Categories

FitLine Generation 50+ (Генерация 50+)

FitLine Generation 50+ (Генерация 50+)
FitLine Generation 50+ (Генерация 50+) FitLine Generation 50+ (Генерация 50+) FitLine Generation 50+ (Генерация 50+)
Марка: PM-International
Код на продукта: 0705053
Наличност: В наличност
Цена: 222,00 лв.

Поколение 50+

Възрастта е просто число!

Генерация 50+ е специално проектиран да отговори на специфичните нужди на хора с млад дух над 50 години. Q10, Omega3, Lutein, Isoflavone в един продукт.

С изключителния NTC®

Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) доставя хранителни вещества, когато са необходими, където са необходими - до клетъчно ниво отвътре и отвън.

Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);

30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

Добавка към PowerCocktail

FitLine Generation 50+ е разработен като допълнение към  PowerCocktail . Затова е най-добре да ги използвате заедно. Той е специално проектиран да отговори на специфичните нужди на златните хора.

Висококачествени натурални съставки.

В комбинация с PowerCocktail Generation 50+

  • Носи хранителни вещества, които поддържат тялото ви над 50. Със специалния си състав от Омега-3 мастни киселини, от ексклузивния в света, екстракт от водорасли, лутеин, изофлавон, коензим Q10 и женшен, това е идеалното допълнение за поддържане на мозъчната функция, функцията на сърцето и визия ви;
  • Витамин C допринася за нормалното функциониране на нервната система, а витамин B6 (пиридоксин) допринася за регулирането на хормоналната активност, витамин B12 (кобаламин) и витамин C допринасят за нормалната психологическа функция;
  • Тиаминът допринася за нормалната функция на сърцето;
  • Рибофлавин и витамин А допринасят за поддържането на нормално зрение.

*Тези твърдения не са оценени от FDA и не са предназначени за диагностициране, лечение или предотвратяване на каквото и да е заболяване.

              

Приложение:

Смесете 1 опаковка Generation 50+ (5 гр.) с 1 опаковка PowerCocktail. Добавете 180 мл. вода и разбъркайте, докато се разтвори.

Препоръчителна дозировка: Приемайте 1 път на ден.

Дневна порция: 1 пакет = 5 гр., сутрин, 20 минути след закуска.

Опаковка обем: 150 гр. (30 торби). Пакетът е предназначен за 1 месец.

Препоръка

За оптимални резултати дайте шанс на тялото си да изпита всички ползи за здравето, като приемате този продукт ежедневно в продължение на поне три месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.

Активни съставки:

Лутеин, антиоксиданти (алфа-токоферол, натриев аскорбат), подкислител (лимонена киселина), гума арабика, прах от водорасли (твърди вещества от царевичен сироп, аскорбил палмитат, лимонена киселина), стабилизатор (трикалциев фосфат), емулгатор (моноглицериди на мастни киселини), естествен аромат, коензим Q10 с γ-циклодекстрин, масло от микроводорасли, модифицирано нишесте, антиоксиданти (натриев аскорбат, богат на токоферол екстракт, екстракт от соеви кълнове на прах, лутеин (нишесте, глюкозен сироп, екстракт от червен женшен (малтодекстрин, екстракт от червен женшен), подсладител (гликозиди от стевия ( стевия гликозиди, ароматизатор)).

 

Добре е да знаете:

Generation 50+ (Поколение 50+) включва и червеният женшен, който е известен като лечебно растение от повече от 4000 години. На Изток женшенът се използва от векове, а това традиционно лекарство набира популярност на Запад.

Женшенгоидите помагат на организма да се нормализира и възстанови физиологичния баланс, като по този начин предотвратява развитието на болестта и спомага за издържането на ежедневните психически и физически натоварвания, като отлично поддържа хормоналната система. Червеният женшен осигурява отлична подкрепа срещу ефекта на умората.

Тази уникална комбинация от 4 невероятно мощни продукта плюс червен женшен ще ви накара да си спомните, че възрастта е само число.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!

