Categories

FitLine Restorate Citrus Can (Ресторейт)

FitLine Restorate Citrus Can (Ресторейт)
FitLine Restorate Citrus Can (Ресторейт) FitLine Restorate Citrus Can (Ресторейт) FitLine Restorate Citrus Can (Ресторейт)
Марка: PM-International
Код на продукта: 0702060
Наличност: В наличност
Цена: 51,50 лв.

МИНЕРАЛЕН КОМПЛЕКС

Възстановяване

Restorate е комплекс от допълнително хранене с минерали и микроелементи. Помага за възстановяване и защита на опорно-двигателния апарат.

Restorete FitLine е изключителна, патентована (EP 1348343) разработка на немски учени от компанията PM-International. Този комплекс снабдява организма с особено важни минерали и микроелементи (калций, магнезий, калий, желязо, цинк, мед, манган, хром, селен), витамин D3 и антиоксиданта бета-каротин, който засилва ефекта му върху организма благодарение на взаимодействие с минерали.

  

 • Възстановява алкално-киселинния баланс (действа като алкален буфер);
 • Подпомага минералния баланс в организма чрез основни минерали (цинк);
 • Богат на хром и цинк за подпомагане на метаболизма;
 • За по-хубави кожа (цинк), коса (мед) и нокти (силиций);
 • За по-добро възстановяване (след тренировки);
 • С калций, магнезий, силиций, цинк и витамин D за здрави кости и зъби;
 • 100% повече цинк за по-добра фертилна способност;
 • Подпомага защитните сили на организма;
 • Съдържа билкови екстракти от Аюрведа, повишаващи био усвояемостта;
 • Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);
 • Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции;
 • 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

Как да приемате Restorate?

Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1 порция веднъж на ден (вечер половин час преди лягане).

Програмите за отслабване препоръчват 3 порции на ден 30 минути след хранене.

Дневна порция: 6,7 гр. прах = 3 мерителни лъжички = 1 порция.

Опаковка обем: 200 гр. (в кутия или в пликове). 30 чаени лъжички или 30 пакетчета по 6,7 г = 200 г. Опаковката е предназначена за 1 месец.

              

Приложение:

Разтворете 3 мерителни лъжички или 1 пакет минерален комплекс първо в малко количество вода без газ (50 мл.) при непрекъснато разбъркване. След активиране на минералите (спиране на съскането) увеличете обема на водата до 200 - 250 мл.

Продължителност на употреба:

За оптимални резултати дайте шанс на тялото си да изпита всички ползи за здравето, като приемате този продукт ежедневно в продължение на поне три месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.

ВНИМАНИЕ! Пийте на малки глътки, бавно след пълно спиране на съскането.

Приемайте половин час преди лягане или 30 минути след вечеря. Не смесвайте с FitLine Basics, тъй като диетичните фибри затрудняват усвояването на минералите.

 

Препоръка:

Започнете приема на Restorate с малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Активни съставки:

Фруктоза, калциев карбонат, магнезиев карбонат, калциев лактат, калиев цитрат, магнезиев цитрат, цинков глюконат, железен цитрат, манганов глюконат, меден глюконат, хромов пиколинат, бета-каротин, натриев селенит, витамин D3.

 

Липсата на минерали и микроелементи вреди на здравето!

"Нито една болест, включително ракът, не може да съществува в алкална среда."

Д-р ОТО ВАРБУРГ е изключителен учен, носител на Нобелова награда (1931), член на Лондонското кралско общество.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!

Подробно
Почувствай резултата! Дефицитът на минерали и микроелементи съпътства всеки човек днес, тъй като те не се произвеждат в тялото и ние не получаваме достатъчно от тях с храната. Тези жизненоважни вещества трябва постоянно да идват при нас отвън, за да изградят тялото и да регулират повечето вътрешни процеси. Минералите и микроелементите са важни компоненти на ензимите, хормоните, витамините, червените кръвни клетки, кожата и костите и заемат специално място в нашето тяло. Restorate FitLine има редица предимства:
Предимства: Минералите, микроелементите и витамините са в правилно балансирано съотношение и в специална форма за максимално и безопасно усвояване; Осигурява идеална добавка при небалансирано хранене или при повишена нужда на организма от определени вещества; Помага за неутрализиране на негативните ефекти от вредните навици, стреса, еднообразното и небалансирано хранене (много месо, колбаси, захар, кафе, малко течности, плодове, зеленчуци, салати); Минералите и микроелементите поддържат здравословното състояние на костите, кожата и косата, както и функционирането на сърцето и мускулите, ензимния метаболизъм, високата ефективност на имунната система; Помага за възстановяване на киселинно-алкалния баланс, като оптимално осигурява неутрализацията на киселините; Перфектната вкусна напитка за добър сън; Спомага за осигуряване на добър външен вид и отлично самочувствие . Restorate подсилва действието на комплекса FitLine Beauty;
Ползи: Използвайки немския минерален комплекс Restorate, вие гарантирано ще си осигурите необходимите минерали, които липсват и ще получите резултат! Чрез редовен прием на минерален комплекс Restorate ще укрепите опорно-двигателния си апарат и ще възстановите киселинно-алкалния баланс. Приемът на Restorate половин час преди лягане ще ви позволи да получите качествен сън и да се възстановите в здравословен дълбок сън! Restore има приятен вкус и ефективна разтворима форма на компонентите. Ценните хранителни вещества на Restorate ще бъдат бързо, безопасно и максимално усвоени благодарение на уникалната NTC® (концепция за транспортиране на хранителни вещества).
Активни съставки: Фруктоза, калциев карбонат, магнезиев карбонат, калциев лактат, калиев цитрат, магнезиев цитрат, цинков глюконат, железен цитрат, манганов глюконат, меден глюконат, хромов пиколинат, бета-каротин, натриев селенит, витамин D3.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество. • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; . • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Подходящо за вегани; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: Всеки човек има нужда от възстановяване на киселинно-алкалния баланс и предотвратяване на заболявания, причинени от подкисляване на вътрешната среда на тялото; За подобряване на паметта и концентрацията; За профилактика на остеопороза; За профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат; За подобряване на красотата на кожата, блясъка на косата, здравината на ноктите и укрепване на цялата съединителна тъкан. Препоръчва се за използване в програми за отслабване и целулит; За укрепване на нервната система, за здрав сън, оптимизъм и преодоляване на стреса; За профилактика на онкологични заболявания; За спортисти и хора, чиято дейност е свързана с повишено натоварване на опорно-двигателния апарат.
Обобщено: Допринася за укрепване на костната система; Оптимално подходящ за почивка и възстановяване след физически натоварвания и спорт (особено добър ефект ще има при комбиниране с FitLine Fitness-Drink); Облекчава състоянието в климактеричния период; Помага при програми за отслабване и целулит;
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Разтворете 3 мерителни лъжички или 1 пакет минерален комплекс първо в малко количество вода без газ (50 мл.) при непрекъснато разбъркване. След активиране на минералите (спиране на съскането) увеличете обема на водата до 200 - 250 мл.
Дозировка: Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1 порция веднъж на ден (вечер половин час преди лягане). Програмите за отслабване препоръчват 3 порции на ден 30 минути след хранене.
Продължителност на употреба: Минималният курс е 3 месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.
Внимание! Пийте на малки глътки, бавно след пълно спиране на съскането. Приемайте половин час преди лягане или 30 минути след вечеря. Не смесвайте с FitLine Basics, тъй като диетичните фибри затрудняват усвояването на минералите.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: Restorate се комбинира перфектно с други продукти на FitLine: Zellschutz, Active Oxyplus, Q-10 Plus, Omega-3+E, GelenkFit, FitLine Beauty.
Допълнителна информация:
Разфасовка: 200 гр.
Предназначен за: Пакетът е предназначен за 1 месец употреба.
Артикул номер: 0702060
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

МИНЕРАЛЕН КОМПЛЕКС

Възстановяване

Restorate е комплекс от допълнително хранене с минерали и микроелементи. Помага за възстановяване и защита на опорно-двигателния апарат.

Restorete FitLine е изключителна, патентована (EP 1348343) разработка на немски учени от компанията PM-International. Този комплекс снабдява организма с особено важни минерали и микроелементи (калций, магнезий, калий, желязо, цинк, мед, манган, хром, селен), витамин D3 и антиоксиданта бета-каротин, който засилва ефекта му върху организма благодарение на взаимодействие с минерали.

  

 • Възстановява алкално-киселинния баланс (действа като алкален буфер);
 • Подпомага минералния баланс в организма чрез основни минерали (цинк);
 • Богат на хром и цинк за подпомагане на метаболизма;
 • За по-хубави кожа (цинк), коса (мед) и нокти (силиций);
 • За по-добро възстановяване (след тренировки);
 • С калций, магнезий, силиций, цинк и витамин D за здрави кости и зъби;
 • 100% повече цинк за по-добра фертилна способност;
 • Подпомага защитните сили на организма;
 • Съдържа билкови екстракти от Аюрведа, повишаващи био усвояемостта;
 • Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);
 • Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции;
 • 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

Как да приемате Restorate?

Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1 порция веднъж на ден (вечер половин час преди лягане).

Програмите за отслабване препоръчват 3 порции на ден 30 минути след хранене.

Дневна порция: 6,7 гр. прах = 3 мерителни лъжички = 1 порция.

Опаковка обем: 200 гр. (в кутия или в пликове). 30 чаени лъжички или 30 пакетчета по 6,7 г = 200 г. Опаковката е предназначена за 1 месец.

              

Приложение:

Разтворете 3 мерителни лъжички или 1 пакет минерален комплекс първо в малко количество вода без газ (50 мл.) при непрекъснато разбъркване. След активиране на минералите (спиране на съскането) увеличете обема на водата до 200 - 250 мл.

Продължителност на употреба:

За оптимални резултати дайте шанс на тялото си да изпита всички ползи за здравето, като приемате този продукт ежедневно в продължение на поне три месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.

ВНИМАНИЕ! Пийте на малки глътки, бавно след пълно спиране на съскането.

Приемайте половин час преди лягане или 30 минути след вечеря. Не смесвайте с FitLine Basics, тъй като диетичните фибри затрудняват усвояването на минералите.

 

Препоръка:

Започнете приема на Restorate с малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Активни съставки:

Фруктоза, калциев карбонат, магнезиев карбонат, калциев лактат, калиев цитрат, магнезиев цитрат, цинков глюконат, железен цитрат, манганов глюконат, меден глюконат, хромов пиколинат, бета-каротин, натриев селенит, витамин D3.

 

Липсата на минерали и микроелементи вреди на здравето!

"Нито една болест, включително ракът, не може да съществува в алкална среда."

Д-р ОТО ВАРБУРГ е изключителен учен, носител на Нобелова награда (1931), член на Лондонското кралско общество.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!

Спецификация

Подробно
Почувствай резултата! Дефицитът на минерали и микроелементи съпътства всеки човек днес, тъй като те не се произвеждат в тялото и ние не получаваме достатъчно от тях с храната. Тези жизненоважни вещества трябва постоянно да идват при нас отвън, за да изградят тялото и да регулират повечето вътрешни процеси. Минералите и микроелементите са важни компоненти на ензимите, хормоните, витамините, червените кръвни клетки, кожата и костите и заемат специално място в нашето тяло. Restorate FitLine има редица предимства:
Предимства: Минералите, микроелементите и витамините са в правилно балансирано съотношение и в специална форма за максимално и безопасно усвояване; Осигурява идеална добавка при небалансирано хранене или при повишена нужда на организма от определени вещества; Помага за неутрализиране на негативните ефекти от вредните навици, стреса, еднообразното и небалансирано хранене (много месо, колбаси, захар, кафе, малко течности, плодове, зеленчуци, салати); Минералите и микроелементите поддържат здравословното състояние на костите, кожата и косата, както и функционирането на сърцето и мускулите, ензимния метаболизъм, високата ефективност на имунната система; Помага за възстановяване на киселинно-алкалния баланс, като оптимално осигурява неутрализацията на киселините; Перфектната вкусна напитка за добър сън; Спомага за осигуряване на добър външен вид и отлично самочувствие . Restorate подсилва действието на комплекса FitLine Beauty;
Ползи: Използвайки немския минерален комплекс Restorate, вие гарантирано ще си осигурите необходимите минерали, които липсват и ще получите резултат! Чрез редовен прием на минерален комплекс Restorate ще укрепите опорно-двигателния си апарат и ще възстановите киселинно-алкалния баланс. Приемът на Restorate половин час преди лягане ще ви позволи да получите качествен сън и да се възстановите в здравословен дълбок сън! Restore има приятен вкус и ефективна разтворима форма на компонентите. Ценните хранителни вещества на Restorate ще бъдат бързо, безопасно и максимално усвоени благодарение на уникалната NTC® (концепция за транспортиране на хранителни вещества).
Активни съставки: Фруктоза, калциев карбонат, магнезиев карбонат, калциев лактат, калиев цитрат, магнезиев цитрат, цинков глюконат, железен цитрат, манганов глюконат, меден глюконат, хромов пиколинат, бета-каротин, натриев селенит, витамин D3.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество. • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; . • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Подходящо за вегани; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: Всеки човек има нужда от възстановяване на киселинно-алкалния баланс и предотвратяване на заболявания, причинени от подкисляване на вътрешната среда на тялото; За подобряване на паметта и концентрацията; За профилактика на остеопороза; За профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат; За подобряване на красотата на кожата, блясъка на косата, здравината на ноктите и укрепване на цялата съединителна тъкан. Препоръчва се за използване в програми за отслабване и целулит; За укрепване на нервната система, за здрав сън, оптимизъм и преодоляване на стреса; За профилактика на онкологични заболявания; За спортисти и хора, чиято дейност е свързана с повишено натоварване на опорно-двигателния апарат.
Обобщено: Допринася за укрепване на костната система; Оптимално подходящ за почивка и възстановяване след физически натоварвания и спорт (особено добър ефект ще има при комбиниране с FitLine Fitness-Drink); Облекчава състоянието в климактеричния период; Помага при програми за отслабване и целулит;
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Разтворете 3 мерителни лъжички или 1 пакет минерален комплекс първо в малко количество вода без газ (50 мл.) при непрекъснато разбъркване. След активиране на минералите (спиране на съскането) увеличете обема на водата до 200 - 250 мл.
Дозировка: Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1 порция веднъж на ден (вечер половин час преди лягане). Програмите за отслабване препоръчват 3 порции на ден 30 минути след хранене.
Продължителност на употреба: Минималният курс е 3 месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.
Внимание! Пийте на малки глътки, бавно след пълно спиране на съскането. Приемайте половин час преди лягане или 30 минути след вечеря. Не смесвайте с FitLine Basics, тъй като диетичните фибри затрудняват усвояването на минералите.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: Restorate се комбинира перфектно с други продукти на FitLine: Zellschutz, Active Oxyplus, Q-10 Plus, Omega-3+E, GelenkFit, FitLine Beauty.
Допълнителна информация:
Разфасовка: 200 гр.
Предназначен за: Пакетът е предназначен за 1 месец употреба.
Артикул номер: 0702060
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: