Categories

FitLine Q10 Plus (Коензим Q10 Плюс витамин Е)

FitLine Q10 Plus (Коензим Q10 Плюс витамин Е)
FitLine Q10 Plus (Коензим Q10 Плюс витамин Е) FitLine Q10 Plus (Коензим Q10 Плюс витамин Е) FitLine Q10 Plus (Коензим Q10 Плюс витамин Е)
Марка: PM-International
Код на продукта: 0712014
Наличност: В наличност
Цена: 97,90 лв.

Подкрепете сърцето си!

Коензим Q10 е „витаминът на младостта“, повишава енергията на клетките в тялото и укрепва имунната система. Q10 е ценна добавка за всички хора на възраст около 35 и повече години. Коензимът се използва от тялото за различни процеси и е вещество, което се среща навсякъде в клетките ни.

Коензим Q10 е подобно на витамините вещество и има изключително важно значение за снабдяването на всяка клетка от човешкия организъм с енергия. След 30-годишна възраст намалява способността на организма да натрупва коензим Q10, затова той трябва да се набавя чрез хранителни добавки. При 25% недостиг на Q10 настъпват заболявания.

За предпочитане е Q10 да се взима в течна форма и в комбинация с витамин Е, който спомага за запазването на Q10.

FitLine Q10 Plus е първата и единствена в света мицеларна Q10 с патентована производствена технология MicroSolve® мицелизация и NTC®-Nutrient Transport Concept! Благодарение на това комплексът FitLine Q10 Plus повишава концентрацията на коензим Q10 и витамин Е в кръвната плазма много повече от други продукти, съдържащи коензим Q10.
 Най-висока ефективност на взаимодействие на хранителни вещества – Q10 и витамин Е.
 Студено бутилиране, щадящо, без термична обработка, без консерванти и изкуствени емулгатори.
 Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти).
 Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции;
 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.
 Само 1 порция FitLine Q10 Plus на ден ще осигури достатъчно количество коензим Q10 на тялото.
       

Коензим Q10 (убихинон) е ендогенно вещество, което играе важна роля в организма и е коензим (вещество, без което ензимите не „работят“). В ранна възраст Q10 се синтезира в достатъчно количество от тялото и се съхранява в митохондриите на клетките, които са отговорни за производството на енергия. Физиологичното намаляване на нивото на коензим Q10 в организма започва след 20-годишна възраст, а до 35-годишна възраст дефицитът на Q10 се увеличава значително, което води до неправилно функциониране на много органи и системи.

В хода на изследване беше установено, че премахването на дефицита на Q10 в организма с помощта на обикновени хранителни продукти е неефективно. Необходимо е да се включат допълнителни лекарства с убихинон в диетата. Добавянето на коензим Q10 (убихинон) към вашата диета има положителен ефект върху тялото:

 Ефективен при физически натоварвания, стрес, хронична умора и други, има изразен енергогенериращ ефект;
 Като антиоксидант се бори със свободните радикали и забавя процесите на стареене;
 Допринася за укрепване на сърдечно-съдовата система, нормализира нивото на кръвното налягане и холестерола;
 Подпомага работата на сърцето, черния дроб и панкреаса;
 Намалява вероятността от образуване на тромби;
 Стимулира имунната система на организма и активира защитните му свойства;
 Повишава съпротивителните сили при инфекциозни заболявания;
 Действа благоприятно при кандидоза, множествена склероза и диабет;
 Нормализира метаболизма и насърчава корекцията на теглото;
 Намалява риска от алергични реакции;
 Коензим Q10 е задължителна съставка за борба с увреждането на клетките и ДНК, както и против стареене;
 Предпазва при оксидативен стрес, възникващ от тютюнопушене, алкохол, UV, натоварване, стрес или еднообразно хранене;
 Особено подходящ за хора с високи физически и умствени натоварвания и с еднообразен начин на хранене;
 Използва се при лечение на някои психични отклонения, като шизофрения и болестта на Алцхаймер и болестта на Паркинсон;
 Използвайки естествен коензим Q10, вие гарантирано поддържате тялото си!

Антиоксидантните свойства на Q10 ще засилят защитата на клетъчните структури срещу разрушаване от свободните радикали и ще осигурят функционалната активност на клетките. Но трябва да се има предвид, че коензим Q10 се натрупва бавно в клетките на тялото и трябва да се приема продължително време.

Как да приемате коензим Q10 Plus?

Препоръчителна дозировка: Приемайте 1 до 2 пъти на ден.

Дневна порция: 18 капки = 1 мл. = 30 mg Q10.

Опаковка обем: 1 бутилка = 30 мл. за приготвяне на 30 порции по 1 мл. Продуктът е предназначен за 1 месец употреба.

Приложение:

Добавете 18 капки Q10 (еквивалент на 1 мл.) в негазирана напитка със стайна температура и в идеалния случай я изпийте сутрин. Джинджифилово-портокалов вкус. Жизнена и освежаваща вкусова комбинация, която е едновременно сладка и пикантна.

Ако използвате други хранителни напитки от продуктовата линия на FitLine, като основна доставка на хранителни вещества, то можете директно да добавите Q10 към вашият енергиен сутрешен коктейл.

Внимание:

Винаги започвайте с малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне.

Ако сте болни, не отменяйте лекарството, предписано от вашия лекар. Коензим Q10 не трябва да се приема вместо други лекарства, а в комбинация с тях. В същото време наблюдавайте подобряването на работата на сърцето и се консултирайте с вашия лекар, за да направите необходимите промени в дозировката на лекарствата.

Начин на съхранение: затворена опаковки при температура от 5º до 25º С. След отворяне на опаковката съхранявайте при температура от 2º до 6º С, в хладилник. Пазете от топлина и светлина.

Продължителност на употреба:

За оптимални резултати, моля, планирайте да го използвате ежедневно и редовно в продължение на поне 6 месеца. Вашето тяло се нуждае от време, за да попълни дефицитите, което не бива да пропускате. Хранителната добавка е предназначена да бъде ежедневно, постоянно допълнение към диетата, а не временен режим. За хора над 35 години можете да го приемате по-дълго време, тъй като действието на коензим Q10 не е мигновено, количеството и активността му в организма нараства постепенно. Не са открити противопоказания за употребата на FitLine коензим Q10 Plus.

Активни съставки:

Глицерин, вода, витамин Е, коензим Q10, емулгатор (соев лецитин), масло.

Свойства на активните вещества

Обширните изследвания на коензим Q10 разкриват редица полезни свойства, които имат благоприятен ефект върху човешкото тяло:

Предпазва клетките от оксидативно увреждане, тъй като е най-силният антиоксидант, който неутрализира свободните радикали, образувани от излагане на радиация, стрес и химикали;

Има изразен енергогенериращ ефект – благодарение на коензим Q10 95% от цялата клетъчна енергия се произвежда в организма;

Има защитен ефект върху сърцето (учените са доказали, че сърдечно-съдовите заболявания, мозъчните заболявания, диабетът и ракът са пряко свързани с ниското ниво на CoQ10);

Допринася за нормализиране на кръвното налягане, намалява риска от инфаркт;

Насърчава по-ефективното използване на кислорода от клетките;

Укрепва имунната система, предпазва клетките от патогенни бактерии или вируси;

Намалява риска от алергични реакции - има неутрализиращ ефект върху хистамина (биоактивно вещество, което играе ключова роля в развитието на алергични реакции). Проучванията показват, че коензим Q10 е полезен за хора, страдащи от алергии, бронхиална астма, респираторни заболявания;

Забавя стареенето на клетките, е важно звено в процеса на осигуряване на клетките на организма с необходимите биохимични компоненти и задължителна съставка за борба с разрушаването на клетките и ДНК;

Има защитно действие върху стомаха и дванадесетопръстника, ускорява оздравителните процеси при гастрит, язва на стомаха и дванадесетопръстника (установено от японски изследователи);

Действа ефективно при различни форми на астма, пародонтит, диабет;

Нормализира метаболизма, използва се в програми за отслабване (при затлъстяване). Добавянето на коензим Q10 към програмите активира тялото и го принуждава да изгаря ненужните мазнини, превръщайки ги в енергия;

Забавя процесите на стареене (водещи световни геронтологични центрове са установили, че употребата на коензим Q10 от зрели и по-възрастни хора има забележим лечебен ефект върху организма им). Коензим Q10 се използва широко в Япония - 20% от населението приема коензим Q10 ежедневно. Япония е на първо място по продължителност на живота!

Правилното съотношение на коензим Q10 и витамин Е значително повишава ефективността на лекарството и ви позволява да постигнете положителен резултат за цялото тяло като цяло.

"Смятаме, че Q10 е много по-ефективен при лечението на ангина пекторис от всички лекарства."

Професор HIASA, Япония.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!


 

 

Подробно
Почувствай резултата! Коензим Q10 става световно известен, когато американският учен Питър Мичъл получава Нобелова награда през 1978 г. за разработването на теорията за действието на коензим Q10 (преди това свойствата му са били слабо проучени и малко известни). Ексклузивният коензимен продукт FitLine Q10 Plus с витамин E е успешен резултат от сътрудничеството на международния екип от учени на компанията PM-International. Те разработиха уникална формула на коензим (убихинон) във високо ефективна мицелизирана (водоразтворима) форма (MicroSolve® технология). Коензим Q10 (убихинон) е ендогенно вещество, което играе важна роля в организма и е коензим (вещество, без което ензимите не „работят“). В ранна възраст Q10 се синтезира в достатъчно количество от тялото и се съхранява в митохондриите на клетките, които са отговорни за производството на енергия. Физиологичното намаляване на нивото на коензим Q10 в организма започва след 20-годишна възраст, а до 35-годишна възраст дефицитът на Q10 се увеличава значително, което води до неправилно функциониране на много органи и системи.
Предимства: Висока бионаличност благодарение на концепцията NTC® (5-10 пъти по-висока от други мастноразтворими продукти). Бионаличност (усвояване) до 98%. Тялото получава повече активни вещества. Технологията на MicroSolve® мицелизация води до значително повишаване на концентрацията на коензим Q10 и витамин Е в плазмата в сравнение с други продукти, съдържащи коензим Q10. FitLine Q10 Plus е първата и единствена в света мицеларна Q10 с патентована производствена технология! Високо качество и безопасност на продукта благодарение на GMP контрола и производството. Най-висока ефективност на взаимодействие на хранителни вещества – Q10 и витамин Е. Студено бутилиране, щадящо, без термична обработка, без консерванти и изкуствени емулгатори. Лесна за прием течна форма и иновативна система за дозиране на продукта. Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти); Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции; 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.
Ползи: Само 1 порция FitLine Q10 Plus на ден ще осигури достатъчно количество коензим Q10 на тялото. Ефективен при физически натоварвания, стрес, хронична умора и други, има изразен енергогенериращ ефект; Като антиоксидант се бори със свободните радикали и забавя процесите на стареене; Допринася за укрепване на сърдечно-съдовата система, нормализира нивото на кръвното налягане и холестерола; Стимулира имунната система на организма и активира защитните му свойства; Нормализира метаболизма и насърчава корекцията на теглото; Намалява риска от алергични реакции; Коензим Q10 е задължителна съставка за борба с увреждането на клетките и ДНК, както и против стареене; Предпазва при оксидативен стрес, възникващ от тютюнопушене, алкохол, UV, натоварване, стрес или еднообразно хранене; Особено подходящ за хора с високи физически и умствени натоварвания и с еднообразен начин на хранене. Използвайки естествен коензим Q10, вие гарантирано поддържате тялото си!
Активни съставки: Глицерин, вода, витамин Е, коензим Q10, емулгатор (соев лецитин), масло.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Подходящо за вегани; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: Всички хора над 35 години за профилактика, особено хора с риск от сърдечно-съдови и онкологични заболявания; За забавяне процеса на стареене; За профилактика на синдрома на хроничната умора; За повишаване на жизнеността и енергията; За укрепване на имунитета при чести инфекциозни и възпалителни заболявания; За профилактика на заболявания на сърдечно-съдовата система; За нормализиране на метаболизма; За намаляване на риска от алергични реакции; За повишаване на енергията и издръжливостта при спортисти; За защита на клетките от окисление.
Обобщено: Ефект на Q10: Оказва положително въздействие при високо кръвно налягане, висок холестерол, сърдечни увреждания, затлъстяване, снижена имунна система и парадонтоза; Антиоксидантните свойства на Q10 ще засилят защитата на клетъчните структури срещу разрушаване от свободните радикали и ще осигурят функционалната активност на клетките. Но трябва да се има предвид, че коензим Q10 се натрупва бавно в клетките на тялото и трябва да се приема продължително време.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Добавете 18 капки Q10 (еквивалент на 1 ml = 1 порция) в негазирана напитка със стайна температура и в идеалния случай я изпийте сутрин. Ако използвате други хранителни напитки от продуктовата линия на FitLine, като основна доставка на хранителни вещества, то можете директно да добавите Q10 към вашият енергиен сутрешен коктейл.
Дозировка: 18 капки на ден = 1 мл. = 30 mg Q10.
Продължителност на употреба: Вашето тяло се нуждае от време, за да попълни дефицитите, което не бива да пропускате. Хранителната добавка е предназначена да бъде ежедневно, постоянно допълнение към диетата, а не временен режим. За хора над 35 години можете да го приемате по-дълго време, тъй като действието на коензим Q10 не е мигновено, количеството и активността му в организма нараства постепенно. За оптимални резултати, моля, планирайте да го използвате ежедневно и редовно в продължение на поне 6 месеца.
Внимание! Винаги започвайте с малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Ако сте болни, не отменяйте лекарството, предписано от Вашия лекар. Коензим Q10 не трябва да се приема вместо други лекарства, а в комбинация с тях. В същото време наблюдавайте подобряването на работата на сърцето и се консултирайте с Вашия лекар, за да направите необходимите промени в дозировката на лекарствата.
Противопоказания: Не са открити противопоказания за употребата на FitLine коензим Q10 Plus.
Съхранение: Съхранявайте в хладилник. Пазете от топлина и светлина. Продуктът се съхранява в хладилник до изпращането.
Идеален в комбинация с: Може да се добави към всяка напитка FitLine.
Допълнителна информация:
Разфасовка: 1 бутилка = 30 мл., достатъчна за приготвяне на 30 порции по 1 мл.
Предназначен за: Продуктът е предназначен за 1 месец употреба.
Артикул номер: 0712014
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

Подкрепете сърцето си!

Коензим Q10 е „витаминът на младостта“, повишава енергията на клетките в тялото и укрепва имунната система. Q10 е ценна добавка за всички хора на възраст около 35 и повече години. Коензимът се използва от тялото за различни процеси и е вещество, което се среща навсякъде в клетките ни.

Коензим Q10 е подобно на витамините вещество и има изключително важно значение за снабдяването на всяка клетка от човешкия организъм с енергия. След 30-годишна възраст намалява способността на организма да натрупва коензим Q10, затова той трябва да се набавя чрез хранителни добавки. При 25% недостиг на Q10 настъпват заболявания.

За предпочитане е Q10 да се взима в течна форма и в комбинация с витамин Е, който спомага за запазването на Q10.

FitLine Q10 Plus е първата и единствена в света мицеларна Q10 с патентована производствена технология MicroSolve® мицелизация и NTC®-Nutrient Transport Concept! Благодарение на това комплексът FitLine Q10 Plus повишава концентрацията на коензим Q10 и витамин Е в кръвната плазма много повече от други продукти, съдържащи коензим Q10.
 Най-висока ефективност на взаимодействие на хранителни вещества – Q10 и витамин Е.
 Студено бутилиране, щадящо, без термична обработка, без консерванти и изкуствени емулгатори.
 Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти).
 Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции;
 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.
 Само 1 порция FitLine Q10 Plus на ден ще осигури достатъчно количество коензим Q10 на тялото.
       

Коензим Q10 (убихинон) е ендогенно вещество, което играе важна роля в организма и е коензим (вещество, без което ензимите не „работят“). В ранна възраст Q10 се синтезира в достатъчно количество от тялото и се съхранява в митохондриите на клетките, които са отговорни за производството на енергия. Физиологичното намаляване на нивото на коензим Q10 в организма започва след 20-годишна възраст, а до 35-годишна възраст дефицитът на Q10 се увеличава значително, което води до неправилно функциониране на много органи и системи.

В хода на изследване беше установено, че премахването на дефицита на Q10 в организма с помощта на обикновени хранителни продукти е неефективно. Необходимо е да се включат допълнителни лекарства с убихинон в диетата. Добавянето на коензим Q10 (убихинон) към вашата диета има положителен ефект върху тялото:

 Ефективен при физически натоварвания, стрес, хронична умора и други, има изразен енергогенериращ ефект;
 Като антиоксидант се бори със свободните радикали и забавя процесите на стареене;
 Допринася за укрепване на сърдечно-съдовата система, нормализира нивото на кръвното налягане и холестерола;
 Подпомага работата на сърцето, черния дроб и панкреаса;
 Намалява вероятността от образуване на тромби;
 Стимулира имунната система на организма и активира защитните му свойства;
 Повишава съпротивителните сили при инфекциозни заболявания;
 Действа благоприятно при кандидоза, множествена склероза и диабет;
 Нормализира метаболизма и насърчава корекцията на теглото;
 Намалява риска от алергични реакции;
 Коензим Q10 е задължителна съставка за борба с увреждането на клетките и ДНК, както и против стареене;
 Предпазва при оксидативен стрес, възникващ от тютюнопушене, алкохол, UV, натоварване, стрес или еднообразно хранене;
 Особено подходящ за хора с високи физически и умствени натоварвания и с еднообразен начин на хранене;
 Използва се при лечение на някои психични отклонения, като шизофрения и болестта на Алцхаймер и болестта на Паркинсон;
 Използвайки естествен коензим Q10, вие гарантирано поддържате тялото си!

Антиоксидантните свойства на Q10 ще засилят защитата на клетъчните структури срещу разрушаване от свободните радикали и ще осигурят функционалната активност на клетките. Но трябва да се има предвид, че коензим Q10 се натрупва бавно в клетките на тялото и трябва да се приема продължително време.

Как да приемате коензим Q10 Plus?

Препоръчителна дозировка: Приемайте 1 до 2 пъти на ден.

Дневна порция: 18 капки = 1 мл. = 30 mg Q10.

Опаковка обем: 1 бутилка = 30 мл. за приготвяне на 30 порции по 1 мл. Продуктът е предназначен за 1 месец употреба.

Приложение:

Добавете 18 капки Q10 (еквивалент на 1 мл.) в негазирана напитка със стайна температура и в идеалния случай я изпийте сутрин. Джинджифилово-портокалов вкус. Жизнена и освежаваща вкусова комбинация, която е едновременно сладка и пикантна.

Ако използвате други хранителни напитки от продуктовата линия на FitLine, като основна доставка на хранителни вещества, то можете директно да добавите Q10 към вашият енергиен сутрешен коктейл.

Внимание:

Винаги започвайте с малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне.

Ако сте болни, не отменяйте лекарството, предписано от вашия лекар. Коензим Q10 не трябва да се приема вместо други лекарства, а в комбинация с тях. В същото време наблюдавайте подобряването на работата на сърцето и се консултирайте с вашия лекар, за да направите необходимите промени в дозировката на лекарствата.

Начин на съхранение: затворена опаковки при температура от 5º до 25º С. След отворяне на опаковката съхранявайте при температура от 2º до 6º С, в хладилник. Пазете от топлина и светлина.

Продължителност на употреба:

За оптимални резултати, моля, планирайте да го използвате ежедневно и редовно в продължение на поне 6 месеца. Вашето тяло се нуждае от време, за да попълни дефицитите, което не бива да пропускате. Хранителната добавка е предназначена да бъде ежедневно, постоянно допълнение към диетата, а не временен режим. За хора над 35 години можете да го приемате по-дълго време, тъй като действието на коензим Q10 не е мигновено, количеството и активността му в организма нараства постепенно. Не са открити противопоказания за употребата на FitLine коензим Q10 Plus.

Активни съставки:

Глицерин, вода, витамин Е, коензим Q10, емулгатор (соев лецитин), масло.

Свойства на активните вещества

Обширните изследвания на коензим Q10 разкриват редица полезни свойства, които имат благоприятен ефект върху човешкото тяло:

Предпазва клетките от оксидативно увреждане, тъй като е най-силният антиоксидант, който неутрализира свободните радикали, образувани от излагане на радиация, стрес и химикали;

Има изразен енергогенериращ ефект – благодарение на коензим Q10 95% от цялата клетъчна енергия се произвежда в организма;

Има защитен ефект върху сърцето (учените са доказали, че сърдечно-съдовите заболявания, мозъчните заболявания, диабетът и ракът са пряко свързани с ниското ниво на CoQ10);

Допринася за нормализиране на кръвното налягане, намалява риска от инфаркт;

Насърчава по-ефективното използване на кислорода от клетките;

Укрепва имунната система, предпазва клетките от патогенни бактерии или вируси;

Намалява риска от алергични реакции - има неутрализиращ ефект върху хистамина (биоактивно вещество, което играе ключова роля в развитието на алергични реакции). Проучванията показват, че коензим Q10 е полезен за хора, страдащи от алергии, бронхиална астма, респираторни заболявания;

Забавя стареенето на клетките, е важно звено в процеса на осигуряване на клетките на организма с необходимите биохимични компоненти и задължителна съставка за борба с разрушаването на клетките и ДНК;

Има защитно действие върху стомаха и дванадесетопръстника, ускорява оздравителните процеси при гастрит, язва на стомаха и дванадесетопръстника (установено от японски изследователи);

Действа ефективно при различни форми на астма, пародонтит, диабет;

Нормализира метаболизма, използва се в програми за отслабване (при затлъстяване). Добавянето на коензим Q10 към програмите активира тялото и го принуждава да изгаря ненужните мазнини, превръщайки ги в енергия;

Забавя процесите на стареене (водещи световни геронтологични центрове са установили, че употребата на коензим Q10 от зрели и по-възрастни хора има забележим лечебен ефект върху организма им). Коензим Q10 се използва широко в Япония - 20% от населението приема коензим Q10 ежедневно. Япония е на първо място по продължителност на живота!

Правилното съотношение на коензим Q10 и витамин Е значително повишава ефективността на лекарството и ви позволява да постигнете положителен резултат за цялото тяло като цяло.

"Смятаме, че Q10 е много по-ефективен при лечението на ангина пекторис от всички лекарства."

Професор HIASA, Япония.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!


 

 

Спецификация

Подробно
Почувствай резултата! Коензим Q10 става световно известен, когато американският учен Питър Мичъл получава Нобелова награда през 1978 г. за разработването на теорията за действието на коензим Q10 (преди това свойствата му са били слабо проучени и малко известни). Ексклузивният коензимен продукт FitLine Q10 Plus с витамин E е успешен резултат от сътрудничеството на международния екип от учени на компанията PM-International. Те разработиха уникална формула на коензим (убихинон) във високо ефективна мицелизирана (водоразтворима) форма (MicroSolve® технология). Коензим Q10 (убихинон) е ендогенно вещество, което играе важна роля в организма и е коензим (вещество, без което ензимите не „работят“). В ранна възраст Q10 се синтезира в достатъчно количество от тялото и се съхранява в митохондриите на клетките, които са отговорни за производството на енергия. Физиологичното намаляване на нивото на коензим Q10 в организма започва след 20-годишна възраст, а до 35-годишна възраст дефицитът на Q10 се увеличава значително, което води до неправилно функциониране на много органи и системи.
Предимства: Висока бионаличност благодарение на концепцията NTC® (5-10 пъти по-висока от други мастноразтворими продукти). Бионаличност (усвояване) до 98%. Тялото получава повече активни вещества. Технологията на MicroSolve® мицелизация води до значително повишаване на концентрацията на коензим Q10 и витамин Е в плазмата в сравнение с други продукти, съдържащи коензим Q10. FitLine Q10 Plus е първата и единствена в света мицеларна Q10 с патентована производствена технология! Високо качество и безопасност на продукта благодарение на GMP контрола и производството. Най-висока ефективност на взаимодействие на хранителни вещества – Q10 и витамин Е. Студено бутилиране, щадящо, без термична обработка, без консерванти и изкуствени емулгатори. Лесна за прием течна форма и иновативна система за дозиране на продукта. Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти); Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции; 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.
Ползи: Само 1 порция FitLine Q10 Plus на ден ще осигури достатъчно количество коензим Q10 на тялото. Ефективен при физически натоварвания, стрес, хронична умора и други, има изразен енергогенериращ ефект; Като антиоксидант се бори със свободните радикали и забавя процесите на стареене; Допринася за укрепване на сърдечно-съдовата система, нормализира нивото на кръвното налягане и холестерола; Стимулира имунната система на организма и активира защитните му свойства; Нормализира метаболизма и насърчава корекцията на теглото; Намалява риска от алергични реакции; Коензим Q10 е задължителна съставка за борба с увреждането на клетките и ДНК, както и против стареене; Предпазва при оксидативен стрес, възникващ от тютюнопушене, алкохол, UV, натоварване, стрес или еднообразно хранене; Особено подходящ за хора с високи физически и умствени натоварвания и с еднообразен начин на хранене. Използвайки естествен коензим Q10, вие гарантирано поддържате тялото си!
Активни съставки: Глицерин, вода, витамин Е, коензим Q10, емулгатор (соев лецитин), масло.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Подходящо за вегани; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: Всички хора над 35 години за профилактика, особено хора с риск от сърдечно-съдови и онкологични заболявания; За забавяне процеса на стареене; За профилактика на синдрома на хроничната умора; За повишаване на жизнеността и енергията; За укрепване на имунитета при чести инфекциозни и възпалителни заболявания; За профилактика на заболявания на сърдечно-съдовата система; За нормализиране на метаболизма; За намаляване на риска от алергични реакции; За повишаване на енергията и издръжливостта при спортисти; За защита на клетките от окисление.
Обобщено: Ефект на Q10: Оказва положително въздействие при високо кръвно налягане, висок холестерол, сърдечни увреждания, затлъстяване, снижена имунна система и парадонтоза; Антиоксидантните свойства на Q10 ще засилят защитата на клетъчните структури срещу разрушаване от свободните радикали и ще осигурят функционалната активност на клетките. Но трябва да се има предвид, че коензим Q10 се натрупва бавно в клетките на тялото и трябва да се приема продължително време.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Добавете 18 капки Q10 (еквивалент на 1 ml = 1 порция) в негазирана напитка със стайна температура и в идеалния случай я изпийте сутрин. Ако използвате други хранителни напитки от продуктовата линия на FitLine, като основна доставка на хранителни вещества, то можете директно да добавите Q10 към вашият енергиен сутрешен коктейл.
Дозировка: 18 капки на ден = 1 мл. = 30 mg Q10.
Продължителност на употреба: Вашето тяло се нуждае от време, за да попълни дефицитите, което не бива да пропускате. Хранителната добавка е предназначена да бъде ежедневно, постоянно допълнение към диетата, а не временен режим. За хора над 35 години можете да го приемате по-дълго време, тъй като действието на коензим Q10 не е мигновено, количеството и активността му в организма нараства постепенно. За оптимални резултати, моля, планирайте да го използвате ежедневно и редовно в продължение на поне 6 месеца.
Внимание! Винаги започвайте с малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Ако сте болни, не отменяйте лекарството, предписано от Вашия лекар. Коензим Q10 не трябва да се приема вместо други лекарства, а в комбинация с тях. В същото време наблюдавайте подобряването на работата на сърцето и се консултирайте с Вашия лекар, за да направите необходимите промени в дозировката на лекарствата.
Противопоказания: Не са открити противопоказания за употребата на FitLine коензим Q10 Plus.
Съхранение: Съхранявайте в хладилник. Пазете от топлина и светлина. Продуктът се съхранява в хладилник до изпращането.
Идеален в комбинация с: Може да се добави към всяка напитка FitLine.
Допълнителна информация:
Разфасовка: 1 бутилка = 30 мл., достатъчна за приготвяне на 30 порции по 1 мл.
Предназначен за: Продуктът е предназначен за 1 месец употреба.
Артикул номер: 0712014
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети: FitLine, Q10, Plus, Коензим, Q10, Плюс, витамин Е, Е, E, витамин на младостта, младост, енергия, имунитет, имунна система, 35+, над 35 год, клетка, клетки, хранителни добавки, заболявания, Клетъчен рестарт, CellReset, Cell Reset, ФитЛайн, PM-International, ПМ Интернационал, мицелизирана, водоразтворима, профилакти, а, сърдечно-съдови, множествена склероза, онкологични, онкология, стареене, умора, хронична, жизненост, инфекциозни, възпаление, метаболизъм, алергии, алергия, спорт, спортисти, окисляване, бионаличност, усвояване, плазма, без консерванти, без емулгатори, убихинон, митохондриите, стрес, антиоксидант, свободни радикали, стареене, подмладява, кръвно, кръвно налягане, холестерол, тегло, фит, fit, отслабване, стройна, фигура, ДНК, тютюнопушене, пушач, пошачи, алкохол, UV, натоварване, хранене, еднообразно хранене, физически, умствени, тяло, затлъстяване, парадонтоза, антиоксидант, обменните процеси, обмяна, сърце, черния дроб, панкреас, тромби, тромб, атеросклероза, хипертония, патология, нервна система, Паркинсон, Алцхаймер, Глицерин, вода, коензим Q10, емулгатор, соев лецитин, масло, неутрализира, химикали, диабет, патоген, вируси, бактерии, хистамин, бронхиална астма, респираторни заболявания, стомах, дванадесетопръстника, гастрит, язва, астма, парадонтит, отслабване, възрастни, японци, японки, Япония, мазнини, мембрани, кислородтоксини, противовъзпалително, мускул