLine са изцяло изработени от висококачествени екстракти от плодове и зеленчуци (прахообразна форма) 100% натурални без консерванти и оцветители. С 99,9% усвояемост. Могат да се приемат от всеки, от 6 месечна възраст до старини, без изключение и без прекъсване. Не се натрупват в организма. Не водят до пристрастяване и не могат да бъдат предозирани.

FitLine е синоним на здраве, красота, и висок стандарт на живот……

 Гарантиран резултат

 Патентованата NTC® - концепция за транспортиране на хранителни вещества, която се използва във витаминно-минералните комплекси, козметиката и спортното хранене на FitLine, гарантирано доставя всички хранителни вещества на клетъчно ниво.

 Първокласно качество

 Благодарение на високите научни технологии и дългогодишни изследвания, всички продукти на FitLine са с най-високо качество. Те принадлежат към премиум клас сегмента и редовно се подлагат на строг контрол в най-добрите експертни организации.

 Пълна сигурност

 Допълнителното клетъчно хранене и козметиката FitLine са сертифицирани по най-строгите международни стандарти. Тяхната абсолютна чистота, надеждност и безопасност нямат аналог в света.

Променяме света на хранителните вещества и козметиката от 1993 г.

КЛАСИРАНЕ СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ ИНОВАТОРИ ЗА 22-РИ ПЪТ

 

НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩА СЕ КОМПАНИЯ В СВЕТА 2024 Г., ЗА 4-ТА ПОРЕДНА ГОДИНА: МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА ЗА РАСТЕЖ BRAVO

 

КЛАСИРАН НА №6 В GLOBAL 100 NEWS ЗА ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ: НАЙ-ДОБРИТЕ КОМПАНИИ ЗА ДИРЕКТНИ ПРОДАЖБИ В СВЕТА

РОЛФ СОРГ ПОЛУЧИ НАГРАДАТА ЗА ЛИДЕРСТВО BRAVO КАТО ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА 2023 ГОДИНА