Подробно
Почувствай резултата! Покриване на специфичните нужди на хора над 50 години! Благодарение на специалния състав от Омега-3 мастни киселини, лутеин, изофлавони, коензим Q10 и женшен, FitLine Generation 50+ е идеална добавка за поддържане на мозъчната функция, сърдечната честота и зрението. Това е уникалната комбинация от 4 съществуващи продукта Fitline: Omega 3 Vegan – мастни киселини от микроводорасли; За вашия мозък* Q10Plus – от ферментация на дрожди; За твоето сърце** Лутеин + – от специално подбрана растителна маса; Витамин А за вашето зрение*** Isoflavone – от соевите изофлавони; За вашата хормонална дейност**** Fitline Generation 50+ е разработен като допълнение към PowerCocktail . Затова е най-добре да ги използвате заедно.
Предимства: *В комбинация с FitLine PowerCocktail : витамин С допринася за нормалното функциониране на нервната система, а витамин В6 (пиридоксин), витамин В12 (кобаламин) и витамин С допринасят за нормалната психологическа функция. **В комбинация с FitLine PowerCocktail : Тиаминът допринася за нормалната функция на сърцето. ***В комбинация с FitLine PowerCocktail : Рибофлавин и Витамин А допринасят за поддържането на нормално зрение. **** В комбинация с FitLine PowerCocktail : Витамин B6 допринася за регулирането на хормоналната активност.
Ползи: Тази уникална комбинация от 4 невероятно мощни продукта плюс червен женшен ще ви накара да си спомните, че възрастта е само число. Безопасност, качество и ефективност! Уникалната изключителна концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) се използва за производството на всички продукти FitLine. NTC® = По-бързи и по-добри резултати! Изпитайте незабавни ефекти с подобрени дългосрочни резултати. Докато повечето добавки на пазара днес позволяват около 15-30% усвояване, продуктите FitLine® позволяват почти 100% усвояване. Има незабавно повишаване на ефективността и концентрацията, придружено от видими признаци като по-добра кожа, коса и нокти. Укрепват се функциите на имунната система, сърцето и кръвообращението.
Активни съставки: Лутеин, антиоксиданти (алфа-токоферол, натриев аскорбат), подкислител (лимонена киселина), гума арабика, прах от водорасли (твърди вещества от царевичен сироп, аскорбил палмитат, лимонена киселина), стабилизатор (трикалциев фосфат), емулгатор (моноглицериди на мастни киселини), естествен аромат, коензим Q10 с γ-циклодекстрин, масло от микроводорасли, модифицирано нишесте, антиоксиданти (натриев аскорбат, богат на токоферол екстракт, екстракт от соеви кълнове на прах, лутеин (нишесте, глюкозен сироп, екстракт от червен женшен (малтодекстрин, екстракт от червен женшен), подсладител (гликозиди от стевия ( стевия гликозиди, ароматизатор)).
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество. • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; . • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Подходящо за вегани; • Без вкус на риба; • С натурален вкус на портокал и касис; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: Специално проектиран да отговори на специфичните нужди на хора с млад дух над 50 години, но може да се използва и на по-млада възраст.
Обобщено: В комбинация с PowerCocktail FitLine Generation 50+ Носи хранителни вещества, които поддържат тялото ви над 50. Със специалния си състав от Омега-3 мастни киселини, лутеин, изофлавон, коензим Q10 и женшен, това е идеалното допълнение за поддържане на мозъчната функция, функцията на сърцето и визия ви; Витамин C допринася за нормалното функциониране на нервната система, а витамин B6 (пиридоксин), витамин B12 (кобаламин) и витамин C допринасят за нормалната психологическа функция; Тиаминът допринася за нормалната функция на сърцето; Рибофлавин и витамин А допринасят за поддържането на нормално зрение.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Смесете 1 опаковка Generation 50+ (5 гр.) с 1 опаковка PowerCocktail. Добавете 180 мл. вода и разбъркайте, докато се разтвори.
Дозировка: Приемайте 1 път на ден. Дневна порция: 1 пакет = 5 гр., сутрин 20 минути след закуска.
Продължителност на употреба: Минималният курс е 3 месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: FitLine PowerCocktail
Допълнителна информация:
Разфасовка: 150 гр.
Предназначен за: Пакетът е предназначен за 1 месец употреба.
Артикул номер: 0705053
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

Поколение 50+

Възрастта е просто число!

