Categories

Защо FitLine

Защо FitLine

Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®)

Нашите продукти са произведени с изключителната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която доставя хранителните вещества точно когато са необходими и където са необходими – до клетъчно ниво, отвътре и отвън.

Хранителни добавки FitLine:

Включени са в Кьолнския списък, в който влизат само добавки тествани от водещите световни лаборатории за анализ на хранителни добавкиза забранени допингови вещества. Тоест подходящи са да се приемат от спортисти и се използват от водещи имена в спорта в цял свят.
Продуктите са произведени по най-строгите стандарти на фармацевтичната индустрия. Притежават сертификат за добра производствена практика GMP - Made in Germany и ISO 9001, гарантиращи абсолютна чистота, безопасност и безкомпромисно качество.
Подложени са на редовен и независим контрол. ELAB Analytic Gmbh - качеството според международните стандарти.
Добавките FitLine сe произвеждат във фармацевтична фабрика в Германия (гр. Шпайер - Югозападна Германия).
В Германия, за разлика от много други производители, има много строг държавен контрол върху производителите на хранителни добавки.

TÜV SÜD ELAB GmbH е независима външна лаборатория за изпитване, която редовно анализира определени параметри за качество. В допълнение към мерките за качество, въведени от производителя, се проверява и съответствието с характеристиките на тестваните продукти.

Тестват се редица основни качествени фактори като съдържанието на витамини, минерали и хранителни вещества, както и микробиологичното качество на продуктите.

Във всичките си тестове TÜV SÜD ELAB GmbH спазва принципа на произволно вземане на проби от продукти от централния склад на PM International в Шпайер съгласно предварително установен план за тестване, гарантиращ целостта на тестваните проби и независимостта на тестовете.

Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за пробния план.

FitLine се отличават с:

Висока ефективност

Значителният успех на FitLine е в убедителната ефективност на продуктите. Ефективността се основава на факта, че всички наши продукти за клетъчно хранене и козметика за грижа за кожата доставят на клетките на тялото всичко необходимо. Научните изследвания го доказват! 

Това се потвърждава от качествени пазарни проучвания. Стотици хиляди доволни клиенти на FitLine по целия свят, в повече от 50 страни от Европа до Америка и Азия, подобриха радикално качеството си на живот и работоспособност.

Натурален състав

Продуктите FitLine са проектирани като многофункционални балансирани комплекси от естествени витамини, минерали, микроелементи, антиоксиданти и други полезни вещества, които са хармонично свързани помежду си и действат максимално ефективно. Те имат лечебен ефект върху тялото, привеждайки го в пълен ред.

Максимална абсорбция

Допълнителното клетъчно хранене FitLine се основава на патентована и напълно уникална концепция за ефективен транспорт на вещества -  NTC® (Nutrient Transport Concept).

NTC® гарантира доставката на всички необходими хранителни вещества на клетъчно ниво с възможно най-висока биоабсорбция на веществата - това прави  хранителните добавки FitLine ненадминати на световния пазар. Благодарение на NTC® всички жизненоважни вещества достигат до клетките  3-5 пъти по-бързо и в по-високи концентрации, което дава по-бърз и добър резултат!

Клетъчно хранене

Продуктите FitLine премахват дефицита на всички жизненоважни вещества (витамини, микроелементи, антиоксиданти, ензими, полиненаситени мастни киселини, фибри, аминокиселини и др.).

Това създава идеални условия за правилната и оптимална работа на нашия организъм и максимално защитава всички клетки от неблагоприятни въздействия.

В областта на допълнителното хранене това са иновации от световен мащаб, които нямат аналози по света.

 

ŠTEFAN TSEH - известен патентен адвокат (Мюнхен) за уникалността на концепцията NTC®.

 

   НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ

NTC®

FitLine означава най-добри резултати благодарение на нашата световна ексклузивна концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®)

 

   НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

GMP & Произведено в Германия

Продуктите FitLine са произведени в Германия и съгласно GMP, за да се гарантира най-високо качество.

 

 

  МАКСИМАЛНА БЕЗОПАСНОСТ

ELAB Analytik GmbH

FitLine предлага максимална безопасност, като всички наши продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 

МАКСИМАЛНА ПРОЗРАЧНОСТ

Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

 

 

   МАКСИМАЛНА БЕЗОПАСНОСТ ПРИ СПОРТ

Кьолнски списък

Ние се ангажираме с чист спорт. Следователно всички наши хранителни добавки са включени в Cologne List®

 

 

Няма добавени продукти в тази категория.