Categories

FitLine Lutein (Лутеин)

FitLine Lutein (Лутеин)
FitLine Lutein (Лутеин) FitLine Lutein (Лутеин) FitLine Lutein (Лутеин)
Марка: PM-International
Код на продукта: 0712020
Наличност: В наличност
Цена: 78,90 лв.

FitLine Lutein - ново поколение продукти за очи.

Първият в света витаминен комплекс с лутеин, зеаксантин и витамин Е в мицелизирана течна форма, който въздейства оптимално на очите и подобрява зрението.

FitLine Lutein е уникално решение на немски учени, изключителна и патентована разработка с доказана висока ефективност. Съдържа най-важните вещества за защита и хранене на очите: лутеин, зеаксантин, витамин Е, витамин А, екстракт от невен с каротеноиди.

Един от най-важните методи за борба с фотоувреждането е надеждна антиоксидантна защитна система за ретината, чиито основни компоненти са каротеноидите. Сред всички каротеноиди само лутеинът и зеаксантинът имат способността да проникват в тъканите на окото, ефективно да защитават очите ни, особено централната зона на ретината, от действието на най-агресивната част на спектъра на дневната светлина, като я абсорбират частично и потискат образуването на свободни радикали, предотвратявайки разрушаването на ретината и потъмняване на лещата.

 За профилактика на свързани с възрастта лезии на лещата, ретината, включително макулна дистрофия на ретината. С възрастта често се развиват заболявания, които водят до нарушено зрение. Именно за хора с такива заболявания се препоръчва употребата на лутеин в комбинация с основният курс на лечение. Оптималната доза и режим могат да бъдат посъветвани от вашият лекар;
 За профилактика на визуален компютърен синдром. За тези, които често седят пред компютъра и знаят колко умирени могат да бъдат очите им, приемът на лутеин е задължителен;
 За предотвратяване на намаляването на зрителната острота при силен зрителен стрес (работа на компютър, повишено осветление, продължително шофиране);
 За профилактика на кокоша слепота или нарушено зрение в здрач;
 При продължително носене на контактни лещи;
 При повишен стрес и небалансирана диета;
 Пушачи и хора със светъл цвят на очите;
 При практикуване на уиндсърф, планински ски, алпинизъм. Тъй като големите снежни или водни повърхности почти напълно отразяват ултравиолетовото лъчение;
 При някои сърдечно-съдови и онкологични заболявания, инсулт и ревматоиден артрит се наблюдава намаляване на концентрацията на лутеин в кръвта. В тези случай е препоръчително да се приема лутеин с превантивна цел.

Как да приемате FitLine Lutein?

Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1 доза (1,0 мл.) на ден.

Дневна порция: 19 капки = 1 мл.

  

Приложение:

Разтворете 19 капки (1,0 мл.) в 150-200 мл. негазирана вода със стайна температура, идеално сутрин в комбинация с FitLine Activize Oxyplus.

Опаковка обем: 30 мл. за приготвяне на 30 порции по 1 мл. Продуктът е предназначен за 1 месец употреба.

ВНИМАНИЕ! Първите 2-3 дни започнете с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Продължителност на употреба:

Препоръка: За оптимални резултати дайте шанс на тялото си да изпита всички ползи за здравето, като приемате този продукт ежедневно в продължение на поне три месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.

 

Активни съставки:

Лутеин, зеаксантин, витамин Е, витамин А, екстракт от невен (Tagetes Erecta) с каротеноиди, глицерин, вода, растително масло, емулгатор (соев лецитин).

Използва само естествени съставки, без консерванти, без синтетични емулгатори или монохидрични или дихидрични алкохоли.

