Categories

FitLine Feel Good Yoghurt

FitLine Feel Good Yoghurt
FitLine Feel Good Yoghurt FitLine Feel Good Yoghurt FitLine Feel Good Yoghurt
Марка: PM-International
Код на продукта: 9709071
Наличност: В наличност
Цена: 63,50 лв.

FitLine® Feel Good Yoghurt е пробиотик или пробиотично кисело мляко с 4 различни култури от полезни за здравето млечнокисели бактерии, има невероятно висока концентрация на пробиотични бактерии и също така съдържа пребиотика инулин.

Ново поколение 100% натурално пробиотично кисело мляко!

Прясно приготвено, без консерванти, оцветители и подправки!

FitLine Feel Good Yoghurt е бактериален прах, при приготвянето на който се получава кисело мляко с живи пробиотични бактериални култури. Продукт на основата на суроватка на прах, обогатен със суроватъчен протеин, инулин и пробиотични култури. С ниско съдържание на мазнини и холестерол, обогатен е със суроватъчни протеини и благодарение на пробиотични култури и инулин има отличен резултат, който влияе положително на чревната флора.

Здравословна закуска за цялото семейство - началото на един добър ден! Това здравословно кисело мляко има уникален и естествен кремообразен вкус.

Пробиотичните бактерии поддържат здрава храносмилателна система и увеличават растежа на добрите чревни бактерии. Подпомагат чревната флора и по този начин помагат за укрепване на имунната система. При децата и възрастните с чести инфекции и твърд/отпуснат корем могат да се повлияят благоприятно доста бързо с това кисело мляко. При прием на антибиотици също е препоръчително да приемате често FitLine Feel Good Yoghurt.

Всеки може да приема кисело мляко, от новородени до възрастни хора. Тези с непоносимост към лактоза могат да смесват праха в обезмаслено мляко без лактоза или соево мляко. Мнозина всъщност намират, че соевото мляко работи най-добре.

Киселото мляко може да се приготвя много рядко и да се дава в бутилка. Това е особено полезно за деца, които страдат от колики, но също така е добро за укрепване на чревната функция на новородени.

Подходящо за бебета от 2-седмична възраст по една чаена лъжичка на ден. При бебета стомахът се раздува поради двигателна дисфункция на червата. Различни захари, които бебетата не усвояват, често са виновни, като например плодова захар (фруктоза) и млечна захар (лактоза). Бебетата нямат храносмилателни ензими, поради което имат метеоризъм. Пробиотиците са идеалното решение! Освен това изследванията показват, че ако на бебетата се дават тези добри бактерии, докато растат, те стават по-стройни и имат по-активен метаболизъм!

FitLine Feel Good Yoghurt се характеризира с внимателно балансиран състав, който осигурява на тялото ви ценни хранителни вещества и в същото време осигурява фойерверки на вкуса. Продуктът съдържа висококачествени съставки, които действат синергично, за да ви дадат усещане за жизненост и благополучие.

С FitLine Feel Good Yoghurt вие давате на тялото си точно това, от което се нуждае, за да се чувства добре и подобрявате благосъстоянието си.

Подарете си това уникално вкусово изживяване и усетете положителния ефект върху тялото си. Към всяка опаковка получавате шест порции от вкусното кисело мляко Feel Good, на което можете да се насладите както желаете.

Какво представлява FitLine Feel Good Yoghurt  и какви предимства предлага? 

 Осигурява висококачествен протеин, който е от решаващо значение за поддържането и възстановяването на мускулите и тъканите. Това е особено важно, ако сте активни и спортувате.

 Киселото мляко съдържа разнообразие от основни витамини и минерали, които могат да поддържат вашето здраве и да ви помогнат да се чувствате енергични и жизнени.

 Богато е на пробиотични култури, които подпомагат здравето на червата и укрепват имунната система. Здравословната чревна флора може да има положителен ефект върху вашето настроение и общо благосъстояние.

 Пребиотичният инулин действа като защитна мембрана за пробиотичните бактерии, докато преминават през стомаха. В червата пробиотичните микроорганизми се прикрепят към клетките на лигавицата.

Колкото по-добре могат да се "прикрепят" там, колкото по-дълго останат там, толкова повече ще развият своите здравословни способности. В дебелото черво протичат различни важни за човека бактериални процеси, така че дебелото черво не може да се разглежда само като орган за образуване и натрупване на изпражнения. Дебелото черво може да обитават както полезни, така и патогенни микроорганизми. Когато се насърчава настаняването и размножаването на полезни микроорганизми в дебелото черво, е необходимо да се гарантира, че тези микроорганизми имат с какво да се хранят.

Приятните естествени аромати придават на Feel Good Yoghurt неговия несравним вкус и осигуряват истинска наслада.

Бактериите, които изграждат FitLine Feel Good Yoghurt, имат голямо биохимично значение за тялото:

☘️ Регулира количествения и качествен състав на нормалната чревна флора;
☘️ Активно участва в храносмилането и усвояването. Насърчава образуването на млечна киселина в червата, което води до изместване на pH към киселинната страна. Киселинната среда потиска растежа на патогенни и условно патогенни бактерии и осигурява оптимално функциониране на храносмилателните ензими;
☘️ Участва в синтеза на витамини В, К, аскорбинова киселина, фолиева киселина и никотинова киселина, като по този начин повишава устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори на околната среда;
☘️ Насърчава синтеза на незаменими аминокиселини, по-доброто усвояване на калциевите соли и витамин D;
☘️ Участва в метаболизма на жлъчните пигменти и жлъчни киселини, протеини и минерали, подобрява усвояването и хидролизата на мазнините;
☘️ Предотвратява размножаването на патогенна, гниеща и газообразуваща чревна микрофлора. Синтезира вещества с антимикробен ефект;
☘️ Стимулира имунната система на организма;
☘️ Има антиалергични свойства;
 

Основни предимства на FitLine Feel Good Yoghurt:

☘️ Гарантирано огромен брой живи култури - 11 милиарда лактобактерии / на 100 мл. порция (на киселите млека от магазинната мрежа пише „СЛЕДИ от лактобактерии“!!!);
☘️ Четири различни култури от бактерии от кисело мляко;
☘️ Има максимална биологична стойност;
☘️ Патентован;
☘️ Минимално количество калории и мазнини;
☘️ Съдържа баластни вещества;
☘️ Богат на естествени минерали (калций, магнезий, фосфор). Калцият допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими;
☘️ Приготвенето е изключително лесно. Без термична обработка!
☘️ Не съдържа изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти, гелове, стабилизатори. Продуктът може безопасно да се съхранява отворен до една седмица в хладилник;
☘️ 100% натурален;
☘️ Стои в основата на храненето при лечение на диабет и алергии;
☘️ Не съдържа глутен!
☘️ Източник на протеини!
☘️ Не съдържа фруктоза!

