Categories

FitLine Gelenk-Fit (Геленк Фит)

FitLine Gelenk-Fit (Геленк Фит)
FitLine Gelenk-Fit (Геленк Фит) FitLine Gelenk-Fit (Геленк Фит) FitLine Gelenk-Fit (Геленк Фит)
Марка: PM-International
Код на продукта: 0709056
Наличност: В наличност
Цена: 149,90 лв.

Подкрепете вашите стави отвътре!

Подвижността на ставите е основна предпоставка за нашата мобилност и качество на живот. За здрави стави и хрущяли, както и доброто им функциониране са необходими определени хранителни вещества. Формулата на витаминен комплекс Gelenk-Fit е подобрена, за да поддържа вашите стави и да продължите да се наслаждава на движението.

 • С глюкозамин, хондроитин и екстракти на билки по Аюрведа;
 • Витамин С - подпомага производството на колаген за регенерацията на костите и хрущялите;
 • Цинк - допринася за правилното формиране на костите;
 • Мед - допринася за правилното образуване на съединителната тъкан;
 • Голяма ефективност благодарение на специалната иновативна форма на куркумин;
 • С натурален прах от кафяви водорасли;
 • Без емулгатори;
 • С възможно най-добра био усвояемост посредством NTC®, в течна форма.
 • Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);
 • Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции;
 • 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

Използвайки немския витаминен комплекс Gelenk-Fit, вие ще осигурите на опорно-двигателния апарат необходимите хранителни вещества!

Съвременните научни изследвания доказват, че засегнатите стави и връзки се нуждаят от голямо количество хондроитин и глюкозамин за по-бързо възстановяване. Това осигурява надеждна защита на ставите и оптимално снабдява хрущялната тъкан с важни хранителни вещества.

  

Как да приемате Геленк-Фит?

Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1-2 порции на ден.

Дневна порция: 1-2 чаени лъжички = 3-6 гр. прах.

Опаковка обем: 270 гр. (90 порции).

              

 

Приложение:

Разтворете 1 чаена лъжичка без връх (3 гр. прах) и разбъркайте добре в 100 - 200 мл. негазирана вода със стайна температура или друга напитка.

Оптимално е да се приема в комбинация с FitLine Restore. В сутрешния прием на укрепващо действие се препоръчва да правите леки физически упражнения след приема.

По-бърз резултат осигурява едновременното нанасяне на FitLine Gelenk-Fit отвътре и FitLine Med Active Gel отвън.

ВНИМАНИЕ! Винаги започвайте с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата. След отваряне използвайте възможно най-бързо, съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Продължителност на употреба: Минималният курс е най-малко 6 месеца. Може да се приема дълго време.

Активни съставки:

FitLine Gelenk-Fit съдържа глюкозамин сулфат (от ракообразни), хондроитин сулфат, витамин С за хрущяли и кости, мед, цинк, прах от водорасли, екстракт от куркума с γ-циклодекстрин, натурален кофеин, върбова кора, пелин и арника, за да подпомогне кръвообращението в кожата.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!

Подробно
Почувствай резултата! Gelenk-Fit витаминен комплекс с хондропротектори за поддържане на здравето на ставите и добрата им подвижност. Gelenk-Fit е ексклузивна разработка на Научния съвет на немската компания PM-International и съдържа само натурални жизненоважни вещества с високо качество за здравето на ставите.
Предимства: Съдържа: глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, които са естествени компоненти на ставния хрущял и са част от протеогликаните и гликозаминогликаните на хрущялната тъкан. Те влияят благоприятно на метаболизма на хрущяла - засилва анаболните и отслабва катаболните процеси; Насърчава регенерацията на хрущялните и костните тъкани на опорно-двигателния апарат, забавя разрушаването и дегенеративните промени на хрущяла; Имат противовъзпалително и аналгетично действие, намаляват сковаността на ставите, ревматичните и артритни болки в ставите и гръбначния стълб; Те почистват синовиалната течност и стимулират нейното производство - глюкозаминът играе основна роля в производството и задържането на вътреставна течност; Съдържа още мед, цинк, витамин С и ценни аюрведични билки. Това специална комбинация от жизненоважни вещества за поддържане на ставите;
Ползи: Нормализира метаболизма в хрущялната тъкан, хондроитин сулфатът е неразделна част от структурата на хрущяла, той е отговорен за порестите и физикохимичните свойства на хрущяла; Допринасят за натрупването на калций в костите, възстановяват ставите след счупвания и спортни травми, осигуряват хранителна подкрепа на ставите и съединителната тъкан; Лекуват рани и подобряват работата на сърдечно-съдовата система. Глюкозаминът допринася за активното образуване на телесните тъкани - кости, връзки, сухожилия, нокти, сърдечни клапи; Едновременното синергично приложение на глюкозамин и хондроитин сулфат засилва техния ефект и повишава ефективността при регенерацията на хрущялната тъкан; Те допринасят за процесите на образуване на колаген - основният градивен материал на съединителната тъкан, участват в метаболитните процеси на организма, свързани със синтеза и функционирането на костната и хрущялната тъкан. Витамин С - подпомага производството на колаген за регенерацията на костите и хрущялите; Цинк - допринася за правилното формиране на костите; Мед - допринася за правилното образуване на съединителната тъкан; Голяма ефективност благодарение на специалната иновативна форма на куркумин; Съдържа екстракт от куркума с γ-циклодекстрин, който се абсорбира много бързо и ефективно (бионаличността е 45 пъти по-висока от тази на обикновената куркума); Ефект се усеща след 2-3 приложения.
Активни съставки: Глюкозамин сулфат (от ракообразни), хондроитин сулфат, витамин С за хрущяли и кости, мед, цинк, прах от водорасли, екстракт от куркума с γ-циклодекстрин, натурален кофеин, върбова кора, пелин и арника, за да подпомогне кръвообращението в кожата.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Подходящо за вегани; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: За профилактика на заболявания на ставите и връзките; За оптимално хранене на хрущялите и ставите; При повишени натоварвания на ставите - спорт или масаж; При едностранна физическа активност („седнала“ работа, работа „на краката“ и др.); Препоръчва се да се използва преди физиотерапия, масаж и физиотерапевтични процедури; За хора в напреднала възраст за поддържане на здравето на ставите; С наднормено тегло и повишено натоварване на ставите.
Обобщено: Приемът на естествения витаминен комплекс Gelenk-Fit насища съединителната и хрущялната тъкан на организма с висококачествени и ефективни компоненти, като хондроитин и глюкозамин. Те подобряват на гъвкавостта и подвижността на ставите, укрепват опорно-двигателния апарат. Осигурява надеждна защита на ставите и оптимално снабдява хрущялната тъкан с важни хранителни вещества.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Разтворете 1 чаена лъжичка без връх (3 гр. прах) и разбъркайте добре в 100 - 200 мл. негазирана вода със стайна температура или друга напитка. Оптимално е да се пие в комбинация с FitLine Restore. В сутрешния прием на укрепващо действие се препоръчва да правите леки физически упражнения след приема. По-бърз резултат осигурява едновременното нанасяне на FitLine Gelenk-Fit отвътре и FitLine Med Active Gel отвън.
Дозировка: Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1-2 порции на ден. Дневна порция: 1-2 чаени лъжички = 3-6 гр. прах.
Продължителност на употреба: Минималният курс е най-малко 6 месеца, може да се приема дълго време.
Внимание! Винаги започвайте с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: FitLine Med Active Gel и FitLine Restore
Допълнителна информация:
Разфасовка: 270 гр.
Предназначен за: Пакетът е предназначен за 1 месец употреба, при прием на 1 порция на ден и за половин месец, при прием на 2 порции на ден.
Артикул номер: 0709056
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

Подкрепете вашите стави отвътре!

Подвижността на ставите е основна предпоставка за нашата мобилност и качество на живот. За здрави стави и хрущяли, както и доброто им функциониране са необходими определени хранителни вещества. Формулата на витаминен комплекс Gelenk-Fit е подобрена, за да поддържа вашите стави и да продължите да се наслаждава на движението.

 • С глюкозамин, хондроитин и екстракти на билки по Аюрведа;
 • Витамин С - подпомага производството на колаген за регенерацията на костите и хрущялите;
 • Цинк - допринася за правилното формиране на костите;
 • Мед - допринася за правилното образуване на съединителната тъкан;
 • Голяма ефективност благодарение на специалната иновативна форма на куркумин;
 • С натурален прах от кафяви водорасли;
 • Без емулгатори;
 • С възможно най-добра био усвояемост посредством NTC®, в течна форма.
 • Произведен в Германия по най-висок стандарт за качество GMP (стандарт за качество на медицински продукти);
 • Използва се от професионални спортисти и множество спортни асоциации по света с най-добри референции;
 • 30 дни гаранция за удовлетвореност и сигурно плащане.

Използвайки немския витаминен комплекс Gelenk-Fit, вие ще осигурите на опорно-двигателния апарат необходимите хранителни вещества!

Съвременните научни изследвания доказват, че засегнатите стави и връзки се нуждаят от голямо количество хондроитин и глюкозамин за по-бързо възстановяване. Това осигурява надеждна защита на ставите и оптимално снабдява хрущялната тъкан с важни хранителни вещества.

  

Как да приемате Геленк-Фит?

Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1-2 порции на ден.

Дневна порция: 1-2 чаени лъжички = 3-6 гр. прах.

Опаковка обем: 270 гр. (90 порции).

              

 

Приложение:

Разтворете 1 чаена лъжичка без връх (3 гр. прах) и разбъркайте добре в 100 - 200 мл. негазирана вода със стайна температура или друга напитка.

Оптимално е да се приема в комбинация с FitLine Restore. В сутрешния прием на укрепващо действие се препоръчва да правите леки физически упражнения след приема.

По-бърз резултат осигурява едновременното нанасяне на FitLine Gelenk-Fit отвътре и FitLine Med Active Gel отвън.

ВНИМАНИЕ! Винаги започвайте с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата. След отваряне използвайте възможно най-бързо, съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Продължителност на употреба: Минималният курс е най-малко 6 месеца. Може да се приема дълго време.

Активни съставки:

FitLine Gelenk-Fit съдържа глюкозамин сулфат (от ракообразни), хондроитин сулфат, витамин С за хрущяли и кости, мед, цинк, прах от водорасли, екстракт от куркума с γ-циклодекстрин, натурален кофеин, върбова кора, пелин и арника, за да подпомогне кръвообращението в кожата.

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!

Спецификация

Подробно
Почувствай резултата! Gelenk-Fit витаминен комплекс с хондропротектори за поддържане на здравето на ставите и добрата им подвижност. Gelenk-Fit е ексклузивна разработка на Научния съвет на немската компания PM-International и съдържа само натурални жизненоважни вещества с високо качество за здравето на ставите.
Предимства: Съдържа: глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, които са естествени компоненти на ставния хрущял и са част от протеогликаните и гликозаминогликаните на хрущялната тъкан. Те влияят благоприятно на метаболизма на хрущяла - засилва анаболните и отслабва катаболните процеси; Насърчава регенерацията на хрущялните и костните тъкани на опорно-двигателния апарат, забавя разрушаването и дегенеративните промени на хрущяла; Имат противовъзпалително и аналгетично действие, намаляват сковаността на ставите, ревматичните и артритни болки в ставите и гръбначния стълб; Те почистват синовиалната течност и стимулират нейното производство - глюкозаминът играе основна роля в производството и задържането на вътреставна течност; Съдържа още мед, цинк, витамин С и ценни аюрведични билки. Това специална комбинация от жизненоважни вещества за поддържане на ставите;
Ползи: Нормализира метаболизма в хрущялната тъкан, хондроитин сулфатът е неразделна част от структурата на хрущяла, той е отговорен за порестите и физикохимичните свойства на хрущяла; Допринасят за натрупването на калций в костите, възстановяват ставите след счупвания и спортни травми, осигуряват хранителна подкрепа на ставите и съединителната тъкан; Лекуват рани и подобряват работата на сърдечно-съдовата система. Глюкозаминът допринася за активното образуване на телесните тъкани - кости, връзки, сухожилия, нокти, сърдечни клапи; Едновременното синергично приложение на глюкозамин и хондроитин сулфат засилва техния ефект и повишава ефективността при регенерацията на хрущялната тъкан; Те допринасят за процесите на образуване на колаген - основният градивен материал на съединителната тъкан, участват в метаболитните процеси на организма, свързани със синтеза и функционирането на костната и хрущялната тъкан. Витамин С - подпомага производството на колаген за регенерацията на костите и хрущялите; Цинк - допринася за правилното формиране на костите; Мед - допринася за правилното образуване на съединителната тъкан; Голяма ефективност благодарение на специалната иновативна форма на куркумин; Съдържа екстракт от куркума с γ-циклодекстрин, който се абсорбира много бързо и ефективно (бионаличността е 45 пъти по-висока от тази на обикновената куркума); Ефект се усеща след 2-3 приложения.
Активни съставки: Глюкозамин сулфат (от ракообразни), хондроитин сулфат, витамин С за хрущяли и кости, мед, цинк, прах от водорасли, екстракт от куркума с γ-циклодекстрин, натурален кофеин, върбова кора, пелин и арника, за да подпомогне кръвообращението в кожата.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Без глутен; • Подходящо за вегани; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: За профилактика на заболявания на ставите и връзките; За оптимално хранене на хрущялите и ставите; При повишени натоварвания на ставите - спорт или масаж; При едностранна физическа активност („седнала“ работа, работа „на краката“ и др.); Препоръчва се да се използва преди физиотерапия, масаж и физиотерапевтични процедури; За хора в напреднала възраст за поддържане на здравето на ставите; С наднормено тегло и повишено натоварване на ставите.
Обобщено: Приемът на естествения витаминен комплекс Gelenk-Fit насища съединителната и хрущялната тъкан на организма с висококачествени и ефективни компоненти, като хондроитин и глюкозамин. Те подобряват на гъвкавостта и подвижността на ставите, укрепват опорно-двигателния апарат. Осигурява надеждна защита на ставите и оптимално снабдява хрущялната тъкан с важни хранителни вещества.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Разтворете 1 чаена лъжичка без връх (3 гр. прах) и разбъркайте добре в 100 - 200 мл. негазирана вода със стайна температура или друга напитка. Оптимално е да се пие в комбинация с FitLine Restore. В сутрешния прием на укрепващо действие се препоръчва да правите леки физически упражнения след приема. По-бърз резултат осигурява едновременното нанасяне на FitLine Gelenk-Fit отвътре и FitLine Med Active Gel отвън.
Дозировка: Препоръчителна дозировка: Приемайте по 1-2 порции на ден. Дневна порция: 1-2 чаени лъжички = 3-6 гр. прах.
Продължителност на употреба: Минималният курс е най-малко 6 месеца, може да се приема дълго време.
Внимание! Винаги започвайте с малки дози. Постепенно увеличавайте дозата.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: FitLine Med Active Gel и FitLine Restore
Допълнителна информация:
Разфасовка: 270 гр.
Предназначен за: Пакетът е предназначен за 1 месец употреба, при прием на 1 порция на ден и за половин месец, при прием на 2 порции на ден.
Артикул номер: 0709056
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: