Categories

Условия за доставка

Доставка и начин на плащане

При поръчка, направена и регистрирана в сайта на FGV Bulgaria, на стойност над 300 лева, доставката е безплатна за територията на цялата страна!

Куриерската компания с която работим е:  Спиди или Еконт.

Ако желаете да изпратим Вашата поръчка с конкретна куриерска фирма различна от изброената по-горе, моля отбележете я в полето като оформяте Вашата поръчка или се свържете с нас на e-mail: admin@fgv.bg или на тел: +359 877 26 7747.

Ако при оформянето на Вашата поръчка сте посочили метод на плащане "Плащане при доставка", Вие заплащате стойността на поръчаните от Вас продукти. 

Обработка на поръчка

Поръчки, направени до 15:00ч., се обработват веднага и се доставят до 3 работни дни, и в зависимост от графика на разнос на куриерските фирми в по-малките населени места.

Поръчки, направени след 15:00ч., се обработват на следващия работен ден.

Поръчки, направени след 15:00ч., в Петък, както и поръчки заявени в Събота, Неделя или празнични дни, се обработват в първия работен ден.

При направени коректни заявки, за които няма възникнали въпроси /или неточности, нямаме практика да се свързваме с клиенти.

Ако желаете наш служител да се свърже с Вас преди да се изпълни Вашата заявка, моля отбележете в полето „Специални инструкции.