Генерация 50+ е специално проектиран да отговори на специфичните нужди на хора с млад дух над 50 години. Q10, Omega3, Lutein, Isoflavone в един продукт.

С изключителния NTC®

Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) доставя хранителни вещества, когато са необходими, където са необходими - до клетъчно ниво отвътре и отвън.

Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);

30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

Добавка към PowerCocktail

FitLine Generation 50+ е разработен като допълнение към  PowerCocktail . Затова е най-добре да ги използвате заедно. Той е специално проектиран да отговори на специфичните нужди на златните хора.

Висококачествени натурални съставки.

В комбинация с PowerCocktail Generation 50+

  • Носи хранителни вещества, които поддържат тялото ви над 50. Със специалния си състав от Омега-3 мастни киселини, от ексклузивния в света, екстракт от водорасли, лутеин, изофлавон, коензим Q10 и женшен, това е идеалното допълнение за поддържане на мозъчната функция, функцията на сърцето и визия ви;
  • Витамин C допринася за нормалното функциониране на нервната система, а витамин B6 (пиридоксин) допринася за регулирането на хормоналната активност, витамин B12 (кобаламин) и витамин C допринасят за нормалната психологическа функция;
  • Тиаминът допринася за нормалната функция на сърцето;
  • Рибофлавин и витамин А допринасят за поддържането на нормално зрение.

*Тези твърдения не са оценени от FDA и не са предназначени за диагностициране, лечение или предотвратяване на каквото и да е заболяване.

              

Приложение:

Смесете 1 опаковка Generation 50+ (5 гр.) с 1 опаковка PowerCocktail. Добавете 180 мл. вода и разбъркайте, докато се разтвори.

Препоръчителна дозировка: Приемайте 1 път на ден.

Дневна порция: 1 пакет = 5 гр., сутрин, 20 минути след закуска.

Опаковка обем: 150 гр. (30 торби). Пакетът е предназначен за 1 месец.

Препоръка

За оптимални резултати дайте шанс на тялото си да изпита всички ползи за здравето, като приемате този продукт ежедневно в продължение на поне три месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.

Активни съставки:

Лутеин, антиоксиданти (алфа-токоферол, натриев аскорбат), подкислител (лимонена киселина), гума арабика, прах от водорасли (твърди вещества от царевичен сироп, аскорбил палмитат, лимонена киселина), стабилизатор (трикалциев фосфат), емулгатор (моноглицериди на мастни киселини), естествен аромат, коензим Q10 с γ-циклодекстрин, масло от микроводорасли, модифицирано нишесте, антиоксиданти (натриев аскорбат, богат на токоферол екстракт, екстракт от соеви кълнове на прах, лутеин (нишесте, глюкозен сироп, екстракт от червен женшен (малтодекстрин, екстракт от червен женшен), подсладител (гликозиди от стевия ( стевия гликозиди, ароматизатор)).

 

Добре е да знаете:

Generation 50+ (Поколение 50+) включва и червеният женшен, който е известен като лечебно растение от повече от 4000 години. На Изток женшенът се използва от векове, а това традиционно лекарство набира популярност на Запад.

Женшенгоидите помагат на организма да се нормализира и възстанови физиологичния баланс, като по този начин предотвратява развитието на болестта и спомага за издържането на ежедневните психически и физически натоварвания, като отлично поддържа хормоналната система. Червеният женшен осигурява отлична подкрепа срещу ефекта на умората.

Тази уникална комбинация от 4 невероятно мощни продукта плюс червен женшен ще ви накара да си спомните, че възрастта е само число.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!