Свойства на активните вещества

Натрупани надеждни клинични данни, доказващи положителния ефект на лутеин-съдържащите препарати за очи:

 Помага за възстановяване на увредените клетки на ретината;
 Подобрява кръвообращението в тъканите на окото;
 Премахва зачервяването на очите, дискомфорта и болката в областта на очите.
 Имат способността да проникват в тъканите на окото и ефективно да защитават централната зона на ретината от агресивното действие на спектъра на дневната светлина;
 Профилактика на мускулна дегенерация на ретината, катаракта и глаукома;
 Предотвратява разрушаването на ретината и помътняването на лещата (предотвратяват или спират дистрофията на ретината);
 Създават надеждна антиоксидантна защита на ретината и потискат образуването на свободни радикали;
 Помага за възстановяване на увредената структура на окото;
 Предпазва очите от ултравиолетовото лъчение;

Лутеиинът и зеаксантинът, образуван от него в очната тъкан, са основният пигмент на макулата, разположен в центъра на ретината на очите. Именно тази зона е отговорна за яснотата и качествено зрение. Лутеинът и зеаксантинът избирателно абсорбират вредната синя част от светлинния спектър (защитна екранираща функция) и неутрализират разрушителните ефекти, ако част от лъчите проникнат през деликатната структура на ретината (антиоксидантна функция). Дефицитът на лутеин води до натрупване на деструктивни изменения в тъканите на окото и до необратимо влошаване на зрението. Това е особено актуално сега, когато количеството на ултравиолетови лъчи се увеличи поради намаляване на озоновия слой и когато смарт устройствата активно навлязоха в живота ни. Натрупани са надеждни клинични данни, доказващи, че ежедневната употреба на лекарства, съдържащи лутеин, значително намаляват риска от заболявания на ретината.

Предимства на FitLine Lutein 

През последните десетилетия научно-техническият прогрес доведе до рязко увеличаване на натоварването върху нашето зрение. Всяка ярка светлина от излъчването на компютърни екрани, таблети, телефони и телевизори има опустошителен ефект върху основната част на окото - макулата - централната област на ретината. Работата с смарт устройства кара очите да се напрягат особено силно и постоянно да променят фокуса. Това изисква голям разход на енергия и повишена консумация на основния зрителен пигмент - родопсин, който е отговорен за зрението в здрача. Това е изключително неблагоприятна ситуация за нашите очи, която значително влошава зрението.

Основните причини за увреждане на зрението при съвременните хора са:

Влошаване на кръвообращението в очите ни. Чрез кръвоносните съдове се осъществява дишането и храненето на всички клетки на тялото. Ретината на окото е много деликатен орган, страда при най-малкото нарушение на кръвообращението, тъй като е пронизана от най-тънките капиляри в тялото (десет пъти по-тънки от косъм).

Стареене на ретината. С възрастта зрителната острота намалява, тъй като светлочувствителният пигмент на ретината, който ни позволява да виждаме, се разрушава.

Прекомерно напрежение на очите. Клетките на ретината страдат, когато са изложени на твърде ярка светлина (ултравиолетова, екрани на смарт устройства, реклами, киселинни цветове), както и от стрес, причинен от недостатъчно осветление.

Сухота на лигавицата на очите. Яснотата на зрението зависи и от чистотата на прозрачните мембрани, през които преминава светлинният лъч, отразен от предметите, и специалната влажност на слъзните канали.

Но това, което е важно - според статистиката приблизително 80% от случаите на зрителни увреждания в света се считат за превантивни. Висококачествените натурални съставки, мицеларната форма на продукта и NTC® технологията за доставяне на вещества правят FitLine Lutein високоефективен продукт за подхранване на очите и има редица предимства:

Благодарение на научно обоснованата технология MicroSolve® се постига по-добра и по-бърза биоасимилация (от 5 до 10 пъти) в сравнение с немицелираните традиционни форми;

Гаранция за най-високо качество, чистота и безопасност - производство по немски фармацевтични стандарти GMP;

Патентован щадящ метод на екстракция за получаване на мазнини и масла - изключително разработен само от PM-International;

Съдържа само натурални компоненти без консерванти;

Съдържа лутеинови естери в същата форма, в която се намират в зеленчуците и плодовете;

61% по-добра бионаличност на лутеинови естери в сравнение със свободния лутеин (лутеинът и зеаксантинът, поради своята мастноразтворима форма, са трудно разтворими вещества);

30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

Използвайки немския мицеларен комплекс FitLine Lutein, вие гарантирано подобрявате храненето и защитата на очите!

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!

Подробно
Почувствай резултата! FitLine Lutein - ново поколение продукти за очи - първият в света витаминен комплекс с лутеин, зеаксантин и витамин Е в мицелизирана течна форма, който въздейства оптимално на очите ни и подобрява зрението. FitLine Lutein е уникално решение на немски учени, изключителна и патентована разработка с доказана висока ефективност. Съдържа най-важните вещества за защита и хранене на очите: лутеин, зеаксантин, витамин Е, витамин А, екстракт от невен с каротеноиди.
Предимства: Прекомерно напрежение на очите. Клетките на ретината страдат, когато са изложени на твърде ярка светлина (ултравиолетова, екрани на смарт устройства, реклами, киселинни цветове), както и от стрес, причинен от недостатъчно осветление. Сухота на лигавицата на очите. Яснотата на зрението зависи и от чистотата на прозрачните мембрани, през които преминава светлинният лъч, отразен от предметите, и специалната влажност на слъзните канали. Но това, което е важно - според статистиката приблизително 80% от случаите на зрителни увреждания в света се считат за превантивни. Висококачествените натурални съставки, мицеларната форма на продукта и NTC® технологията за доставяне на вещества правят Lutein FitLine високоефективен продукт за подхранване на очите и има редица предимства: Благодарение на научно обоснованата технология MicroSolve® се постига по-добра и по-бърза биоасимилация (от 5 до 10 пъти) в сравнение с немицелираните традиционни форми; Гаранция за най-високо качество, чистота и безопасност - производство по немски фармацевтични стандарти GMP; Патентован - изключително разработен само от RM-International; Съдържа само натурални компоненти без консерванти; Патентован щадящ метод на екстракция за получаване на мазнини и масла; Патентована суровина за висококачествен натурален продукт; Съдържа лутеинови естери в същата форма, в която се намират в зеленчуците и плодовете; 61% по-добра бионаличност на лутеинови естери в сравнение със свободния лутеин (лутеинът и зеаксантинът, поради своята мастноразтворима форма, са трудно разтворими вещества); Внимателно балансиран състав от група съставки (лутеин, зеаксантин, витамини Е, А), което ви позволява значително да подобрите ефективността и качеството. Използвайки немския мицеларен комплекс FitLine Lutein, вие гарантирано подобрявате храненето и защитата на очите! Клиничните проучвания доказват, че ежедневната употреба на препарати, съдържащи лутеин, значително намалява риска от заболявания на ретината.
Ползи: Натрупани надеждни клинични данни, доказващи положителния ефект на лутеин-съдържащите препарати за очи: Ускоряване на регенерацията на увредените клетки на ретината; Те предотвратяват увеличаването на крехкостта и пропускливостта на капилярите; Те предотвратяват разрушаването на ретината и помътняването на лещата (предотвратяват или спират дистрофията на ретината); Създават надеждна антиоксидантна защита на ретината и потискат образуването на свободни радикали; Имат способността да проникват в тъканите на окото и ефективно да защитават централната зона на ретината от агресивното действие на спектъра на дневната светлина; Те помагат за възстановяване на увредената структура на окото; Повишават визуалната ефективност; Дискомфортът, зачервяването и болката в областта на очите се елиминират; Подобряват кръвообращението в тъканите на окото; Осигуряват изтичането на метаболитни продукти; Предпазва очите от ултравиолетовото лъчение; Лутеинът и зеаксантинът абсорбират вредната синя част от спектъра на светлинния поток, изпълняват защитна (антиоксидантна) екранираща функция и неутрализират разрушителния ефект на тези лъчи, които въпреки това са проникнали в деликатните структури на ретината. Витамин А, съдържащ се в лутеина, подпомага функциите на зрението - той е част от зрителния пигмент (пръчиците на ретината - родопсин и зрителния пигмент на луковиците - йодопсин). Липсата на витамин А - нарушава цветоусещането, влошава способността за виждане на тъмно, води до изсушаване на клетките на роговицата и конюнктивата, което увеличава риска от конюнктивит и кератит. Мощен антиоксидант, съдържащ се в лутеина - Витамин Е, помага за предотвратяване на отлепване на ретината, катаракта, подпомага зрението при диабет. Участва в протеиновия обмен, нормализира коагулацията на кръвта и подобрява нейното кръвообращение, нормализира мускулната дейност.
Активни съставки: Лутеин, зеаксантин, витамин Е, витамин А, екстракт от невен (Tagetes Erecta) с каротеноиди, глицерин, вода, растително масло, емулгатор (соев лецитин). Използва само естествени съставки, без консерванти, без синтетични емулгатори или монохидрични или дихидрични алкохоли.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Подходящо за вегани; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: Един от най-важните методи за борба с фотоувреждането е надеждна антиоксидантна защитна система за ретината, чиито основни компоненти са каротеноидите. Сред всички каротеноиди само лутеинът и зеаксантинът имат способността да проникват в тъканите на окото, ефективно да защитават очите ни, особено централната зона на ретината, от действието на най-агресивната част спектъра на дневната светлина, като я абсорбират частично и потискат образуването на свободни радикали, предотвратявайки разрушаването на ретината и потъмняване на лещата. За профилактика на свързани с възрастта лезии на лещата, ретината, включително макулна дистрофия на ретината. С възрастта често се развиват заболявания, които водят до нарушено зрение. Именно за хора с такива заболявания се препоръчва употребата на лутеин в комбинация с основният курс на лечение. Оптималната доза и режим могат да бъдат посъветвани от вашият лекар; За профилактика на визуален компютърен синдром. За тези, които често седят пред компютъра и знаят колко умирени могат да бъдат очите им, приемът на лутеин е задължителен; За предотвратяване на намаляването на зрителната острота при силен зрителен стрес (работа на компютър, повишено осветление, продължително шофиране); За профилактика на кокоша слепота или нарушено зрение в здрач; При продължително носене на контактни лещи; При повишен стрес и небалансирана диета; Пушачи и хора със светъл цвят на очите; При практикуване на уиндсърф, планински ски, алпинизъм. Тъй като големите снежни или водни повърхности почти напълно отразяват ултравиолетовото лъчение; При някои сърдечно-съдови и онкологични заболявания, инсулт и ревматоиден артрит се наблюдава намаляване на концентрацията на лутеин в кръвта. В тези случай е препоръчително да се приема лутеин с превантивна цел.
Обобщено: Витамини за очи Лутеин помагат за възстановяване на увредената структура на очите; Подобряват кръвообращението в тъканите на окото; Осигуряват изтичане на метаболитни продукти; Повишават визуалната ефективност; Премахват зачервяването на очите, дискомфорта и болката в областта на очите. Подпомагат защитата на очите от ултравиолетовото лъчение; Профилактика на визуален компютърен синдром; Профилактика на мускулна дегенерация на ретината, катаракта и глаукома;
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Разтворете 19 капки (1,0 мл.) в 150-200 мл. негазирана вода със стайна температура и приемете орално. Идеално сутрин в комбинация с FitLine Activize Oxyplus.
Дозировка: Приемайте по 1 доза (1,0 мл.) на ден. 19 капки = 1 мл.
Продължителност на употреба: Минималният курс е 3 месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.
Внимание! Първите 2-3 дни започнете с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: FitLine Activize Oxyplus
Допълнителна информация:
Разфасовка: 30 мл. за приготвяне на 30 порции по 1 мл.
Предназначен за: Продуктът е предназначен за 1 месец употреба.
Артикул номер: 0712020
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

FitLine Lutein - ново поколение продукти за очи.

Първият в света витаминен комплекс с лутеин, зеаксантин и витамин Е в мицелизирана течна форма, който въздейства оптимално на очите и подобрява зрението.

FitLine Lutein е уникално решение на немски учени, изключителна и патентована разработка с доказана висока ефективност. Съдържа най-важните вещества за защита и хранене на очите: лутеин, зеаксантин, витамин Е, витамин А, екстракт от невен с каротеноиди.

Един от най-важните методи за борба с фотоувреждането е надеждна антиоксидантна защитна система за ретината, чиито основни компоненти са каротеноидите. Сред всички каротеноиди само лутеинът и зеаксантинът имат способността да проникват в тъканите на окото, ефективно да защитават очите ни, особено централната зона на ретината, от действието на най-агресивната част на спектъра на дневната светлина, като я абсорбират частично и потискат образуването на свободни радикали, предотвратявайки разрушаването на ретината и потъмняване на лещата.

 За профилактика на свързани с възрастта лезии на лещата, ретината, включително макулна дистрофия на ретината. С възрастта често се развиват заболявания, които водят до нарушено зрение. Именно за хора с такива заболявания се препоръчва употребата на лутеин в комбинация с основният курс на лечение. Оптималната доза и режим могат да бъдат посъветвани от вашият лекар;
 За профилактика на визуален компютърен синдром. За тези, които често седят пред компютъра и знаят колко умирени могат да бъдат очите им, приемът на лутеин е задължителен;
 За предотвратяване на намаляването на зрителната острота при силен зрителен стрес (работа на компютър, повишено осветление, продължително шофиране);
 За профилактика на кокоша слепота или нарушено зрение в здрач;
 При продължително носене на контактни лещи;
 При повишен стрес и небалансирана диета;
 Пушачи и хора със светъл цвят на очите;
 При практикуване на уиндсърф, планински ски, алпинизъм. Тъй като големите снежни или водни повърхности почти напълно отразяват ултравиолетовото лъчение;
 При някои сърдечно-съдови и онкологични заболявания, инсулт и ревматоиден артрит се наблюдава намаляване на концентрацията на лутеин в кръвта. В тези случай е препоръчително да се приема лутеин с превантивна цел.

Как да приемате FitLine Lutein?

Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1 доза (1,0 мл.) на ден.

Дневна порция: 19 капки = 1 мл.

  

Приложение:

Разтворете 19 капки (1,0 мл.) в 150-200 мл. негазирана вода със стайна температура, идеално сутрин в комбинация с FitLine Activize Oxyplus.

Опаковка обем: 30 мл. за приготвяне на 30 порции по 1 мл. Продуктът е предназначен за 1 месец употреба.

ВНИМАНИЕ! Първите 2-3 дни започнете с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Продължителност на употреба:

Препоръка: За оптимални резултати дайте шанс на тялото си да изпита всички ползи за здравето, като приемате този продукт ежедневно в продължение на поне три месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.

 

Активни съставки:

Лутеин, зеаксантин, витамин Е, витамин А, екстракт от невен (Tagetes Erecta) с каротеноиди, глицерин, вода, растително масло, емулгатор (соев лецитин).

Използва само естествени съставки, без консерванти, без синтетични емулгатори или монохидрични или дихидрични алкохоли.

Свойства на активните вещества

Натрупани надеждни клинични данни, доказващи положителния ефект на лутеин-съдържащите препарати за очи:

 Помага за възстановяване на увредените клетки на ретината;
 Подобрява кръвообращението в тъканите на окото;
 Премахва зачервяването на очите, дискомфорта и болката в областта на очите.
 Имат способността да проникват в тъканите на окото и ефективно да защитават централната зона на ретината от агресивното действие на спектъра на дневната светлина;
 Профилактика на мускулна дегенерация на ретината, катаракта и глаукома;
 Предотвратява разрушаването на ретината и помътняването на лещата (предотвратяват или спират дистрофията на ретината);
 Създават надеждна антиоксидантна защита на ретината и потискат образуването на свободни радикали;
 Помага за възстановяване на увредената структура на окото;
 Предпазва очите от ултравиолетовото лъчение;

Лутеиинът и зеаксантинът, образуван от него в очната тъкан, са основният пигмент на макулата, разположен в центъра на ретината на очите. Именно тази зона е отговорна за яснотата и качествено зрение. Лутеинът и зеаксантинът избирателно абсорбират вредната синя част от светлинния спектър (защитна екранираща функция) и неутрализират разрушителните ефекти, ако част от лъчите проникнат през деликатната структура на ретината (антиоксидантна функция). Дефицитът на лутеин води до натрупване на деструктивни изменения в тъканите на окото и до необратимо влошаване на зрението. Това е особено актуално сега, когато количеството на ултравиолетови лъчи се увеличи поради намаляване на озоновия слой и когато смарт устройствата активно навлязоха в живота ни. Натрупани са надеждни клинични данни, доказващи, че ежедневната употреба на лекарства, съдържащи лутеин, значително намаляват риска от заболявания на ретината.

Предимства на FitLine Lutein 

През последните десетилетия научно-техническият прогрес доведе до рязко увеличаване на натоварването върху нашето зрение. Всяка ярка светлина от излъчването на компютърни екрани, таблети, телефони и телевизори има опустошителен ефект върху основната част на окото - макулата - централната област на ретината. Работата с смарт устройства кара очите да се напрягат особено силно и постоянно да променят фокуса. Това изисква голям разход на енергия и повишена консумация на основния зрителен пигмент - родопсин, който е отговорен за зрението в здрача. Това е изключително неблагоприятна ситуация за нашите очи, която значително влошава зрението.

Основните причини за увреждане на зрението при съвременните хора са:

Влошаване на кръвообращението в очите ни. Чрез кръвоносните съдове се осъществява дишането и храненето на всички клетки на тялото. Ретината на окото е много деликатен орган, страда при най-малкото нарушение на кръвообращението, тъй като е пронизана от най-тънките капиляри в тялото (десет пъти по-тънки от косъм).

Стареене на ретината. С възрастта зрителната острота намалява, тъй като светлочувствителният пигмент на ретината, който ни позволява да виждаме, се разрушава.

Прекомерно напрежение на очите. Клетките на ретината страдат, когато са изложени на твърде ярка светлина (ултравиолетова, екрани на смарт устройства, реклами, киселинни цветове), както и от стрес, причинен от недостатъчно осветление.

Сухота на лигавицата на очите. Яснотата на зрението зависи и от чистотата на прозрачните мембрани, през които преминава светлинният лъч, отразен от предметите, и специалната влажност на слъзните канали.

Но това, което е важно - според статистиката приблизително 80% от случаите на зрителни увреждания в света се считат за превантивни. Висококачествените натурални съставки, мицеларната форма на продукта и NTC® технологията за доставяне на вещества правят FitLine Lutein високоефективен продукт за подхранване на очите и има редица предимства:

Благодарение на научно обоснованата технология MicroSolve® се постига по-добра и по-бърза биоасимилация (от 5 до 10 пъти) в сравнение с немицелираните традиционни форми;

Гаранция за най-високо качество, чистота и безопасност - производство по немски фармацевтични стандарти GMP;

Патентован щадящ метод на екстракция за получаване на мазнини и масла - изключително разработен само от PM-International;

Съдържа само натурални компоненти без консерванти;

Съдържа лутеинови естери в същата форма, в която се намират в зеленчуците и плодовете;

61% по-добра бионаличност на лутеинови естери в сравнение със свободния лутеин (лутеинът и зеаксантинът, поради своята мастноразтворима форма, са трудно разтворими вещества);

30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

Използвайки немския мицеларен комплекс FitLine Lutein, вие гарантирано подобрявате храненето и защитата на очите!

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!

Спецификация

Подробно
Почувствай резултата! FitLine Lutein - ново поколение продукти за очи - първият в света витаминен комплекс с лутеин, зеаксантин и витамин Е в мицелизирана течна форма, който въздейства оптимално на очите ни и подобрява зрението. FitLine Lutein е уникално решение на немски учени, изключителна и патентована разработка с доказана висока ефективност. Съдържа най-важните вещества за защита и хранене на очите: лутеин, зеаксантин, витамин Е, витамин А, екстракт от невен с каротеноиди.
Предимства: Прекомерно напрежение на очите. Клетките на ретината страдат, когато са изложени на твърде ярка светлина (ултравиолетова, екрани на смарт устройства, реклами, киселинни цветове), както и от стрес, причинен от недостатъчно осветление. Сухота на лигавицата на очите. Яснотата на зрението зависи и от чистотата на прозрачните мембрани, през които преминава светлинният лъч, отразен от предметите, и специалната влажност на слъзните канали. Но това, което е важно - според статистиката приблизително 80% от случаите на зрителни увреждания в света се считат за превантивни. Висококачествените натурални съставки, мицеларната форма на продукта и NTC® технологията за доставяне на вещества правят Lutein FitLine високоефективен продукт за подхранване на очите и има редица предимства: Благодарение на научно обоснованата технология MicroSolve® се постига по-добра и по-бърза биоасимилация (от 5 до 10 пъти) в сравнение с немицелираните традиционни форми; Гаранция за най-високо качество, чистота и безопасност - производство по немски фармацевтични стандарти GMP; Патентован - изключително разработен само от RM-International; Съдържа само натурални компоненти без консерванти; Патентован щадящ метод на екстракция за получаване на мазнини и масла; Патентована суровина за висококачествен натурален продукт; Съдържа лутеинови естери в същата форма, в която се намират в зеленчуците и плодовете; 61% по-добра бионаличност на лутеинови естери в сравнение със свободния лутеин (лутеинът и зеаксантинът, поради своята мастноразтворима форма, са трудно разтворими вещества); Внимателно балансиран състав от група съставки (лутеин, зеаксантин, витамини Е, А), което ви позволява значително да подобрите ефективността и качеството. Използвайки немския мицеларен комплекс FitLine Lutein, вие гарантирано подобрявате храненето и защитата на очите! Клиничните проучвания доказват, че ежедневната употреба на препарати, съдържащи лутеин, значително намалява риска от заболявания на ретината.
Ползи: Натрупани надеждни клинични данни, доказващи положителния ефект на лутеин-съдържащите препарати за очи: Ускоряване на регенерацията на увредените клетки на ретината; Те предотвратяват увеличаването на крехкостта и пропускливостта на капилярите; Те предотвратяват разрушаването на ретината и помътняването на лещата (предотвратяват или спират дистрофията на ретината); Създават надеждна антиоксидантна защита на ретината и потискат образуването на свободни радикали; Имат способността да проникват в тъканите на окото и ефективно да защитават централната зона на ретината от агресивното действие на спектъра на дневната светлина; Те помагат за възстановяване на увредената структура на окото; Повишават визуалната ефективност; Дискомфортът, зачервяването и болката в областта на очите се елиминират; Подобряват кръвообращението в тъканите на окото; Осигуряват изтичането на метаболитни продукти; Предпазва очите от ултравиолетовото лъчение; Лутеинът и зеаксантинът абсорбират вредната синя част от спектъра на светлинния поток, изпълняват защитна (антиоксидантна) екранираща функция и неутрализират разрушителния ефект на тези лъчи, които въпреки това са проникнали в деликатните структури на ретината. Витамин А, съдържащ се в лутеина, подпомага функциите на зрението - той е част от зрителния пигмент (пръчиците на ретината - родопсин и зрителния пигмент на луковиците - йодопсин). Липсата на витамин А - нарушава цветоусещането, влошава способността за виждане на тъмно, води до изсушаване на клетките на роговицата и конюнктивата, което увеличава риска от конюнктивит и кератит. Мощен антиоксидант, съдържащ се в лутеина - Витамин Е, помага за предотвратяване на отлепване на ретината, катаракта, подпомага зрението при диабет. Участва в протеиновия обмен, нормализира коагулацията на кръвта и подобрява нейното кръвообращение, нормализира мускулната дейност.
Активни съставки: Лутеин, зеаксантин, витамин Е, витамин А, екстракт от невен (Tagetes Erecta) с каротеноиди, глицерин, вода, растително масло, емулгатор (соев лецитин). Използва само естествени съставки, без консерванти, без синтетични емулгатори или монохидрични или дихидрични алкохоли.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Подходящо за вегани; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: Един от най-важните методи за борба с фотоувреждането е надеждна антиоксидантна защитна система за ретината, чиито основни компоненти са каротеноидите. Сред всички каротеноиди само лутеинът и зеаксантинът имат способността да проникват в тъканите на окото, ефективно да защитават очите ни, особено централната зона на ретината, от действието на най-агресивната част спектъра на дневната светлина, като я абсорбират частично и потискат образуването на свободни радикали, предотвратявайки разрушаването на ретината и потъмняване на лещата. За профилактика на свързани с възрастта лезии на лещата, ретината, включително макулна дистрофия на ретината. С възрастта често се развиват заболявания, които водят до нарушено зрение. Именно за хора с такива заболявания се препоръчва употребата на лутеин в комбинация с основният курс на лечение. Оптималната доза и режим могат да бъдат посъветвани от вашият лекар; За профилактика на визуален компютърен синдром. За тези, които често седят пред компютъра и знаят колко умирени могат да бъдат очите им, приемът на лутеин е задължителен; За предотвратяване на намаляването на зрителната острота при силен зрителен стрес (работа на компютър, повишено осветление, продължително шофиране); За профилактика на кокоша слепота или нарушено зрение в здрач; При продължително носене на контактни лещи; При повишен стрес и небалансирана диета; Пушачи и хора със светъл цвят на очите; При практикуване на уиндсърф, планински ски, алпинизъм. Тъй като големите снежни или водни повърхности почти напълно отразяват ултравиолетовото лъчение; При някои сърдечно-съдови и онкологични заболявания, инсулт и ревматоиден артрит се наблюдава намаляване на концентрацията на лутеин в кръвта. В тези случай е препоръчително да се приема лутеин с превантивна цел.
Обобщено: Витамини за очи Лутеин помагат за възстановяване на увредената структура на очите; Подобряват кръвообращението в тъканите на окото; Осигуряват изтичане на метаболитни продукти; Повишават визуалната ефективност; Премахват зачервяването на очите, дискомфорта и болката в областта на очите. Подпомагат защитата на очите от ултравиолетовото лъчение; Профилактика на визуален компютърен синдром; Профилактика на мускулна дегенерация на ретината, катаракта и глаукома;
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Разтворете 19 капки (1,0 мл.) в 150-200 мл. негазирана вода със стайна температура и приемете орално. Идеално сутрин в комбинация с FitLine Activize Oxyplus.
Дозировка: Приемайте по 1 доза (1,0 мл.) на ден. 19 капки = 1 мл.
Продължителност на употреба: Минималният курс е 3 месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.
Внимание! Първите 2-3 дни започнете с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: FitLine Activize Oxyplus
Допълнителна информация:
Разфасовка: 30 мл. за приготвяне на 30 порции по 1 мл.
Предназначен за: Продуктът е предназначен за 1 месец употреба.
Артикул номер: 0712020
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети: FitLine, Lutein, Фитлайн, Лутеин, очи, зрение, заексантин, очите, подобрява зрението, глицерин, соев лецитин, витамин Е, Е, E, А, A, невен, каротеноиди, очна тъка, макула, ретина, ясно, светлинен, спектър, лъчи, ултравиолетови, деструктивни изменения, око, окото, смарт, устройства, озонов слой, фотоувреждане, антиоксидант, ретина, дневна светлина, свободни радикали, леща, лещата, потъмнява, профилактика, възрастни, лезии, дистрофия на ретината, нарушено зрение, компютри, компютърен синдром, уморени, зрителна острота, зрителен стрес, стрес, осветление, ярка светлина, шофиране, продължително шофиране, кокоша слепота, здрач, контактни лещи, пушачи, светли очи, уиндсърф, ски, алпинизъм, лъчение, сърдечно-съдови, онкология, онкологични, инсулт, ревматоиден артрит, превенция, възстановява, кръвообращение, метаболитни, зачервяване, болка, сухи, сухота, мускулна дегенерация, катаракта, глаукома, натоварване, ярка, светлина, екран, екрани, таблет, телефон, телевизор, напрягат, напрежение, светлочувствителни, виждам, напрежение, цвят, цветове, лигавица, сухота, мембрани, слъзни канали, слъзни, подхранване, мицелизиран, безопасност, патентован, без консерванти, масла, зеленчуци, плодове, регенерация, капиляри, пропускливост, зачервяване, кръвообръщение, вредна, синя, йодопсин, вижда, тъмно, роговица, конюктивит, кератит, отлепване, диабет, протеинов обмен, коагулация, кръв