Пробиотиците и пребиотиците значително подобряват усвояването на хранителните вещества, необходими за възстановяване на организма.

Кой има нужда от Feel Good Yoghurt?

☘️ Всеки, който иска да запази или подобри здравето си, най-вече за деца, бременни;
☘️ За всеки, който е на режим отслабване;
☘️ Стабилизира чревната флора и предотвратява дисбиозата, възникваща в резултат на стрес, недохранване, употреба на антибиотици, инфекциозни заболявания или процеса на стареене;
☘️ За профилактика на рака;
☘️ При възстановяване след курс на интензивна терапия, както и по време и след прием на антибиотици;
☘️ Киселото мляко се препоръчва на бременни, деца и възрастни хора като естествено средство за укрепване на имунитета;
☘️ За усвояването на хранителни вещества, витамини, минерали и особено калций;
☘️ Без добавки с естествени пробиотици!
☘️ Може да се приготви с мляко без лактаза, като се използва растително мляко!
☘️ Той е не само много здравословен, но и чудесен семеен продукт, като проста, удобна и здравословна закуска.
 

Продуктът е производен по патентовани технологии!

Уникалната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) се използва за производството и на този продукт FitLine. Изключителната концепция NTC® доставя хранителните вещества точно когато са необходими и където са необходими – на клетъчно ниво! Отвътре и отвън.

Производството също така отговаря на най-високите стандарти на добрата производствена практика (GMP®), които са процедури, за да се гарантира, че няма кръстосано замърсяване между продуктите по време на производството и опаковането.

Само 5% от компаниите следват Добрата производствена практика (GMP®), тъй като прилагането на тези процедури е скъпо. Това е мястото, където повечето други компании режат ъглите, за ваша сметка, за да спестят пари.

  • Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);
  • 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.
  • Качеството на нашите продукти се тества редовно и независимо от ELAB Analytic GmbH.
  • Продуктът подлежи на независим контрол от TÜV SÜD.
  • Ексклузивно само за PM-International!

Приготвяте сами прясно кисело мляко, без консерванти, оцветители и подправки!

Вкусно, здравословно и живо кисело мляко.

Открийте FitLine Feel Good Yoghurt и се поглезете с кисело мляко, което не само е вкусно, но може да има и положителен ефект върху тялото ви. Внимателно подбраните съставки поддържат вашето здраве и ви помагат да се чувствате добре.

Поръчайте FitLine Feel Good Yoghurt сега и опитайте сами как това вкусно кисело мляко може да обогати ежедневието ви. Независимо дали като част от вашата закуска, като десерт или като дип (кремообразен сос за топене) - това кисело мляко ще зарадва сетивата ви и ще ви поглези отново и отново.

Подарете си късче природа и подобрете благосъстоянието си с FitLine Feel Good Yoghurt. Поръчайте днес и очаквайте истинска наслада за тялото и душата!

Начин на приготвяне:

Приготвянето на прясно кисело мляко в термоса за кисело мляко FitLine е много лесно!

Необходими са ви 1 пакетче FitLine Feel Good Yoghurt (50,50 гр.) и около 1 литър прясно млякото със стайна температура, масленост от 0,3%-3,5% (по желание) или соево мляко.

Изсипете 0,5 л. от прясно мляко във вътрешният контейнер на уреда за кисело мляко и добавете съдържанието на пакетчето Feel Good Yoghurt. Колкото по-маслено е млякото, толкова по-гъст става йогурта.

Разбъркайте млякото добре с бъркалка за разбиване на яйца, докато праха се разтвори напълно. Излейте останалото до 1 л. мляко и разбъркайте отново добре. Поставете внимателно капака на вътрешният контейнер и го затворете, като добре го притиснете. Трябва да е плътно затворено, като се стараете да изпуснете възможно най-много въздуха от под капака.

Налейте вряща вода във външния контейнер, така че водата да достига до издадения ръб на от вътрешната страна на контейнера.

Поставете контейнера с млякото вътре във врящата вода. И затворете внимателно капака на външния контейнер. НЕ наливайте повторно вряла вода във външния съд, защото бактериите могат да умрат!

Така престоява 8 до 10 часа при стайна температура, около 20˚С. За по-малко време ще доведе до слабо узряване и по-мек вкус, докато увеличаване на времето за зреене ще генерира по-голяма киселинност и ще доведе до силно вкисване.

След отлежаване и за по-добро узряване поставете, готовото за консумация кисело мляко в хладилник, където може да бъде съхранявано 7 до 10 дена.

Насладете се на Вашето кисело мляко при закуска с мюсли, като сос към салата, вместо сметана или за фин десерт.

Не нагрявайте над 45 ˚С и не замразявайте! Не е подходящ за направата на сладолед!

Идеален в комбинация с FitLine Basics. НE смесвайте единствено с FitLine Restorate!

 

Внимание: Ако не успеете да направите киселото мляко както очаквате това може се дължи на:

Прясното мляко е стерилно или прекалено кисело;
Времето на заквасване е твърде късо, намалено е на 7 часа или по-малко;
Млякото, което използвате не е прясно, твърде студено или твърде топло, водата във външния контейнер не е вряла.
Прахът Feel Good не е разтворен и разбъркан добре.
Добавени са твърде много други съставки (плодове).

Насладете се на кисело мляко FitLine Feel Good с мюсли за закуска или с деликатни десерти, например като се смеси с плодове и овесени ядки, ленено семе или като се добави мед, препечени овесени ядки с мед и канела. Или при направата на кремове, гелове. Лесно замества всички видове дресинг за салата, дип, вместо сметана, просто добавете зеленчуци, чесън или други билки.

За финес, по ваш вкус, към киселото мляко може да се добавят: плодови сокове, шейкове FitLine ProShape All-in-1FitLine Zellschutz Antioxy, плодове, зеленчуци, конфитюр и др. Изпробвайте и се насладете със семейството си на късче природа.

Опаковка обем: В една кутия има шест вакуумни пликчета по 50,50 гр., всяко, достатъчни за приготвянето на 30 порции по 200 мл. кисело мляко от 6 литра прясно, ядково или друг вид мляко по избор.

Активен състав на FitLine Feel Good Yogurt: обогатена с протеини суроватка на прах, инулин (19,8%), говежди желатин, ниацин, култури от кисело мляко (бифидобактерии (Bifidobacterium), лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus), лактобацилус булгарикус (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus), стрептококи термофилус (Streptococcus thermophilus)), натурални аромати, калций, фосфор, ниацин.

     

FitLine Feel Good Yoghurt не е просто обикновено кисело мляко на прах – това е продукт, произведен от висококачествени съставки и изпраща сетивата ви на едно незабравимо пътешествие. Насладете се на лесното приготвяне и се вдъхновете от богатия вкус и многобройните възможни приложения. Открийте сега как това Feel Good Yoghurt може да обогати живота ви.

Можете да избирате между „твърдо“ кисело мляко или напитка от кисело мляко, която остава течна.

Свойства на активните съставки:

Суроватка на прах, обогатена с протеин - млечен продукт, получен в процеса на производство на сирене или извара. Въпреки това специалната стойност на суроватката като здравословен хранителен продукт беше призната едва през последните години. От една страна, суроватката практически не съдържа мазнини (което означава, че има малко калории), от друга страна е богата на ценни незаменими аминокиселини. Освен това захарите в суроватката е млечна захар, която лесно се усвоява от тялото ни. Суроватката съдържа ценни минерали, включително калций, магнезий, фосфор, относително високо съдържание на калий и ниско съдържание на натрий. Суроватката помага на тялото да премахне токсините и излишната течност, да разгражда вредните отлагания, без да навреди на здравето, а също така има способността да алкализира вътрешната среда, добре се абсорбира в червата и създава среда за образуване на благоприятна микрофлора.

Инулинът се характеризира със способността да намалява концентрацията на липидите в кръвта и да стабилизира нивата на глюкозата. Инулинът има пребиотични свойства, тъй като увеличава броя на бифидобактериите в чревния тракт. Това е от голямо значение за хората с диабет. В същото време инулинът премахва вредните за човека вещества, като соли на тежки метали, холестерол, токсини, образувайки с тях неразтворими съединения.

Ниацин. Водоразтворим витамин, който се абсорбира в тънките черва. В еритроцитите този витамин е свързан под формата на амид на никотиновата киселина и така достига до тъканите черва. Помага за намаляване нивата на кръвната захар и увеличаване на запасите от гликоген в черния дроб, нормализира нивата на холестерола в кръвта. В допълнение, той влияе върху разширяването на капилярите и артериите, разширяването на вените и понижаването на кръвното налягане, увеличаването на скоростта на кръвния поток и увеличаването на контракциите на сърдечната честота. Метаболизмът на ниацин е тясно свързан с метаболизма на протеините: при липса на протеин в човешкото тяло се увеличава екскрецията на ниацин в урината.

Аюрведичните билки подобряват ефективността на усвояване.

Култури за кисело мляко (Lactobacillus acidophilus La-5, Bifidobacterium Bb-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus) – живи култури от пробиотични млечнокисели бактерии: лактобактерии, бифидобактерии, млечнокисели стрептококи, Лактобацилус булгарикус.

Lactobacillus acidophilus – лактобактериите, които са представители на нормалната човешка микрофлора, служат като стимулатори на растежа на лактофлората и бифидофлората в червата. Те са устойчиви на антибиотици и предотвратяват развитието или бързо спират проявите на дисбактериоза, свързана с употребата на антибактериални средства. Стимулира различни имунни реакции. Има изразен антивирусен ефект.

Bifidobacterium Bb-12 - бифидобактериите са представители на нормалната човешка микрофлора. Устойчив на антибактериални лекарства. Бифидобактериите играят важна роля в нормализирането на чревната микробиоценоза, поддържането на неспецифичната резистентност на организма, подобряването на метаболитните процеси и синтеза на биологично активни вещества, включително витамини. Бифидобактериите са в състояние да синтезират и отделят витамини В1, В6, РР, В12 и фолиева киселина.

Streptococcus thermophilus, lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus - млечнокисели стрептококи и българска пръчица - бактерии, които стимулират растежа и развитието на нормалната микрофлора. Имат антимикробно действие срещу патогенни микроорганизми.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсай&

Подробно
Почувствай резултата! FitLine Feel Good Yoghurt е хранителна добавка, която не само е вкусна, но може да има и положителен ефект върху тялото ви. С внимателно подбрани съставки като пробиотични култури, висококачествен протеин и основни витамини и минерали, това кисело мляко поддържа вашето здраве и ви помага да се чувствате най-добре. Основният превантивен ефект на пробиотичните култури се дължи на факта, че продуктът съдържа голямо количество различни живи микроорганизми, които преминават през киселата среда на стомаха, преминават през тънките черва и навлизат неувредени в дебелото черво.
Предимства: ☘️ Гарантирано огромен брой живи култури - 11 милиарда лактобактерии/ на 100 мл. порция (на киселите млека от магазинната мрежа пише „СЛЕДИ от лактобактерии“!!!); ☘️ Четири различни култури от бактерии от кисело мляко; ☘️ Има максимална биологична стойност; ☘️ Патентован; ☘️ Минимално количество калории и мазнини; ☘️ Съдържа баластни вещества; ☘️ Богат на естествени минерали (калций, магнезий, фосфор). Калцият допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими; ☘️ Приготвенето е изключително лесно. Без термична обработка; ☘️ Не съдържа изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти, гелове, стабилизатори. Без термична обработка! Продуктът може безопасно да се съхранява отворен до една седмица в хладилник; ☘️ 100% натурален; ☘️ Стои в основата на храненето при лечение на диабет и алергии; ☘️ Не съдържа глутен. ☘️ Източник на протеини. ☘️ Не съдържа фруктоза.
Ползи: ☘️ Регулира количествения и качествен състав на нормалната чревна флора; ☘️ Активно участва в храносмилането и усвояването. Насърчава образуването на млечна киселина в червата, което води до изместване на pH към киселинната страна. Киселинната среда потиска растежа на патогенни и условно патогенни бактерии и осигурява оптимално функциониране на храносмилателните ензими; ☘️ Участва в синтеза на витамини В, К, аскорбинова киселина, фолиева киселина и никотинова киселина, като по този начин повишава устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори на околната среда; ☘️ Насърчава синтеза на незаменими аминокиселини, по-доброто усвояване на калциевите соли и витамин D; ☘️ Участва в метаболизма на жлъчните пигменти и жлъчни киселини, протеини и минерали, подобрява усвояването и хидролизата на мазнините; ☘️ Предотвратява размножаването на патогенна, гниеща и газообразуваща чревна микрофлора. Синтезира вещества с антимикробен ефект; ☘️ Стимулира имунната система на организма; ☘️Има антиалергични свойства;
Активни съставки: обогатена с протеини суроватка на прах, инулин (19,8%), говежди желатин, ниацин, култури от кисело мляко (бифидобактерии (Bifidobacterium), лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus), лактобацилус булгарикус (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus), стрептококи термофилус (Streptococcus thermophilus)), натурални аромати, калций, фосфор, ниацин.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен кремообразен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: ☘️ Всеки, който иска да запази или подобри здравето си, най-вече за деца, бременни; ☘️ За всеки, който е на режим отслабване; ☘️ Стабилизира чревната флора и предотвратява дисбиозата, възникваща в резултат на стрес, недохранване, употреба на антибиотици, инфекциозни заболявания или процеса на стареене; ☘️ За профилактика на рака; ☘️ При възстановяване след курс на интензивна терапия, както и по време и след прием на антибиотици; ☘️ Киселото мляко се препоръчва на бременни, деца и възрастни хора като естествено средство за укрепване на имунитета; ☘️ За усвояването на хранителни вещества, витамини, минерали и особено калций; ☘️ Без добавки с естествени пробиотици! ☘️ Може да се приготви с мляко без лактаза с растително мляко! ☘️ Той е не само много здравословен, но и чудесен семеен продукт, като проста, удобна и здравословна закуска. ☘️ Много лесно за приготвяне. Отнема само няколко минути.
Обобщено: Продукт на основата на суроватка на прах, обогатен със суроватъчен протеин, инулин и пробиотични култури. FitLine Feel Good yogurt е бактериален прах, при приготвянето на който се получава кисело мляко с живи пробиотични бактериални култури. С ниско съдържание на мазнини и холестерол, обогатен е със суроватъчни протеини и благодарение на пробиотични култури и инулин има отличен резултат, който влияе положително на чревната флора.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Изсипете 0,5 л. от прясно мляко във вътрешният контейнер на уреда за кисело мляко и добавете съдържанието на пакетчето Feel Good Yoghurt. Колкото по-маслено е млякото, толкова по-гъст става йогурта. Разбъркайте млякото добре с бъркалка за разбиване на яйца, докато праха се разтвори напълно. Излейте останалото до 1 л. мляко и разбъркайте отново добре. Поставете внимателно капака на вътрешният контейнер и го затворете, като добре го притиснете. Трябва да е плътно затворено, като се стараете да изпуснете възможно най-много въздуха от под капака. Налейте вряща вода във външния контейнер, така че водата да достига до издадения ръб на от вътрешната страна на контейнера. Поставете контейнера с млякото вътре във врящата вода. И затворете внимателно капака на външния контейнер. Така престоява 8 до 10 часа при стайна температура, около 20˚С. За по-малко време ще доведе до слабо узряване, а увеличаване на това време ще доведе до силно вкисване.
Дозировка: По 200 гр. на ден готово кисело мляко е достатъчно за подържане на здрава чревна флора. За бебета по 1 чаена лъжичка към кърма или подходящо мляко.
Продължителност на употреба: Може да се приема непрекъснато като хранителен продукт.
Съхранение: След отваряне използвайте възможно най-скоро. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Допълнителна информация:
Разфасовка: Към всяка опаковка получавате шест вакуумирани пликчета по 50,50 гр. прах от вкусното кисело мляко Feel Good, достатъчно за 6 литра прясно мляко.
Предназначен за: С една опаковка можете да направите 30 порции по 200 гр. кисело мляко.
Артикул номер: 9709071
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

FitLine® Feel Good Yoghurt е пробиотик или пробиотично кисело мляко с 4 различни култури от полезни за здравето млечнокисели бактерии, има невероятно висока концентрация на пробиотични бактерии и също така съдържа пребиотика инулин.

Ново поколение 100% натурално пробиотично кисело мляко!

Прясно приготвено, без консерванти, оцветители и подправки!

FitLine Feel Good Yoghurt е бактериален прах, при приготвянето на който се получава кисело мляко с живи пробиотични бактериални култури. Продукт на основата на суроватка на прах, обогатен със суроватъчен протеин, инулин и пробиотични култури. С ниско съдържание на мазнини и холестерол, обогатен е със суроватъчни протеини и благодарение на пробиотични култури и инулин има отличен резултат, който влияе положително на чревната флора.

Здравословна закуска за цялото семейство - началото на един добър ден! Това здравословно кисело мляко има уникален и естествен кремообразен вкус.

Пробиотичните бактерии поддържат здрава храносмилателна система и увеличават растежа на добрите чревни бактерии. Подпомагат чревната флора и по този начин помагат за укрепване на имунната система. При децата и възрастните с чести инфекции и твърд/отпуснат корем могат да се повлияят благоприятно доста бързо с това кисело мляко. При прием на антибиотици също е препоръчително да приемате често FitLine Feel Good Yoghurt.

Всеки може да приема кисело мляко, от новородени до възрастни хора. Тези с непоносимост към лактоза могат да смесват праха в обезмаслено мляко без лактоза или соево мляко. Мнозина всъщност намират, че соевото мляко работи най-добре.

Киселото мляко може да се приготвя много рядко и да се дава в бутилка. Това е особено полезно за деца, които страдат от колики, но също така е добро за укрепване на чревната функция на новородени.

Подходящо за бебета от 2-седмична възраст по една чаена лъжичка на ден. При бебета стомахът се раздува поради двигателна дисфункция на червата. Различни захари, които бебетата не усвояват, често са виновни, като например плодова захар (фруктоза) и млечна захар (лактоза). Бебетата нямат храносмилателни ензими, поради което имат метеоризъм. Пробиотиците са идеалното решение! Освен това изследванията показват, че ако на бебетата се дават тези добри бактерии, докато растат, те стават по-стройни и имат по-активен метаболизъм!

FitLine Feel Good Yoghurt се характеризира с внимателно балансиран състав, който осигурява на тялото ви ценни хранителни вещества и в същото време осигурява фойерверки на вкуса. Продуктът съдържа висококачествени съставки, които действат синергично, за да ви дадат усещане за жизненост и благополучие.

С FitLine Feel Good Yoghurt вие давате на тялото си точно това, от което се нуждае, за да се чувства добре и подобрявате благосъстоянието си.

Подарете си това уникално вкусово изживяване и усетете положителния ефект върху тялото си. Към всяка опаковка получавате шест порции от вкусното кисело мляко Feel Good, на което можете да се насладите както желаете.

Какво представлява FitLine Feel Good Yoghurt  и какви предимства предлага? 

 Осигурява висококачествен протеин, който е от решаващо значение за поддържането и възстановяването на мускулите и тъканите. Това е особено важно, ако сте активни и спортувате.

 Киселото мляко съдържа разнообразие от основни витамини и минерали, които могат да поддържат вашето здраве и да ви помогнат да се чувствате енергични и жизнени.

 Богато е на пробиотични култури, които подпомагат здравето на червата и укрепват имунната система. Здравословната чревна флора може да има положителен ефект върху вашето настроение и общо благосъстояние.

 Пребиотичният инулин действа като защитна мембрана за пробиотичните бактерии, докато преминават през стомаха. В червата пробиотичните микроорганизми се прикрепят към клетките на лигавицата.

Колкото по-добре могат да се "прикрепят" там, колкото по-дълго останат там, толкова повече ще развият своите здравословни способности. В дебелото черво протичат различни важни за човека бактериални процеси, така че дебелото черво не може да се разглежда само като орган за образуване и натрупване на изпражнения. Дебелото черво може да обитават както полезни, така и патогенни микроорганизми. Когато се насърчава настаняването и размножаването на полезни микроорганизми в дебелото черво, е необходимо да се гарантира, че тези микроорганизми имат с какво да се хранят.

Приятните естествени аромати придават на Feel Good Yoghurt неговия несравним вкус и осигуряват истинска наслада.

Бактериите, които изграждат FitLine Feel Good Yoghurt, имат голямо биохимично значение за тялото:

☘️ Регулира количествения и качествен състав на нормалната чревна флора;
☘️ Активно участва в храносмилането и усвояването. Насърчава образуването на млечна киселина в червата, което води до изместване на pH към киселинната страна. Киселинната среда потиска растежа на патогенни и условно патогенни бактерии и осигурява оптимално функциониране на храносмилателните ензими;
☘️ Участва в синтеза на витамини В, К, аскорбинова киселина, фолиева киселина и никотинова киселина, като по този начин повишава устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори на околната среда;
☘️ Насърчава синтеза на незаменими аминокиселини, по-доброто усвояване на калциевите соли и витамин D;
☘️ Участва в метаболизма на жлъчните пигменти и жлъчни киселини, протеини и минерали, подобрява усвояването и хидролизата на мазнините;
☘️ Предотвратява размножаването на патогенна, гниеща и газообразуваща чревна микрофлора. Синтезира вещества с антимикробен ефект;
☘️ Стимулира имунната система на организма;
☘️ Има антиалергични свойства;
 

Основни предимства на FitLine Feel Good Yoghurt:

☘️ Гарантирано огромен брой живи култури - 11 милиарда лактобактерии / на 100 мл. порция (на киселите млека от магазинната мрежа пише „СЛЕДИ от лактобактерии“!!!);
☘️ Четири различни култури от бактерии от кисело мляко;
☘️ Има максимална биологична стойност;
☘️ Патентован;
☘️ Минимално количество калории и мазнини;
☘️ Съдържа баластни вещества;
☘️ Богат на естествени минерали (калций, магнезий, фосфор). Калцият допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими;
☘️ Приготвенето е изключително лесно. Без термична обработка!
☘️ Не съдържа изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти, гелове, стабилизатори. Продуктът може безопасно да се съхранява отворен до една седмица в хладилник;
☘️ 100% натурален;
☘️ Стои в основата на храненето при лечение на диабет и алергии;
☘️ Не съдържа глутен!
☘️ Източник на протеини!
☘️ Не съдържа фруктоза!

Пробиотиците и пребиотиците значително подобряват усвояването на хранителните вещества, необходими за възстановяване на организма.

Кой има нужда от Feel Good Yoghurt?

☘️ Всеки, който иска да запази или подобри здравето си, най-вече за деца, бременни;
☘️ За всеки, който е на режим отслабване;
☘️ Стабилизира чревната флора и предотвратява дисбиозата, възникваща в резултат на стрес, недохранване, употреба на антибиотици, инфекциозни заболявания или процеса на стареене;
☘️ За профилактика на рака;
☘️ При възстановяване след курс на интензивна терапия, както и по време и след прием на антибиотици;
☘️ Киселото мляко се препоръчва на бременни, деца и възрастни хора като естествено средство за укрепване на имунитета;
☘️ За усвояването на хранителни вещества, витамини, минерали и особено калций;
☘️ Без добавки с естествени пробиотици!
☘️ Може да се приготви с мляко без лактаза, като се използва растително мляко!
☘️ Той е не само много здравословен, но и чудесен семеен продукт, като проста, удобна и здравословна закуска.
 

Продуктът е производен по патентовани технологии!

Уникалната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) се използва за производството и на този продукт FitLine. Изключителната концепция NTC® доставя хранителните вещества точно когато са необходими и където са необходими – на клетъчно ниво! Отвътре и отвън.

Производството също така отговаря на най-високите стандарти на добрата производствена практика (GMP®), които са процедури, за да се гарантира, че няма кръстосано замърсяване между продуктите по време на производството и опаковането.

Само 5% от компаниите следват Добрата производствена практика (GMP®), тъй като прилагането на тези процедури е скъпо. Това е мястото, където повечето други компании режат ъглите, за ваша сметка, за да спестят пари.

  • Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);
  • 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.
  • Качеството на нашите продукти се тества редовно и независимо от ELAB Analytic GmbH.
  • Продуктът подлежи на независим контрол от TÜV SÜD.
  • Ексклузивно само за PM-International!

Приготвяте сами прясно кисело мляко, без консерванти, оцветители и подправки!

Вкусно, здравословно и живо кисело мляко.

Открийте FitLine Feel Good Yoghurt и се поглезете с кисело мляко, което не само е вкусно, но може да има и положителен ефект върху тялото ви. Внимателно подбраните съставки поддържат вашето здраве и ви помагат да се чувствате добре.

Поръчайте FitLine Feel Good Yoghurt сега и опитайте сами как това вкусно кисело мляко може да обогати ежедневието ви. Независимо дали като част от вашата закуска, като десерт или като дип (кремообразен сос за топене) - това кисело мляко ще зарадва сетивата ви и ще ви поглези отново и отново.

Подарете си късче природа и подобрете благосъстоянието си с FitLine Feel Good Yoghurt. Поръчайте днес и очаквайте истинска наслада за тялото и душата!

Начин на приготвяне:

Приготвянето на прясно кисело мляко в термоса за кисело мляко FitLine е много лесно!

Необходими са ви 1 пакетче FitLine Feel Good Yoghurt (50,50 гр.) и около 1 литър прясно млякото със стайна температура, масленост от 0,3%-3,5% (по желание) или соево мляко.

Изсипете 0,5 л. от прясно мляко във вътрешният контейнер на уреда за кисело мляко и добавете съдържанието на пакетчето Feel Good Yoghurt. Колкото по-маслено е млякото, толкова по-гъст става йогурта.

Разбъркайте млякото добре с бъркалка за разбиване на яйца, докато праха се разтвори напълно. Излейте останалото до 1 л. мляко и разбъркайте отново добре. Поставете внимателно капака на вътрешният контейнер и го затворете, като добре го притиснете. Трябва да е плътно затворено, като се стараете да изпуснете възможно най-много въздуха от под капака.

Налейте вряща вода във външния контейнер, така че водата да достига до издадения ръб на от вътрешната страна на контейнера.

Поставете контейнера с млякото вътре във врящата вода. И затворете внимателно капака на външния контейнер. НЕ наливайте повторно вряла вода във външния съд, защото бактериите могат да умрат!

Така престоява 8 до 10 часа при стайна температура, около 20˚С. За по-малко време ще доведе до слабо узряване и по-мек вкус, докато увеличаване на времето за зреене ще генерира по-голяма киселинност и ще доведе до силно вкисване.

След отлежаване и за по-добро узряване поставете, готовото за консумация кисело мляко в хладилник, където може да бъде съхранявано 7 до 10 дена.

Насладете се на Вашето кисело мляко при закуска с мюсли, като сос към салата, вместо сметана или за фин десерт.

Не нагрявайте над 45 ˚С и не замразявайте! Не е подходящ за направата на сладолед!

Идеален в комбинация с FitLine Basics. НE смесвайте единствено с FitLine Restorate!

 

Внимание: Ако не успеете да направите киселото мляко както очаквате това може се дължи на:

Прясното мляко е стерилно или прекалено кисело;
Времето на заквасване е твърде късо, намалено е на 7 часа или по-малко;
Млякото, което използвате не е прясно, твърде студено или твърде топло, водата във външния контейнер не е вряла.
Прахът Feel Good не е разтворен и разбъркан добре.
Добавени са твърде много други съставки (плодове).

Насладете се на кисело мляко FitLine Feel Good с мюсли за закуска или с деликатни десерти, например като се смеси с плодове и овесени ядки, ленено семе или като се добави мед, препечени овесени ядки с мед и канела. Или при направата на кремове, гелове. Лесно замества всички видове дресинг за салата, дип, вместо сметана, просто добавете зеленчуци, чесън или други билки.

За финес, по ваш вкус, към киселото мляко може да се добавят: плодови сокове, шейкове FitLine ProShape All-in-1FitLine Zellschutz Antioxy, плодове, зеленчуци, конфитюр и др. Изпробвайте и се насладете със семейството си на късче природа.

Опаковка обем: В една кутия има шест вакуумни пликчета по 50,50 гр., всяко, достатъчни за приготвянето на 30 порции по 200 мл. кисело мляко от 6 литра прясно, ядково или друг вид мляко по избор.

Активен състав на FitLine Feel Good Yogurt: обогатена с протеини суроватка на прах, инулин (19,8%), говежди желатин, ниацин, култури от кисело мляко (бифидобактерии (Bifidobacterium), лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus), лактобацилус булгарикус (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus), стрептококи термофилус (Streptococcus thermophilus)), натурални аромати, калций, фосфор, ниацин.

     

FitLine Feel Good Yoghurt не е просто обикновено кисело мляко на прах – това е продукт, произведен от висококачествени съставки и изпраща сетивата ви на едно незабравимо пътешествие. Насладете се на лесното приготвяне и се вдъхновете от богатия вкус и многобройните възможни приложения. Открийте сега как това Feel Good Yoghurt може да обогати живота ви.

Можете да избирате между „твърдо“ кисело мляко или напитка от кисело мляко, която остава течна.

Свойства на активните съставки:

Суроватка на прах, обогатена с протеин - млечен продукт, получен в процеса на производство на сирене или извара. Въпреки това специалната стойност на суроватката като здравословен хранителен продукт беше призната едва през последните години. От една страна, суроватката практически не съдържа мазнини (което означава, че има малко калории), от друга страна е богата на ценни незаменими аминокиселини. Освен това захарите в суроватката е млечна захар, която лесно се усвоява от тялото ни. Суроватката съдържа ценни минерали, включително калций, магнезий, фосфор, относително високо съдържание на калий и ниско съдържание на натрий. Суроватката помага на тялото да премахне токсините и излишната течност, да разгражда вредните отлагания, без да навреди на здравето, а също така има способността да алкализира вътрешната среда, добре се абсорбира в червата и създава среда за образуване на благоприятна микрофлора.

Инулинът се характеризира със способността да намалява концентрацията на липидите в кръвта и да стабилизира нивата на глюкозата. Инулинът има пребиотични свойства, тъй като увеличава броя на бифидобактериите в чревния тракт. Това е от голямо значение за хората с диабет. В същото време инулинът премахва вредните за човека вещества, като соли на тежки метали, холестерол, токсини, образувайки с тях неразтворими съединения.

Ниацин. Водоразтворим витамин, който се абсорбира в тънките черва. В еритроцитите този витамин е свързан под формата на амид на никотиновата киселина и така достига до тъканите черва. Помага за намаляване нивата на кръвната захар и увеличаване на запасите от гликоген в черния дроб, нормализира нивата на холестерола в кръвта. В допълнение, той влияе върху разширяването на капилярите и артериите, разширяването на вените и понижаването на кръвното налягане, увеличаването на скоростта на кръвния поток и увеличаването на контракциите на сърдечната честота. Метаболизмът на ниацин е тясно свързан с метаболизма на протеините: при липса на протеин в човешкото тяло се увеличава екскрецията на ниацин в урината.

Аюрведичните билки подобряват ефективността на усвояване.

Култури за кисело мляко (Lactobacillus acidophilus La-5, Bifidobacterium Bb-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus) – живи култури от пробиотични млечнокисели бактерии: лактобактерии, бифидобактерии, млечнокисели стрептококи, Лактобацилус булгарикус.

Lactobacillus acidophilus – лактобактериите, които са представители на нормалната човешка микрофлора, служат като стимулатори на растежа на лактофлората и бифидофлората в червата. Те са устойчиви на антибиотици и предотвратяват развитието или бързо спират проявите на дисбактериоза, свързана с употребата на антибактериални средства. Стимулира различни имунни реакции. Има изразен антивирусен ефект.

Bifidobacterium Bb-12 - бифидобактериите са представители на нормалната човешка микрофлора. Устойчив на антибактериални лекарства. Бифидобактериите играят важна роля в нормализирането на чревната микробиоценоза, поддържането на неспецифичната резистентност на организма, подобряването на метаболитните процеси и синтеза на биологично активни вещества, включително витамини. Бифидобактериите са в състояние да синтезират и отделят витамини В1, В6, РР, В12 и фолиева киселина.

Streptococcus thermophilus, lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus - млечнокисели стрептококи и българска пръчица - бактерии, които стимулират растежа и развитието на нормалната микрофлора. Имат антимикробно действие срещу патогенни микроорганизми.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсай&

Спецификация

Подробно
Почувствай резултата! FitLine Feel Good Yoghurt е хранителна добавка, която не само е вкусна, но може да има и положителен ефект върху тялото ви. С внимателно подбрани съставки като пробиотични култури, висококачествен протеин и основни витамини и минерали, това кисело мляко поддържа вашето здраве и ви помага да се чувствате най-добре. Основният превантивен ефект на пробиотичните култури се дължи на факта, че продуктът съдържа голямо количество различни живи микроорганизми, които преминават през киселата среда на стомаха, преминават през тънките черва и навлизат неувредени в дебелото черво.
Предимства: ☘️ Гарантирано огромен брой живи култури - 11 милиарда лактобактерии/ на 100 мл. порция (на киселите млека от магазинната мрежа пише „СЛЕДИ от лактобактерии“!!!); ☘️ Четири различни култури от бактерии от кисело мляко; ☘️ Има максимална биологична стойност; ☘️ Патентован; ☘️ Минимално количество калории и мазнини; ☘️ Съдържа баластни вещества; ☘️ Богат на естествени минерали (калций, магнезий, фосфор). Калцият допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими; ☘️ Приготвенето е изключително лесно. Без термична обработка; ☘️ Не съдържа изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти, гелове, стабилизатори. Без термична обработка! Продуктът може безопасно да се съхранява отворен до една седмица в хладилник; ☘️ 100% натурален; ☘️ Стои в основата на храненето при лечение на диабет и алергии; ☘️ Не съдържа глутен. ☘️ Източник на протеини. ☘️ Не съдържа фруктоза.
Ползи: ☘️ Регулира количествения и качествен състав на нормалната чревна флора; ☘️ Активно участва в храносмилането и усвояването. Насърчава образуването на млечна киселина в червата, което води до изместване на pH към киселинната страна. Киселинната среда потиска растежа на патогенни и условно патогенни бактерии и осигурява оптимално функциониране на храносмилателните ензими; ☘️ Участва в синтеза на витамини В, К, аскорбинова киселина, фолиева киселина и никотинова киселина, като по този начин повишава устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори на околната среда; ☘️ Насърчава синтеза на незаменими аминокиселини, по-доброто усвояване на калциевите соли и витамин D; ☘️ Участва в метаболизма на жлъчните пигменти и жлъчни киселини, протеини и минерали, подобрява усвояването и хидролизата на мазнините; ☘️ Предотвратява размножаването на патогенна, гниеща и газообразуваща чревна микрофлора. Синтезира вещества с антимикробен ефект; ☘️ Стимулира имунната система на организма; ☘️Има антиалергични свойства;
Активни съставки: обогатена с протеини суроватка на прах, инулин (19,8%), говежди желатин, ниацин, култури от кисело мляко (бифидобактерии (Bifidobacterium), лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophilus), лактобацилус булгарикус (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus), стрептококи термофилус (Streptococcus thermophilus)), натурални аромати, калций, фосфор, ниацин.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен кремообразен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: ☘️ Всеки, който иска да запази или подобри здравето си, най-вече за деца, бременни; ☘️ За всеки, който е на режим отслабване; ☘️ Стабилизира чревната флора и предотвратява дисбиозата, възникваща в резултат на стрес, недохранване, употреба на антибиотици, инфекциозни заболявания или процеса на стареене; ☘️ За профилактика на рака; ☘️ При възстановяване след курс на интензивна терапия, както и по време и след прием на антибиотици; ☘️ Киселото мляко се препоръчва на бременни, деца и възрастни хора като естествено средство за укрепване на имунитета; ☘️ За усвояването на хранителни вещества, витамини, минерали и особено калций; ☘️ Без добавки с естествени пробиотици! ☘️ Може да се приготви с мляко без лактаза с растително мляко! ☘️ Той е не само много здравословен, но и чудесен семеен продукт, като проста, удобна и здравословна закуска. ☘️ Много лесно за приготвяне. Отнема само няколко минути.
Обобщено: Продукт на основата на суроватка на прах, обогатен със суроватъчен протеин, инулин и пробиотични култури. FitLine Feel Good yogurt е бактериален прах, при приготвянето на който се получава кисело мляко с живи пробиотични бактериални култури. С ниско съдържание на мазнини и холестерол, обогатен е със суроватъчни протеини и благодарение на пробиотични култури и инулин има отличен резултат, който влияе положително на чревната флора.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Изсипете 0,5 л. от прясно мляко във вътрешният контейнер на уреда за кисело мляко и добавете съдържанието на пакетчето Feel Good Yoghurt. Колкото по-маслено е млякото, толкова по-гъст става йогурта. Разбъркайте млякото добре с бъркалка за разбиване на яйца, докато праха се разтвори напълно. Излейте останалото до 1 л. мляко и разбъркайте отново добре. Поставете внимателно капака на вътрешният контейнер и го затворете, като добре го притиснете. Трябва да е плътно затворено, като се стараете да изпуснете възможно най-много въздуха от под капака. Налейте вряща вода във външния контейнер, така че водата да достига до издадения ръб на от вътрешната страна на контейнера. Поставете контейнера с млякото вътре във врящата вода. И затворете внимателно капака на външния контейнер. Така престоява 8 до 10 часа при стайна температура, около 20˚С. За по-малко време ще доведе до слабо узряване, а увеличаване на това време ще доведе до силно вкисване.
Дозировка: По 200 гр. на ден готово кисело мляко е достатъчно за подържане на здрава чревна флора. За бебета по 1 чаена лъжичка към кърма или подходящо мляко.
Продължителност на употреба: Може да се приема непрекъснато като хранителен продукт.
Съхранение: След отваряне използвайте възможно най-скоро. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Допълнителна информация:
Разфасовка: Към всяка опаковка получавате шест вакуумирани пликчета по 50,50 гр. прах от вкусното кисело мляко Feel Good, достатъчно за 6 литра прясно мляко.
Предназначен за: С една опаковка можете да направите 30 порции по 200 гр. кисело мляко.
Артикул номер: 9709071
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети: FitLine, Feel Good, Yoghurt, Фитлайн, йогурт, кисело мляко, пробиотик, пребиотик, пребиотично, пробиотично, култури, млечнокисели, бактерии, инулин, натурално, без консерванти, без оцветители, бактериален, прах, живи, бактериални, бактериални култури, суроватка, суроватъчен, суроватъчен протеин, протеин, чревна флора, черва, кремообразен, храносмилане, храносмилателна, имунитет, имунна, имунна система, чревни бактерии, деца, бебета, възрастни, корем, твърд корем, отпуснат, укрепва, антибиотици, новородено, лактоза, непоносимост, обезмаслено, мляко, соево, киселото мляко, колики, дисфункция, червата, плодова захар, фруктоза, млечна захар, ензими, храносмилателни, метеоризъм, добри бактерии, стройни, стройна, фигура, активен, метаболизъм, синергия, тяло, мускули, мускул, тъкани, активни, спорт, спортуващи, спортисти, витамини, минерали, енергия, червата, настроение, стомах, микроорганизми, дебело черво, тънки черва, pH, патогенни, синтез, витамин Б, Б, B, В, К, K, аскорбинова киселина, фолиева киселина, никотинова киселина, незаменими аминокиселини, есенциални, аминокиселини, калциеви соли, Д, D, жлъчка, жлъчни, протеини, минерали, мазнини, хидролиза, гниеща, газообразуваща, чревна микрофлора, антимикробен, микроби, алергия, алергии, антиалергично, живи култури, лактобактерии, калории, баластни вещества, калций, магнезий, фосфор, без стабилизатори, диабет, алергия, без глутен, без фруктоза, бременност, бременни, кърмене, кърмещи, кърма, отслабване, стрес, недохранване, стареене, инфекция, рак, профилактика, здравословна закуска, закуска, здравословно, NTC, GMP, TUV, десерт, дресинг, дип, сос, топене, маслено, масленост, термос, гъст, соево, соево мляко, фийл гуд, вода, сметана, закваска, заквасване, прясно, кисело, говежди желатин, ниацин, култури от кисело мляко, бифидобактерии, Bifidobacterium, лактобацилус ацидофилус, Lactobacillus acidophilus, лактобацилус булгарикус, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, стрептококи термофилус, Streptococcus thermophilus, натурални аромати, калций, фосфор, ниацин, без мазнини, малко калории, аминокиселини, млечна захар, лесно, усвоява, токсини, детокс, калий, отлагания, вредни, премахва, алкализира, алкална, абсорбира, микрофлора, кръв, липиди, глюкоза, чревен тракт, диабет, соли, тежки метали, холестерол, водоразтворим, еритроцити, амид, кръвна захар, гликоген, кръвно, кръвно налягане, понижава, метаболизъм, лактофлора, бифидофлора, дисбактериоза, антивирусен, микробиоценоза, Б1, Б6, ПП, Б12, B1, B6, PP, B12, В1, В6, В12, млечнокисели стрептококи, българска пръчица, антимикробно, патогенни микроорганизми