Спецификация

Подробно
Почувствай резултата! Покриване на специфичните нужди на хора над 50 години! Благодарение на специалния състав от Омега-3 мастни киселини, лутеин, изофлавони, коензим Q10 и женшен, FitLine Generation 50+ е идеална добавка за поддържане на мозъчната функция, сърдечната честота и зрението. Това е уникалната комбинация от 4 съществуващи продукта Fitline: Omega 3 Vegan – мастни киселини от микроводорасли; За вашия мозък* Q10Plus – от ферментация на дрожди; За твоето сърце** Лутеин + – от специално подбрана растителна маса; Витамин А за вашето зрение*** Isoflavone – от соевите изофлавони; За вашата хормонална дейност**** Fitline Generation 50+ е разработен като допълнение към PowerCocktail . Затова е най-добре да ги използвате заедно.
Предимства: *В комбинация с FitLine PowerCocktail : витамин С допринася за нормалното функциониране на нервната система, а витамин В6 (пиридоксин), витамин В12 (кобаламин) и витамин С допринасят за нормалната психологическа функция. **В комбинация с FitLine PowerCocktail : Тиаминът допринася за нормалната функция на сърцето. ***В комбинация с FitLine PowerCocktail : Рибофлавин и Витамин А допринасят за поддържането на нормално зрение. **** В комбинация с FitLine PowerCocktail : Витамин B6 допринася за регулирането на хормоналната активност.
Ползи: Тази уникална комбинация от 4 невероятно мощни продукта плюс червен женшен ще ви накара да си спомните, че възрастта е само число. Безопасност, качество и ефективност! Уникалната изключителна концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) се използва за производството на всички продукти FitLine. NTC® = По-бързи и по-добри резултати! Изпитайте незабавни ефекти с подобрени дългосрочни резултати. Докато повечето добавки на пазара днес позволяват около 15-30% усвояване, продуктите FitLine® позволяват почти 100% усвояване. Има незабавно повишаване на ефективността и концентрацията, придружено от видими признаци като по-добра кожа, коса и нокти. Укрепват се функциите на имунната система, сърцето и кръвообращението.
Активни съставки: Лутеин, антиоксиданти (алфа-токоферол, натриев аскорбат), подкислител (лимонена киселина), гума арабика, прах от водорасли (твърди вещества от царевичен сироп, аскорбил палмитат, лимонена киселина), стабилизатор (трикалциев фосфат), емулгатор (моноглицериди на мастни киселини), естествен аромат, коензим Q10 с γ-циклодекстрин, масло от микроводорасли, модифицирано нишесте, антиоксиданти (натриев аскорбат, богат на токоферол екстракт, екстракт от соеви кълнове на прах, лутеин (нишесте, глюкозен сироп, екстракт от червен женшен (малтодекстрин, екстракт от червен женшен), подсладител (гликозиди от стевия ( стевия гликозиди, ароматизатор)).
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество. • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; . • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Подходящо за вегани; • Без вкус на риба; • С натурален вкус на портокал и касис; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: Специално проектиран да отговори на специфичните нужди на хора с млад дух над 50 години, но може да се използва и на по-млада възраст.
Обобщено: В комбинация с PowerCocktail FitLine Generation 50+ Носи хранителни вещества, които поддържат тялото ви над 50. Със специалния си състав от Омега-3 мастни киселини, лутеин, изофлавон, коензим Q10 и женшен, това е идеалното допълнение за поддържане на мозъчната функция, функцията на сърцето и визия ви; Витамин C допринася за нормалното функциониране на нервната система, а витамин B6 (пиридоксин), витамин B12 (кобаламин) и витамин C допринасят за нормалната психологическа функция; Тиаминът допринася за нормалната функция на сърцето; Рибофлавин и витамин А допринасят за поддържането на нормално зрение.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Смесете 1 опаковка Generation 50+ (5 гр.) с 1 опаковка PowerCocktail. Добавете 180 мл. вода и разбъркайте, докато се разтвори.
Дозировка: Приемайте 1 път на ден. Дневна порция: 1 пакет = 5 гр., сутрин 20 минути след закуска.
Продължителност на употреба: Минималният курс е 3 месеца (цикъл на обновяване на клетките). Можете да го приемате дълго време.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: FitLine PowerCocktail
Допълнителна информация:
Разфасовка: 150 гр.
Предназначен за: Пакетът е предназначен за 1 месец употреба.
Артикул номер: 0705053
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: