Categories

FitLine Whey (Шейк Суроватка)

FitLine Whey (Шейк Суроватка)
FitLine Whey (Шейк Суроватка) FitLine Whey (Шейк Суроватка) FitLine Whey (Шейк Суроватка)
Марка: PM-International
Код на продукта: 0709031
Наличност: няма
Цена: 72,00 лв.

Допринася за изграждане, растеж и поддържане на мускулна маса.

Високо ценен суроватъчен протеин на прах, с добре балансиран аминокиселинен профил, концентрат за приготвяне на протеинови напитки.

Протеинът е ключът към активния начин на живот и изборът на правилния протеин на прах може да направи всичко различно. Суроватъчният протеин съдържа незаменими аминокиселини, които могат да увеличат синтеза на мускулен протеин. Това е процес на изграждане на нови протеини в тялото.

FitLine Whey е сертифициран от TÜV съгласно ISO 9001:2015, независима и обективна тестова среда, който ще ви помогне да постигнете целите си.

Изпитайте мощната подкрепа за изграждането на мускулите си с FitLine Whey. Този изключителен продукт доставя висококачествен протеин с балансиран аминокиселинен профил за оптимално подхранване на вашите мускули. Създаден да поддържа тялото по време на спортни дейности и упражнения, FitLine Whey осигурява идеалния източник на хранителни вещества за поддържане и изграждане на мускулна маса. Ценните аминокиселини оптимално снабдяват вашите мускули и помагат за изграждането и поддържането на мускулната тъкан. Също така съдържа аминокиселини с разклонена верига, които помагат на тялото да се възстанови бързо след тренировка. Подходящ не само за тези, които спортуват, но може да помогне и на хора, които имат трудности при наддаването и поддържането на тегло.

Качествен суроватъчен протеин може да се приема и от хора, които не тренират, но поддържат здравословен начин на живот.

Правилното количество от суроватъчен протеин може да предложи потенциални ползи, когато се комбинира с редовни тренировки за устойчивост и правилно хранене. Това отваря цял набор от възможности за подобряване на спортните постижения и по-бързо постигане на фитнес целите!

Друга полза за здравето от суроватъчния протеин е способността му да поддържа нивата на глада ви под контрол след тренировка. Това означава, че няма да се изкушите да похапвате нездравословни храни, докато се опитвате да изградите мускули или да отслабнете.

Приемът на суроватъчен протеин преди или след тренировка ще ви даде достатъчно енергия. За да преминете през тези тежки сесии във фитнеса, без да се чувствате прекалено гладни след това.

И накрая, редовният прием на суроватъчен протеин е свързан с по-добро здраве на костите поради съдържанието на калций. Калцият помага за укрепване на костите и намалява риска от фрактури поради остеопороза по пътя.

Така че, ако търсите начини да увеличите мускулната си сила и размер, добавянето на малко суроватъчен протеин към вашата диета може да направи чудеса!

Какво е суроватъчен протеин?

Суроватката се намира в течната част на млякото, която се отделя по време на производството на сирене. Суроватката е богата на хранителни вещества, почти полупрозрачна течност, състояща се от всичките девет основни аминокиселини (така наречените градивни елементи на протеина), витамини и минерали.

След това течната суроватка се филтрира и изсушава, за да се получи суроватъчен протеин на прах.

Суроватъчният протеин съдържа и голямо количество аминокиселини, които се усвояват много бързо от организма. По време на прием се увеличава мускулната маса, а излишните мазнини намаляват и се засилва отделянето на анаболни хормони.

Този вид протеин не е просто висококачествен източник на белтъчини, а съдържа и други полезни хранителни вещества, включително лактоферин, бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин и имуноглобулин.

  

Протеинът на прах като висока доза протеин под формата на прах ни помага, по време на силови тренировки, но също и като любители спортисти, да насърчим тренировките си към изграждане на мускули.

Този тип протеин има много положителни ефекти върху здравето:

  понижава кръвното налягане;
  понижава кръвната захар;
  намалява симптомите на стрес и депресия;
  увеличава минералната плътност на костите;
  поддържа имунната система и ни осигурява енергия;
  има противоракови свойства – може да съпътства основното лечение на някои ракови заболявания.
 

Суроватъчният протеин бързо и лесно се усвоява, при което организма много бързо осигурява аминокиселините, необходими за правилното възстановяване.

Суроватъчният протеин е подходящ както за мъже, така и за жени.

Обикновено хранителните добавки в частност протеините, какъвто е този, се приемат от хора, занимаващи се активно със спорт, фитнес или друг вид интензивна физическа активност.

Известен факт е, че белтъчините са градивните елементи на мускулите, ензимите, кожата и хормоните. Независимо от това дали сте мъж или жена, протеините играят важна роля за вашето тяло, за това не бива да липсват в хранителния ви режим, особено ако спортувате активно.

Протеините са ключов елемент на всяка клетка в нашето тяло. Използват се за създаване и възстановяване на тъканите като например:

 Скелетни мускули;
 Коса;
 Кожа;
 Нокти др.
 

Също така участието им в производството на ензими и хормони спомагат за регулиране на метаболизма.

Много жени се притесняват да приемат протеини, заради нежелана мускилна маса, но всъщност женското тяло не произвежда достатъчно тестостерон, както е при мъжете. Именно този хормон при мъжете осигурява мускулния растеж, засилено окосмяване и др.

Само от консумацията на протеини жените не могат да натрупат толкова мускулна маса, колкото мъжете.

Мускулите са динамични, постоянно се разграждат и се обновяват, като те са изградени предимно от белтъчини. За да постигнете растеж на мускилната маса, тялото ви трябва да синтезира повече мускулни протеини, отколкото разгражда. В тялото ви трябва да има протеинов баланс.

Поради тази причина хората, които искат да натрупат мускулна маста, трябва да консумират големи количества белтъчини.

Кога да приемате суроватъчен протеин?

Суроватъчният протеин е може би най-използваната добавка от атлети, бодибилдъри и ентусиасти във фитнес залата. Използват го най-вече за мускулен растеж.

Повечето фитнес треньори препоръчват прием на суроватъчен протеин преди, по време на или след тренировка. Това може да бъде груба насока за всеки, който иска да увеличи мускулния растеж в комбинация със силови тренировки.

Колкото и полезен да е суроватъчният протеин на прах, той трябва да се приема като добавка – добавен към здравословна и балансирана диета, а не вместо хранене. Най-важен е общият прием на протеини през деня. Така че, придържайте се към здравословна диета през цялото време. Добавете добавки според нуждите си или според целите си.

Суроватъчният протеин спомага за:

 Растеж на мускулите – една от най-значимите ползи на приема на суроватъчен протеин е изграждането на мускулна тъкан и ускоряване на процеса на възстановяване след тренировка;
 Той е източник на аминокиселини;
 Има висока хранителна стойност;
 Един от най-добрите източници на белтъчини;
 Подсилва имунната система – суроватъчният протеин съдържа аминокиселини, които участват в образуването на антиоксиданта глутатион;
 Има пробиотичен ефект – подобрява състава и жизнеността на чревната флора (основен компонент на имунитета);
 Съдържа минерали и витамини и увеличава производството на антитела;
 Понижава кръвното налягане – високо кръвно налягане (хипертония) е един от водещите рискови фактори за сърдечни заболявания.
 Висококачествен протеин с балансиран аминокиселинен профил;

Изключителна NTC® концепция за транспортиране на хранителни вещества оптимизира усвояването на хранителни вещества, така че тялото ви да може да използва възможно най-добре ценните съставки във FitLine Whey. Това дава на вашите мускули подкрепата, от която се нуждаят, за да функционират оптимално.

Лесно разтворим във всякакви студени напитки, с неутрален на вкус и без добавена захар. Това означава, че вашата напитка ще бъде истинско удоволствие за вашите мускули;

FitLine Whey е оптималният избор след тренировка. Снабдява вашите мускули с ценен протеин веднага след тренировка, насърчава бързата регенерация и подпомага повишаването на спортните постижения. Това означава, че можете да се възстановите по-бързо и да увеличите ефективността си.

Неовкусен - така че пасва идеално на любимия ви FitLine ProShape All-in-1, за да получите пълноценно хранене с високо съдържание на протеини.

Новият FitLine Whey преминава теста за сертифициране в Кьолнския списък и отговаря на строгите критерии по отношение на потенциални допинг вещества – точно както всички наши хранителни добавки FitLine!

С FitLine Whey вие сте оптимално снабдени с висококачествен суроватъчен протеин на прах и прекрасен вкус.

        

 

Как да приемате FitLine Whey?

Приложение: Добавете 22 гр. от FitLine Whey на прах (около 3 препълнени супени лъжици) към 200 мл. вода и разбъркайте в шейкър.

Като алтернатива можете да добавите 1 до 2 лъжички FitLine Whey към FitLine ProShape All-in-1 за пълноценно и богато на протеини хранене.

Препоръчва се за употреба заедно с Optimal Set. Други напитки могат да променят диетата ви.

В идеалния случай веднага след тренировка.

Опаковка обем: 750 гр. и съдържа 34 пълни дози (по 22 гр.).

Препоръка: През първите 2-3 дни започнете с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Продължителност на употреба:

За оптимални резултати дайте шанс на тялото си да изпита всички ползи за здравето, като приемате този продукт ежедневно в продължение на поне три месеца. Можете да го приемате дълго време.

Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);

Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции;

30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

  

Кое е най-доброто време от деня за прием на суроватъчен протеин?

Приемът на суроватъчен протеин е чудесен начин за изграждане на мускулна сила и размер! Но кога е най-подходящото време за приемане? Ето три съвета, за да сте сигурни, че ще извлечете максимума от вашия суроватъчен протеин:

Вземете го първото нещо сутрин;
Вземете го след тренировка;
Добавка към храната.

Когато се събудите, тялото ви е гладувало цяла нощ. Така че приемането на малко суроватъчен протеин веднага може да помогне за стартиране на метаболизма ви и да осигури така необходимата енергия през целия ден.

Това също ще ви даде допълнителен тласък, ако по-късно отивате на фитнес. Плюс това, приемането на малко суроватъчен протеин преди тренировка помага за подхранването на мускулите ви. Освен това им дава това, от което се нуждаят, за да изпълнят най-доброто си ниво по време на физическа активност.

 

След тренировка, пиенето на малко суроватъчен протеин може да помогне за ускоряване на възстановяването от напрегнати тренировки и да позволи на мускулите ви да се възстановят по-бързо. Важно е това да се случи възможно най-бързо, тъй като по този начин се получава нов мускулен растеж.

Като оставите на тялото си достатъчно време за почивка и възстановяване след физическо натоварване. Пиене на суроватъчен протеин в рамките на 30 минути или по-малко след завършване на тренировка. Ще гарантира, че вашите мускули разполагат с много хранителни вещества, за да се възстановят по-силни от преди.

 

И накрая, допълването с храна гарантира, че ще останете сити по-дълго. Като същевременно осигурява допълнително хранене за изграждане на мускулна маса с течение на времето.

Яжте редовни хранения през целия ден, заедно с добавяне на лъжица суроватъчен протеин на прах във всяка една. Гарантира, че всички части на вашата диета са обхванати правилно, така че нищо да не бъде пренебрегнато. По отношение на получаване на основни хранителни вещества, необходими за поддържане на оптимални нива на здраве и фитнес.

 

Не само това, но съчетаване на малки количества висококачествени въглехидрати като овесени ядки или пълнозърнест хляб с лъжица суроватъчен протеин на прах. Осигурява още по-продължително освобождаване на енергия през целия ден, което може да бъде особено полезно, ако се опитвате да отслабнете!

Ето го – три лесни начина да се уверите, че ще извлечете максимума от приема на суроватъчен протеин всеки ден! Приемането му първо сутрин, след тренировка или допълване с храна са умни стратегии. За максимизиране на потенциалните му ползи за подобряване на цялостното здраве и фитнес нива с течение на времето.


 

Ян Шмид

(норвежки бивш скиор на Северна комбинация от швейцарски произход)

"Като начинаещ спортен учен и бивш лекоатлет, моят опит е в областта на спорта, фитнеса и храненето. Редовно тествам продукти за ExpertTesten.de от 3 години и споделям опита си с милиони читатели. В свободното си време обичам скоростта, било то с велосипед, сърф или ски.

Още повече се радваме да можем да ви представим WHEY протеин на прах от FitLine, добавка, която не само се отличава с качество, но също така има иновативна, патентована концепция за транспортиране на хранителни вещества, която гарантира, че аминокиселините пристигат там чрез кръвния поток, където са необходими, а именно върху тренирания мускул.

Какво точно съдържа WHEY протеин на прах на FitLine?

Голяма кутия от 750 грама от финия прах осигурява балансиран микс от незаменими аминокиселини (това са градивните елементи, от които са изградени протеиновите структури), която идеално поддържа изграждането на мускулите на тялото.

По-конкретно: 100 грама прах съдържат 75,4 грама протеин, 7,4 грама мазнини и само 6,5 грама захар. Няма добавена захар като аспартам, според производителя това е естествен подсладител. По отношение на вкуса това почти не се забелязва, бихме определили праха като неутрален на вкус.

За диетолозите или тези от вас, които искат да знаят точно, тук сме показали и аминокиселинния профил:

Аминокиселинен профил на FitLine WHEY протеин на прах в сравнение:

(информацията за грам винаги се отнася за 100 гр. протеин)

∙ Аланин – 5,0 g
∙ Аргинин – 2,5 g
∙ Аспарагинова киселина – 10,6 g
∙ Цистеин – 2,4 g
∙ Глутаминова киселина – 17,1 g
∙ Глицин – 1,8 g
∙ Хистидин – 1,9 g
∙ Изолевцин – 6,0 g
∙ Левцин – 10,4 g
∙ Лизин – 9,1 g
∙ Метионин – 2,1 g
∙ Фенилаланин – 3,2 g
∙ Пролин – 6,1 g
∙ Серин – 5,0 g
∙ Треонин – 6,9 g
∙ Тирозин – 2,9 g
∙ Валин – 5,3 g
∙ Триптофан – 1,8 g
 

Как се различава от другите протеинови прахове?

На първо място, важно е да се подчертае изключителната разтворимост - както във вода, така и в мляко (а вероятно и в сокове, например). В препоръката за приготвяне се споменават 22 гр. (съответства на 3 препълнени супени лъжици) на 200 мл. течност. И всъщност при това съотношение разтворимостта е оптимална – без да се образуват бучки по лъжицата или на дъното на чашата.

Но това, което прави тази суроватка на прах наистина специална е NTC®, което означава Концепция за транспортиране на хранителни вещества. Тази патентована концепция за транспортиране на хранителни вещества помага да се гарантира, че аминокиселините, строителните материали за по-късен мускулен растеж, се транспортират ефективно до мястото на действие.

Ето защо продуктът е толкова икономичен, защото по-висок процент от консумираните протеини се усвояват и използват от организма, вместо да се отделят безсмислено.

Начин на действие е причините, поради които все повече и повече професионални спортисти в Германия и по света, включително някои DSV ски скачачи и скиори, разчитат на продуктите FitLine с доказаната NTC® концепция."

 

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), коят

Подробно
Почувствай резултата! Суроватъчният протеин е може би най-използваната добавка от атлети, бодибилдъри и ентусиасти във фитнес залата. Използват го най-вече за мускулен растеж. Повечето фитнес треньори препоръчват прием на суроватъчен протеин преди, по време на или след тренировка. Това може да бъде груба насока за всеки, който иска да увеличи мускулния растеж в комбинация със силови тренировки. Колкото и полезен да е суроватъчният протеин на прах, той трябва да се приема като добавка – добавен към здравословна и балансирана диета, а не вместо хранене. Най-важен е общият прием на протеини през деня. Така че, придържайте се към здравословна диета през цялото време. Добавете добавки според нуждите си или според целите си.
Предимства: Висококачествен протеин с балансиран аминокиселинен профил; Чист суроватъчен протеин; Изключителна NTC® концепция за транспортиране на хранителни вещества оптимизира усвояването на хранителни вещества, така че тялото ви да може да използва възможно най-добре ценните съставки във FitLine Whey. Това дава на вашите мускули подкрепата, от която се нуждаят, за да функционират оптимално. Лесно разтворим във всякакви студени напитки, с неутрален на вкус и без добавена захар. Това означава, че вашата напитка ще бъде истинско удоволствие за вашите мускули; FitLine Whey е оптималният избор след тренировка. Снабдява вашите мускули с ценен протеин веднага след тренировка, насърчава бързата регенерация и подпомага повишаването на спортните постижения. Това означава, че можете да се възстановите по-бързо и да увеличите ефективността си. Неовкусен - така че пасва идеално на любимия ви FitLine ProShape All-in-1, за да получите пълноценно хранене с високо съдържание на протеини Новият FitLine Whey преминава теста за сертифициране в Кьолнския списък и отговаря на строгите критерии по отношение на потенциални допинг вещества – точно както всички наши хранителни добавки FitLine!
Ползи: Растеж на мускулите – една от най-значимите ползи на приема на суроватъчен протеин е изграждането на мускулна тъкан и ускоряване на процеса на възстановяване след тренировка; Той е източник на аминокиселини; Има висока хранителна стойност; Един от най-добрите източници на белтъчини; Подсилва имунната система –суроватъчният протеин съдържа аминокиселини, които участват в образуването на антиоксиданта глутатион; Има пробиотичен ефект – подобрява състава и жизнеността на чревната флора (основен компонент на имунитета); Съдържа минерали и витамини и увеличава производството на антитела; Понижава кръвното налягане – високо кръвно налягане (хипертония) е един от водещите рискови фактори за сърдечни заболявания.
Активни съставки: Аминокиселинен профил на FitLine WHEY протеин на прах в сравнение: (информацията за грам винаги се отнася за 100 гр. протеин) ∙ Аланин – 5,0 g ∙ Аргинин – 2,5 g ∙ Аспарагинова киселина – 10,6 g ∙ Цистеин – 2,4 g ∙ Глутаминова киселина – 17,1 g ∙ Глицин – 1,8 g ∙ Хистидин – 1,9 g ∙ Изолевцин – 6,0 g ∙ Левцин – 10,4 g ∙ Лизин – 9,1 g ∙ Метионин – 2,1 g ∙ Фенилаланин – 3,2 g ∙ Пролин – 6,1 g ∙ Серин – 5,0 g ∙ Треонин – 6,9 g ∙ Тирозин – 2,9 g ∙ Валин – 5,3 g ∙ Триптофан – 1,8 g
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без глутен; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: Този суроватъчен протеин на прах често се използва като хранителна добавка за увеличаване на приема на протеини, тъй като може лесно да се включи в диета. Протеинът на прах като висока доза протеин под формата на прах и ни помага, по време на силови тренировки, но също и като любители спортисти, да насърчим тренировките си към изграждане на мускули. Протеинът на прах поддържа имунната система и ни осигурява енергия. Подбраните съставки в допълнение към протеина осигуряват метаболизма ни с необходимите аминокиселини.
Обобщено: Суроватъчният протеин е източник на висококачествен протеин, който се усвоява много бързо в човешкия организъм. Важен за спортисти, културисти и хора, които имат нужда да натрупат в кратки срокове мускулна маса, като в същото време губят мазнини. Качествен суроватъчен протеин може да се приема и от хора, които не тренират, но поддържат здравословен начин на живот.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Добавете 22 гр. от FitLine Whey на прах (около 3 препълнени супени лъжици) към 200 мл. вода и разбъркайте в шейкър. Като алтернатива можете да добавите 1 до 2 лъжички FitLine Whey към FitLine ProShape All-in-1 за пълноценно и богато на протеини хранене.
Дозировка: 750 гр. и съдържа 34 пълни дози (по 22 гр.)
Продължителност на употреба: Можете да го приемате дълго време.
Внимание! През първите 2-3 дни започнете с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата. Използвайте възможно най-скоро след отваряне.
Противопоказания: Индивидуална непоносимост.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: FitLine Optimal-Set
Допълнителна информация:
Разфасовка: Опаковка от 750 гр. и съдържа 34 пълни дози (по 22 гр.)
Предназначен за: Една кутия се състои от 34 пълни дози.
Артикул номер: 0709031
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

Допринася за изграждане, растеж и поддържане на мускулна маса.

Високо ценен суроватъчен протеин на прах, с добре балансиран аминокиселинен профил, концентрат за приготвяне на протеинови напитки.

Протеинът е ключът към активния начин на живот и изборът на правилния протеин на прах може да направи всичко различно. Суроватъчният протеин съдържа незаменими аминокиселини, които могат да увеличат синтеза на мускулен протеин. Това е процес на изграждане на нови протеини в тялото.

FitLine Whey е сертифициран от TÜV съгласно ISO 9001:2015, независима и обективна тестова среда, който ще ви помогне да постигнете целите си.

Изпитайте мощната подкрепа за изграждането на мускулите си с FitLine Whey. Този изключителен продукт доставя висококачествен протеин с балансиран аминокиселинен профил за оптимално подхранване на вашите мускули. Създаден да поддържа тялото по време на спортни дейности и упражнения, FitLine Whey осигурява идеалния източник на хранителни вещества за поддържане и изграждане на мускулна маса. Ценните аминокиселини оптимално снабдяват вашите мускули и помагат за изграждането и поддържането на мускулната тъкан. Също така съдържа аминокиселини с разклонена верига, които помагат на тялото да се възстанови бързо след тренировка. Подходящ не само за тези, които спортуват, но може да помогне и на хора, които имат трудности при наддаването и поддържането на тегло.

Качествен суроватъчен протеин може да се приема и от хора, които не тренират, но поддържат здравословен начин на живот.

Правилното количество от суроватъчен протеин може да предложи потенциални ползи, когато се комбинира с редовни тренировки за устойчивост и правилно хранене. Това отваря цял набор от възможности за подобряване на спортните постижения и по-бързо постигане на фитнес целите!

Друга полза за здравето от суроватъчния протеин е способността му да поддържа нивата на глада ви под контрол след тренировка. Това означава, че няма да се изкушите да похапвате нездравословни храни, докато се опитвате да изградите мускули или да отслабнете.

Приемът на суроватъчен протеин преди или след тренировка ще ви даде достатъчно енергия. За да преминете през тези тежки сесии във фитнеса, без да се чувствате прекалено гладни след това.

И накрая, редовният прием на суроватъчен протеин е свързан с по-добро здраве на костите поради съдържанието на калций. Калцият помага за укрепване на костите и намалява риска от фрактури поради остеопороза по пътя.

Така че, ако търсите начини да увеличите мускулната си сила и размер, добавянето на малко суроватъчен протеин към вашата диета може да направи чудеса!

Какво е суроватъчен протеин?

Суроватката се намира в течната част на млякото, която се отделя по време на производството на сирене. Суроватката е богата на хранителни вещества, почти полупрозрачна течност, състояща се от всичките девет основни аминокиселини (така наречените градивни елементи на протеина), витамини и минерали.

След това течната суроватка се филтрира и изсушава, за да се получи суроватъчен протеин на прах.

Суроватъчният протеин съдържа и голямо количество аминокиселини, които се усвояват много бързо от организма. По време на прием се увеличава мускулната маса, а излишните мазнини намаляват и се засилва отделянето на анаболни хормони.

Този вид протеин не е просто висококачествен източник на белтъчини, а съдържа и други полезни хранителни вещества, включително лактоферин, бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин и имуноглобулин.

  

Протеинът на прах като висока доза протеин под формата на прах ни помага, по време на силови тренировки, но също и като любители спортисти, да насърчим тренировките си към изграждане на мускули.

Този тип протеин има много положителни ефекти върху здравето:

  понижава кръвното налягане;
  понижава кръвната захар;
  намалява симптомите на стрес и депресия;
  увеличава минералната плътност на костите;
  поддържа имунната система и ни осигурява енергия;
  има противоракови свойства – може да съпътства основното лечение на някои ракови заболявания.
 

Суроватъчният протеин бързо и лесно се усвоява, при което организма много бързо осигурява аминокиселините, необходими за правилното възстановяване.

Суроватъчният протеин е подходящ както за мъже, така и за жени.

Обикновено хранителните добавки в частност протеините, какъвто е този, се приемат от хора, занимаващи се активно със спорт, фитнес или друг вид интензивна физическа активност.

Известен факт е, че белтъчините са градивните елементи на мускулите, ензимите, кожата и хормоните. Независимо от това дали сте мъж или жена, протеините играят важна роля за вашето тяло, за това не бива да липсват в хранителния ви режим, особено ако спортувате активно.

Протеините са ключов елемент на всяка клетка в нашето тяло. Използват се за създаване и възстановяване на тъканите като например:

 Скелетни мускули;
 Коса;
 Кожа;
 Нокти др.
 

Също така участието им в производството на ензими и хормони спомагат за регулиране на метаболизма.

Много жени се притесняват да приемат протеини, заради нежелана мускилна маса, но всъщност женското тяло не произвежда достатъчно тестостерон, както е при мъжете. Именно този хормон при мъжете осигурява мускулния растеж, засилено окосмяване и др.

Само от консумацията на протеини жените не могат да натрупат толкова мускулна маса, колкото мъжете.

Мускулите са динамични, постоянно се разграждат и се обновяват, като те са изградени предимно от белтъчини. За да постигнете растеж на мускилната маса, тялото ви трябва да синтезира повече мускулни протеини, отколкото разгражда. В тялото ви трябва да има протеинов баланс.

Поради тази причина хората, които искат да натрупат мускулна маста, трябва да консумират големи количества белтъчини.

Кога да приемате суроватъчен протеин?

Суроватъчният протеин е може би най-използваната добавка от атлети, бодибилдъри и ентусиасти във фитнес залата. Използват го най-вече за мускулен растеж.

Повечето фитнес треньори препоръчват прием на суроватъчен протеин преди, по време на или след тренировка. Това може да бъде груба насока за всеки, който иска да увеличи мускулния растеж в комбинация със силови тренировки.

Колкото и полезен да е суроватъчният протеин на прах, той трябва да се приема като добавка – добавен към здравословна и балансирана диета, а не вместо хранене. Най-важен е общият прием на протеини през деня. Така че, придържайте се към здравословна диета през цялото време. Добавете добавки според нуждите си или според целите си.

Суроватъчният протеин спомага за:

 Растеж на мускулите – една от най-значимите ползи на приема на суроватъчен протеин е изграждането на мускулна тъкан и ускоряване на процеса на възстановяване след тренировка;
 Той е източник на аминокиселини;
 Има висока хранителна стойност;
 Един от най-добрите източници на белтъчини;
 Подсилва имунната система – суроватъчният протеин съдържа аминокиселини, които участват в образуването на антиоксиданта глутатион;
 Има пробиотичен ефект – подобрява състава и жизнеността на чревната флора (основен компонент на имунитета);
 Съдържа минерали и витамини и увеличава производството на антитела;
 Понижава кръвното налягане – високо кръвно налягане (хипертония) е един от водещите рискови фактори за сърдечни заболявания.
 Висококачествен протеин с балансиран аминокиселинен профил;

Изключителна NTC® концепция за транспортиране на хранителни вещества оптимизира усвояването на хранителни вещества, така че тялото ви да може да използва възможно най-добре ценните съставки във FitLine Whey. Това дава на вашите мускули подкрепата, от която се нуждаят, за да функционират оптимално.

Лесно разтворим във всякакви студени напитки, с неутрален на вкус и без добавена захар. Това означава, че вашата напитка ще бъде истинско удоволствие за вашите мускули;

FitLine Whey е оптималният избор след тренировка. Снабдява вашите мускули с ценен протеин веднага след тренировка, насърчава бързата регенерация и подпомага повишаването на спортните постижения. Това означава, че можете да се възстановите по-бързо и да увеличите ефективността си.

Неовкусен - така че пасва идеално на любимия ви FitLine ProShape All-in-1, за да получите пълноценно хранене с високо съдържание на протеини.

Новият FitLine Whey преминава теста за сертифициране в Кьолнския списък и отговаря на строгите критерии по отношение на потенциални допинг вещества – точно както всички наши хранителни добавки FitLine!

С FitLine Whey вие сте оптимално снабдени с висококачествен суроватъчен протеин на прах и прекрасен вкус.

        

 

Как да приемате FitLine Whey?

Приложение: Добавете 22 гр. от FitLine Whey на прах (около 3 препълнени супени лъжици) към 200 мл. вода и разбъркайте в шейкър.

Като алтернатива можете да добавите 1 до 2 лъжички FitLine Whey към FitLine ProShape All-in-1 за пълноценно и богато на протеини хранене.

Препоръчва се за употреба заедно с Optimal Set. Други напитки могат да променят диетата ви.

В идеалния случай веднага след тренировка.

Опаковка обем: 750 гр. и съдържа 34 пълни дози (по 22 гр.).

Препоръка: През първите 2-3 дни започнете с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Продължителност на употреба:

За оптимални резултати дайте шанс на тялото си да изпита всички ползи за здравето, като приемате този продукт ежедневно в продължение на поне три месеца. Можете да го приемате дълго време.

Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);

Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции;

30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

  

Кое е най-доброто време от деня за прием на суроватъчен протеин?

Приемът на суроватъчен протеин е чудесен начин за изграждане на мускулна сила и размер! Но кога е най-подходящото време за приемане? Ето три съвета, за да сте сигурни, че ще извлечете максимума от вашия суроватъчен протеин:

Вземете го първото нещо сутрин;
Вземете го след тренировка;
Добавка към храната.

Когато се събудите, тялото ви е гладувало цяла нощ. Така че приемането на малко суроватъчен протеин веднага може да помогне за стартиране на метаболизма ви и да осигури така необходимата енергия през целия ден.

Това също ще ви даде допълнителен тласък, ако по-късно отивате на фитнес. Плюс това, приемането на малко суроватъчен протеин преди тренировка помага за подхранването на мускулите ви. Освен това им дава това, от което се нуждаят, за да изпълнят най-доброто си ниво по време на физическа активност.

 

След тренировка, пиенето на малко суроватъчен протеин може да помогне за ускоряване на възстановяването от напрегнати тренировки и да позволи на мускулите ви да се възстановят по-бързо. Важно е това да се случи възможно най-бързо, тъй като по този начин се получава нов мускулен растеж.

Като оставите на тялото си достатъчно време за почивка и възстановяване след физическо натоварване. Пиене на суроватъчен протеин в рамките на 30 минути или по-малко след завършване на тренировка. Ще гарантира, че вашите мускули разполагат с много хранителни вещества, за да се възстановят по-силни от преди.

 

И накрая, допълването с храна гарантира, че ще останете сити по-дълго. Като същевременно осигурява допълнително хранене за изграждане на мускулна маса с течение на времето.

Яжте редовни хранения през целия ден, заедно с добавяне на лъжица суроватъчен протеин на прах във всяка една. Гарантира, че всички части на вашата диета са обхванати правилно, така че нищо да не бъде пренебрегнато. По отношение на получаване на основни хранителни вещества, необходими за поддържане на оптимални нива на здраве и фитнес.

 

Не само това, но съчетаване на малки количества висококачествени въглехидрати като овесени ядки или пълнозърнест хляб с лъжица суроватъчен протеин на прах. Осигурява още по-продължително освобождаване на енергия през целия ден, което може да бъде особено полезно, ако се опитвате да отслабнете!

Ето го – три лесни начина да се уверите, че ще извлечете максимума от приема на суроватъчен протеин всеки ден! Приемането му първо сутрин, след тренировка или допълване с храна са умни стратегии. За максимизиране на потенциалните му ползи за подобряване на цялостното здраве и фитнес нива с течение на времето.


 

Ян Шмид

(норвежки бивш скиор на Северна комбинация от швейцарски произход)

"Като начинаещ спортен учен и бивш лекоатлет, моят опит е в областта на спорта, фитнеса и храненето. Редовно тествам продукти за ExpertTesten.de от 3 години и споделям опита си с милиони читатели. В свободното си време обичам скоростта, било то с велосипед, сърф или ски.

Още повече се радваме да можем да ви представим WHEY протеин на прах от FitLine, добавка, която не само се отличава с качество, но също така има иновативна, патентована концепция за транспортиране на хранителни вещества, която гарантира, че аминокиселините пристигат там чрез кръвния поток, където са необходими, а именно върху тренирания мускул.

Какво точно съдържа WHEY протеин на прах на FitLine?

Голяма кутия от 750 грама от финия прах осигурява балансиран микс от незаменими аминокиселини (това са градивните елементи, от които са изградени протеиновите структури), която идеално поддържа изграждането на мускулите на тялото.

По-конкретно: 100 грама прах съдържат 75,4 грама протеин, 7,4 грама мазнини и само 6,5 грама захар. Няма добавена захар като аспартам, според производителя това е естествен подсладител. По отношение на вкуса това почти не се забелязва, бихме определили праха като неутрален на вкус.

За диетолозите или тези от вас, които искат да знаят точно, тук сме показали и аминокиселинния профил:

Аминокиселинен профил на FitLine WHEY протеин на прах в сравнение:

(информацията за грам винаги се отнася за 100 гр. протеин)

∙ Аланин – 5,0 g
∙ Аргинин – 2,5 g
∙ Аспарагинова киселина – 10,6 g
∙ Цистеин – 2,4 g
∙ Глутаминова киселина – 17,1 g
∙ Глицин – 1,8 g
∙ Хистидин – 1,9 g
∙ Изолевцин – 6,0 g
∙ Левцин – 10,4 g
∙ Лизин – 9,1 g
∙ Метионин – 2,1 g
∙ Фенилаланин – 3,2 g
∙ Пролин – 6,1 g
∙ Серин – 5,0 g
∙ Треонин – 6,9 g
∙ Тирозин – 2,9 g
∙ Валин – 5,3 g
∙ Триптофан – 1,8 g
 

Как се различава от другите протеинови прахове?

На първо място, важно е да се подчертае изключителната разтворимост - както във вода, така и в мляко (а вероятно и в сокове, например). В препоръката за приготвяне се споменават 22 гр. (съответства на 3 препълнени супени лъжици) на 200 мл. течност. И всъщност при това съотношение разтворимостта е оптимална – без да се образуват бучки по лъжицата или на дъното на чашата.

Но това, което прави тази суроватка на прах наистина специална е NTC®, което означава Концепция за транспортиране на хранителни вещества. Тази патентована концепция за транспортиране на хранителни вещества помага да се гарантира, че аминокиселините, строителните материали за по-късен мускулен растеж, се транспортират ефективно до мястото на действие.

Ето защо продуктът е толкова икономичен, защото по-висок процент от консумираните протеини се усвояват и използват от организма, вместо да се отделят безсмислено.

Начин на действие е причините, поради които все повече и повече професионални спортисти в Германия и по света, включително някои DSV ски скачачи и скиори, разчитат на продуктите FitLine с доказаната NTC® концепция."

 

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), коят

Спецификация

Подробно
Почувствай резултата! Суроватъчният протеин е може би най-използваната добавка от атлети, бодибилдъри и ентусиасти във фитнес залата. Използват го най-вече за мускулен растеж. Повечето фитнес треньори препоръчват прием на суроватъчен протеин преди, по време на или след тренировка. Това може да бъде груба насока за всеки, който иска да увеличи мускулния растеж в комбинация със силови тренировки. Колкото и полезен да е суроватъчният протеин на прах, той трябва да се приема като добавка – добавен към здравословна и балансирана диета, а не вместо хранене. Най-важен е общият прием на протеини през деня. Така че, придържайте се към здравословна диета през цялото време. Добавете добавки според нуждите си или според целите си.
Предимства: Висококачествен протеин с балансиран аминокиселинен профил; Чист суроватъчен протеин; Изключителна NTC® концепция за транспортиране на хранителни вещества оптимизира усвояването на хранителни вещества, така че тялото ви да може да използва възможно най-добре ценните съставки във FitLine Whey. Това дава на вашите мускули подкрепата, от която се нуждаят, за да функционират оптимално. Лесно разтворим във всякакви студени напитки, с неутрален на вкус и без добавена захар. Това означава, че вашата напитка ще бъде истинско удоволствие за вашите мускули; FitLine Whey е оптималният избор след тренировка. Снабдява вашите мускули с ценен протеин веднага след тренировка, насърчава бързата регенерация и подпомага повишаването на спортните постижения. Това означава, че можете да се възстановите по-бързо и да увеличите ефективността си. Неовкусен - така че пасва идеално на любимия ви FitLine ProShape All-in-1, за да получите пълноценно хранене с високо съдържание на протеини Новият FitLine Whey преминава теста за сертифициране в Кьолнския списък и отговаря на строгите критерии по отношение на потенциални допинг вещества – точно както всички наши хранителни добавки FitLine!
Ползи: Растеж на мускулите – една от най-значимите ползи на приема на суроватъчен протеин е изграждането на мускулна тъкан и ускоряване на процеса на възстановяване след тренировка; Той е източник на аминокиселини; Има висока хранителна стойност; Един от най-добрите източници на белтъчини; Подсилва имунната система –суроватъчният протеин съдържа аминокиселини, които участват в образуването на антиоксиданта глутатион; Има пробиотичен ефект – подобрява състава и жизнеността на чревната флора (основен компонент на имунитета); Съдържа минерали и витамини и увеличава производството на антитела; Понижава кръвното налягане – високо кръвно налягане (хипертония) е един от водещите рискови фактори за сърдечни заболявания.
Активни съставки: Аминокиселинен профил на FitLine WHEY протеин на прах в сравнение: (информацията за грам винаги се отнася за 100 гр. протеин) ∙ Аланин – 5,0 g ∙ Аргинин – 2,5 g ∙ Аспарагинова киселина – 10,6 g ∙ Цистеин – 2,4 g ∙ Глутаминова киселина – 17,1 g ∙ Глицин – 1,8 g ∙ Хистидин – 1,9 g ∙ Изолевцин – 6,0 g ∙ Левцин – 10,4 g ∙ Лизин – 9,1 g ∙ Метионин – 2,1 g ∙ Фенилаланин – 3,2 g ∙ Пролин – 6,1 g ∙ Серин – 5,0 g ∙ Треонин – 6,9 g ∙ Тирозин – 2,9 g ∙ Валин – 5,3 g ∙ Триптофан – 1,8 g
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без глутен; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: Този суроватъчен протеин на прах често се използва като хранителна добавка за увеличаване на приема на протеини, тъй като може лесно да се включи в диета. Протеинът на прах като висока доза протеин под формата на прах и ни помага, по време на силови тренировки, но също и като любители спортисти, да насърчим тренировките си към изграждане на мускули. Протеинът на прах поддържа имунната система и ни осигурява енергия. Подбраните съставки в допълнение към протеина осигуряват метаболизма ни с необходимите аминокиселини.
Обобщено: Суроватъчният протеин е източник на висококачествен протеин, който се усвоява много бързо в човешкия организъм. Важен за спортисти, културисти и хора, които имат нужда да натрупат в кратки срокове мускулна маса, като в същото време губят мазнини. Качествен суроватъчен протеин може да се приема и от хора, които не тренират, но поддържат здравословен начин на живот.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Добавете 22 гр. от FitLine Whey на прах (около 3 препълнени супени лъжици) към 200 мл. вода и разбъркайте в шейкър. Като алтернатива можете да добавите 1 до 2 лъжички FitLine Whey към FitLine ProShape All-in-1 за пълноценно и богато на протеини хранене.
Дозировка: 750 гр. и съдържа 34 пълни дози (по 22 гр.)
Продължителност на употреба: Можете да го приемате дълго време.
Внимание! През първите 2-3 дни започнете с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата. Използвайте възможно най-скоро след отваряне.
Противопоказания: Индивидуална непоносимост.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: FitLine Optimal-Set
Допълнителна информация:
Разфасовка: Опаковка от 750 гр. и съдържа 34 пълни дози (по 22 гр.)
Предназначен за: Една кутия се състои от 34 пълни дози.
Артикул номер: 0709031
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети: FitLine.Whey, Шейк, Суроватка, суроватъчен, протеин, аминокиселини, аминокиселинен профил, концентрат, протеинови напитки, прах, суроватъчен протеин, незаменими, есенциални, мускул, мускули, растеж, изгражда, изграждане, синтез, увеличават, TÜV, подхранва, облекчава, балансиран, тяло, фит, fit, спорт, спортист, спортни, мускулна тъкан, разклонена верига, след, тренировка, фитнес, възстановява, наддават, тегло, здравословен, пълноценен, фитнес, глад, контрол, отслабване, преди, преди тренировка, след тренировка, повреме на тренировка, кости, калций, фрактура, остеопороза, размер, диета, мляко, сирене, витамини, минерали, усвояват, бързо, мазнини, анабилни, хормони, лактоферин, бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин, имуноглобулин, силови, спортисти, кръвно налягане, кръвно, кръв, захар, стрес, депресия, плътност, рак, онкология, интензивна, физическа, активност, белтъчини, ензими, скелет, коса, кожа, нокти, метаболизъм, разгражда, обновява, маса, баланс, атлети, бодибилдъри, мускулен растеж, силови, имунитет, антиоксидант, глаутатион, пробиотик, чревна флора, антитела, хипертония, лесно разтворим, без захар, произведен в Германия, професионални спортисти, натоварване, възстановят, хранителни, сити, енергия, отслабване, отслабва, Аланин, Аргинин, Аспарагинова киселина, Цистеин, Глутаминова киселина, Глицин, Хистидин, Изолевцин, Левцин, Лизин, Метионин, Фенилаланин, Пролин, Серин, Треонин, Тирозин, Валин, Триптофан, Суроватъчният протеин