Categories

FitLine Fitness-Drink

FitLine Fitness-Drink
FitLine Fitness-Drink FitLine Fitness-Drink FitLine Fitness-Drink
Марка: PM-International
Код на продукта: 0703009
Наличност: В наличност
Цена: 97,00 лв.

Подхранвайте шампиона в себе си!

Fitness-Drink, изотоничен въглехидратен разтвор с витамини и минерали, за да изведете тренировката си за издръжливост на следващото ниво.

Вашият вътрешен шампион се събужда с FitLine Fitness-Drink, който се предлага с подобрена формула, специално пригодена за поддържане на издръжливостта ви! Напитка за издръжливост Fitness-Drink съдържа оптимизиран изотоничен въглехидратен разтвор, който ще ви помогне да поддържате нивата на производителност по време на продължителни упражнения за издръжливост.

Това е уникална напитка, която няма аналог, разработена и пусната специално за PM-International в съответствие с концепцията за транспортиране на хранителни вещества на NTC.

 FitLine Fitness-Drink съдържа ценни антиоксидантни витамини за неутрализиране на свободните радикали, които се появяват в големи количества при интензивни тренировки.

 FitLine Fitness-Drink осигурява на тялото всички важни витамини от група B, необходими за енергия и концентрация и играят ключова роля в много процеси на генериране на физическа и психическа енергия.

 FitLine Fitness-Drink съдържа най-важните за нашето тяло минерали: калций, магнезий, калий, натрий и фосфор, необходими за притока на енергия, провеждането на мускулните импулси, както и за костната и хрущялната тъкан.

 FitLine Fitness-Drink доставя ценни вещества и енергия без допингFitLine Fitness-Drink доставя на тялото минерали с електролитен ефект.

 Благодарение на течната си форма, бързо възстановява загубата на влага в тялото.

 FitLine Fitness-Drink доставя на тялото бързо и бавно разградени въглехидрати в изотоничен разтвор, който спомага за поддържане на запасите от гликоген и осигурява оптимална издръжливост и работоспособност.

 FitLine Fitness-Drink е добър източник на въглехидрати и хранителни вещества за бързо възстановяване на запасите от гликоген в мускулите и черния дроб, изразходвани по време на тренировка.

За спортисти и хора с тежки физически натоварвания, защото... насърчава бързото възстановяване, намалява мускулната болка, бързо възстановява загубената течност.

Бързо възстановяване на енергията по време на физическа активност.

За снабдяване на тялото с енергия без допинг!

3-фазна концепция (преди – по време на – след):

Краткосрочна, средносрочна и дългосрочна енергийна подкрепа по време на спорт: преди, по време на и след тренировка.

Вкусна напитка с аромат на портокал.

Изключителната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) доставя хранителни вещества, когато са необходими, където са необходими - на клетъчно ниво отвътре и отвън.

FitLine® Fitness Drink е напитка, особено подходяща за спортисти и физически активни хора. Дава ви необходимата енергия по време на интензивни тренировки или работа, която изисква физически усилия.

При спорт, тренировки и състезания човешкото тяло изразходва много повече енергия, отколкото при ежедневни дейности. Особено по време на интензивни физически упражнения в тялото се образуват свободни радикали. Ето защо осигуряването на правилното хранене е много важно.

Напитката Fitness-Drink е базирана на последните постижения в спортната медицина. Съдържа витамини, необходими за получаване на енергия от въглехидрати, което го прави особено добър за осигуряване на енергия.

Напитката спомага за осигуряване на висока производителност и издръжливост, осигурявайки на тялото вещества, които са особено важни за продуктивната физическа активност и доброто спортно представяне.

Благодарение на патентованата комбинация от сложни въглехидрати с разнообразна структура тялото получава точно това, от което се нуждае в момента, в който се нуждае. Освен това микронизираните антиоксиданти противодействат на вредната активност на свободните радикали, като по този начин повишават ефективността на мускулната функция и кръвния поток.

Свободните радикали са вещества, на които липсва един електрон и затова те са склонни да окисляват всичко, т.е. да отстранят липсващия електрон от клетъчната молекула на организма. Ако това се случи, вътрешният баланс на клетката се нарушава – което води до незабавна допълнителна верижна реакция. Електролитите във Fitness Drink неутрализират свободните радикали, преди дори да навредят.

Освен това естественият кофеин от гуарана работи безпроблемно заедно с енергизиращите въглехидрати и витамини. Придава дълготраен, освежаващ и ревитализиращ ефект – без никакви раздразнения или потенциални разсейвания в тялото.

Продуктът е напълно безопасен. Не съдържа допинг и се използва от професионални спортисти по целия свят.

Ефектите на Fitness-Drink често се сравняват с тези на допинга. Fitness-Drink обаче не съдържа никакви забранени вещества. Продуктите FitLine са тествани в Антидопинговата лаборатория в Мюнхен (Германия), която определя най-високите стандарти за качество в света. И след този лабораторен контрол се потвърждава, че при използване на Fitness-Drink в препоръчителните дози не е възможно да се достигне прагът за кофеинов допинг, определен от Международния олимпийски комитет.

Концепцията за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) на FitLine® гарантира правилно усвояване във времевата рамка, която тялото ви може лесно да приеме. Той също така гарантира, че всяка добавка е съвместима една с друга и синергизира в добре обмислена система.

FitLine Фитнес напитка е изотонична напитка подходяща, както за професионални спортисти, така и за любители. Популярен е не само в спортовете за издръжливост, но и в силовите тренировки.

За кого е подходящ?

 За хора подложени на ежедневен стрес и натоварвания, нуждаещи се от оптимален прием на витамини и минерали.
 За всички, предпочитащи комплексните продукти, съдържащи всичко на едно място;
 За ученици, студенти и активно упражняващи умствена дейност;
 За подложени на ежедневен стрес;
 За отслабващи – по време на диета храната често се намаля и организма изпитва още по-голяма нужда от допълнителен прием на витамини и минерали;
 За всеки случай, изискващ повишена концентрация;
 За всички, търсещи нещо ободрително през деня в офиса;
 Ако ви предстои тежка физическа дейност;
 При отпадналост по време на боледуване;
 За всички обичащи сауна и по-бързото възстановяване;
 За всички, които искат на намалят или елиминират кафето – Fitness-Drink съдържа естествен екстракт от гуарана;
 И разбира се за любителите на фитнеса и спорта – за да извлекат максимална полза от тренировката/състезанието;

Със своята уникална концепция и особено висока стомашна толерантност по време на върхови постижения, той е един от най-популярните продукти сред професионални и любители спортисти.

В дисциплини, изискващи издръжливост, въглехидратите са много важни, защото трябва да са налични за енергия и мускулна работа. Изотоничният разтвор на въглехидрати и електролити, оптимален за спортисти, наречен FitLine Fitness-Drink, помага за поддържане на производителността по време на по-продължителни тренировки.

Препаратът е обогатен с натурален кофеин от гуарана. Дозата е подбрана толкова прецизно, че това вещество, работейки с енергизиращи въглехидрати и витамини, предизвиква дълготраен освежаващ и ревитализиращ ефект - без нежелано дразнене и разсейване.

Той е отличен хранителен агент в ситуации, когато е необходимо да се осигури енергия по време на активност, например по време на дългосрочно, досадно и изморително учене или работа, по време на туристически пътувания, спортни турнири и др.

Продуктът съчетава характеристиките на Zellschutz Drink и Activize Oxyplus. Създаден е като формула, която подхранва тялото по време на работа. Правилното хранене на работещото тяло е възможно благодарение на комплекс от въглехидрати с разнообразна структура.

Ключови предимства:

  бързо подхранва на тялото при физическа и умствена дейност;
  бърза регенерация след тренировка;
  по-висока ефективност;
  противодейства на вредното действие на свободните радикали;
  повишава ефективността на работата;
  NTC осигурява оптимално усвояване на веществата;
  магнезият спомага за правилното функциониране на мускулите и допринася за намаляване чувството на умора и отпадналост;
  съдържа витамини от група B, например витамин B6 допринася за поддържането на правилния метаболизъм на протеини и гликоген;
  трифазна концепция (преди – по време – след);
  добре се понася от стомаха дори при тежко натоварване;
  значително подобряване на усвояването на течности и енергия благодарение на изотоничните вещества;

Уникалната напитка служи за поддържане на издръжливостта по време на продължителна тренировка, компенсира изгубените ни запаси от витамини и минерали при активна умствена и физическа дейност, стрес, активно спортуване или за всички, които искат да са в кондиция, без да приемат излишни калории и кофеин.

Магнезият спомага за правилното функциониране на мускулите и допринася за намаляване на чувството на умора и отпадналост;

Значително подобрява и оптимизира на усвояването на течности и енергия благодарение на изотоничните вещества;

Оптимална стомашна поносимост дори при висока производителност – особено популярна при много висока производителност и екстремни спортове;

Продуктът е патентован и е включен в Cologne List® гарантирана липса на допинг;

При високи и дълги периоди на физическо натоварване в хоби спорт, спорт за издръжливост или дори в професионалния спорт или екстремните спортове е предизвикателство за тялото да осигури необходимата енергия. За дълги периоди от време важните микроелементи, необходими за метаболитните процеси, се изчерпват. Особено при високопроизводителни спортове стомахът е толкова чувствителен, че спортистите се нуждаят от подходящо решение за това как да усвоят важните микро- и макроелементи при интензивно натоварване. Точно за това е разработен Fitness-Drink. Напълнете бутилка с разтворена Fitness-Drink и я носете със себе си, когато и където изисквате висока производителност на тялото си.

Основната идея, вложена в този продукт е да тонизира, да повишава концентрацията, умствената и физическа енергия, да компенсира изгубените ни запаси от витамини и минерали при по-активна умствена и физическа дейност, стрес, активно спортуване и др.

Как да приемате FitLine Fitness-Drink?

Препоръчителна дозировка: Приемайте до 30 гр. разтворени във 500 мл. вода на ден.

     

Приложение:

Разтворете 2 пълна чаени лъжички прах (15 гр. или 1/2 от пакетчето) в 250 мл. вода. Препоръчителната дневна доза е 30 гр. прах или по 15 гр. на порция, ако се пие 2 пъти на ден.

Готовата напитка изпийте директно преди, по време на и след спорт, тренировка или състезание.

Препоръка: Използвайте в комбинация с други спортни продукти на FitLine, както и с Optimal Set.

Най-добри резултати могат да бъдат постигнати чрез редуване на Fitness Drink с Restorate.

Опаковка обем: Кутия с 15 пакетчета по 30 гр., общо 450 гр.

Внимание! Първите 2-3 дни започнете да приемате малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Продължителност на употреба: Можете да го приемате дълго време.

Спортистите с висока производителност и професионални спортисти използват обикновено координирана концепция от различни хранителни напитки и продукти, в които фитнес напитката е градивен елемент.  Optimal Set се използва като ежедневна основа за цялостна подкрепа на хранителни вещества. Непосредствено преди тренировка или състезание се насладете на „силовата напитка“ Activize, с след тренировка на минералната напитка Restorate. Капсулите с аминокиселини ProShape® Аmino и Gelenk-Fit за ставите са също сред най-предпочитаните продукти за подпомагане на спорта и фитнеса.

Използването на Омега-3 мастни киселини, Коензим Q10 или Cell Protection за защита на клетките също може да е полезно.

Активен състав:

Захароза, глюкоза, фруктоза, киселина (винена киселина), натриев цитрат, калциев фосфат, калиев цитрат, малтодекстрин, магнезиев карбонат, сол, сгъстител (пектин), ароматични вещества, калциев лактат, калиев фосфат, витамин С, ниацин, витамин Е, пантотенова киселина, морски водорасли на прах, бета-каротин, витамин В6, витамин В2, витамин В1, фолиева киселина, биотин, витамин В12, богата на селен мая, червено цвекло на прах, ниацин, фолиева киселина, гроздова захар, екстракт от гуарана, естествени аромати.

Хранителна стойност

Ето хранителната стойност и стойностите на съставките за препоръчително дневно количество (30 g – 2 порции). Както бихте очаквали, всичко е одобрено от FDA (Администрация по храните и лекарствата). Без вредни консерванти и добавки.

*NRV – процент от дневната референтна стойност на прием (възрастни).

Немски, патентовани хранителни добавки, подходящи за всеки съвременен човек!

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!

Подробно
Почувствай резултата! FitLine Fitness-Drink съдържа оптимизиран изотоничен въглехидратен разтвор, който ще ви помогне да поддържате нивата на ефективност по време на продължителни упражнения за издръжливост. 3-фазна концепция (преди – по време на – след): Краткосрочна, средносрочна и дългосрочна енергийна подкрепа по време на спорт, преди, по време и след тренировка. Вкусна напитка с аромат на портокал. Висока бионаличност с изключителния NTC® Изключителната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) доставя хранителни вещества, когато са необходими, където са необходими - на клетъчно ниво отвътре и отвън.
Предимства: Благодарение на патентованата комбинация от сложни въглехидрати с разнообразна структура тялото получава точно това, от което се нуждае в момента, в който се нуждае. Освен това микронизираните антиоксиданти противодействат на вредната активност на свободните радикали, като по този начин повишават ефективността на мускулната функция и кръвния поток. Свободните радикали са вещества, на които липсва един електрон и затова те са склонни да окисляват всичко, т.е. да отстранят липсващия електрон от клетъчната молекула на организма. Ако това се случи, вътрешният баланс на клетката се нарушава – което води до незабавна допълнителна верижна реакция. Електролитите във Fitness Drink неутрализират свободните радикали, преди дори да навредят. Освен това естественият кофеин от гуарана работи безпроблемно заедно с енергизиращите въглехидрати и витамини. Придава дълготраен, освежаващ и ревитализиращ ефект – без никакви раздразнения или потенциални разсейвания в тялото. Продуктът е напълно безопасен. Не съдържа допинг и се използва от професионални спортисти по целия свят.
Ползи: • бързо подхранване на тялото при физическа и умствена дейност; • бърза регенерация след тренировка; • по-висока ефективност; • противодейства на вредното действие на свободните радикали; • повишава ефективността на работата; • NTC осигурява оптимално усвояване на веществата; • магнезият спомага за правилното функциониране на мускулите и допринася за намаляване чувството на умора и отпадналост; • съдържа витамини от група B, например витамин B6 допринася за поддържането на правилния метаболизъм на протеини и гликоген; • трифазна концепция (преди – по време – след); • добре се понася дори при тежко натоварване; • значително подобряване на усвояването на течности и енергия благодарение на изотоничните вещества;
Активни съставки: Захароза, глюкоза, фруктоза, киселина (винена киселина), натриев цитрат, калциев фосфат, калиев цитрат, малтодекстрин, магнезиев карбонат, сол, сгъстител (пектин), ароматични вещества, калциев лактат, калиев фосфат, витамин С, ниацин, витамин Е, пантотенова киселина, морски водорасли на прах, бета-каротин, витамин В6, витамин В2, витамин В1, фолиева киселина, биотин, витамин В12, богата на селен мая, червено цвекло на прах, ниацин, фолиева киселина, гроздова захар, екстракт от гуарана, естествени аромати.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Подходящо за вегани; • Без глутен; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: За хора подложени на ежедневен стрес и натоварвания, нуждаещи се от оптимален прием на витамини и минерали. За всички, предпочитащи комплексните продукти, съдържащи всичко на едно място; За ученици, студенти и активно упражняващи умствена дейност; За подложени на ежедневен стрес; За отслабващи – по време на диета храната често се намаля и организма изпитва още по-голяма нужда от допълнителен прием на витамини и минерали; За всеки случай, изискващ повишена концентрация; За всички, търсещи нещо ободрително през деня в офиса; Ако ви предстои тежка физическа дейност; При отпадналост по време на боледуване; За всички обичащи сауна и по-бързото възстановяване; За всички, които искат на намалят или елиминират кафето – съдържа естествен екстракт от гуарана; И разбира се за любителите на фитнеса и спорта – за да извлекат максимална полза от тренировката/състезанието; Със своята уникална концепция и особено висока стомашна толерантност по време на върхови постижения, той е един от най-популярните продукти сред професионални и любители спортисти.
Обобщено: Основната идея, вложена в този продукт е да тонизира, да повишава концентрацията, умствената и физическа енергия, да компенсира изгубените ни запаси от витамини и минерали при по – активна умствена и физическа дейност, стрес, активно спортуване и др.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Разтворете 2 пълна чаени лъжички прах (15 гр. или 1/2 от пакетчето) в 250 мл. вода. Препоръчителната дневна доза е 30 гр. прах или по 15 гр. на порция, ако се пие 2 пъти на ден. Готовата напитка изпийте директно преди, по време на и след спорт, тренировка или състезание.
Дозировка: Препоръчителната дневна доза е 30 гр. прах – 15 гр. на порция, ако се пие 2 пъти на ден.
Продължителност на употреба: Можете да го приемате дълго време.
Внимание! Първите 2-3 дни започнете с малки дози. След отваряне използвайте възможно най-скоро.
Противопоказания: Да не се използва при индивидуална непоносимост.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: Изпасвайте в комбинация с други спортни продукти на FitLine, както и с Optimal Set. Най-добри резултати могат да бъдат постигнати чрез редуване на Fitness Drink с Restorate.
Допълнителна информация:
Разфасовка: Кутия с 15 пакетчета по 30 гр., общо 450 гр.
Предназначен за: Продукта е предназначен за 1 месец употреба, при един прием на ден или за половин месец при 2 приема на ден.
Артикул номер: 0703009
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Описание

Подхранвайте шампиона в себе си!

Fitness-Drink, изотоничен въглехидратен разтвор с витамини и минерали, за да изведете тренировката си за издръжливост на следващото ниво.

Вашият вътрешен шампион се събужда с FitLine Fitness-Drink, който се предлага с подобрена формула, специално пригодена за поддържане на издръжливостта ви! Напитка за издръжливост Fitness-Drink съдържа оптимизиран изотоничен въглехидратен разтвор, който ще ви помогне да поддържате нивата на производителност по време на продължителни упражнения за издръжливост.

Това е уникална напитка, която няма аналог, разработена и пусната специално за PM-International в съответствие с концепцията за транспортиране на хранителни вещества на NTC.

 FitLine Fitness-Drink съдържа ценни антиоксидантни витамини за неутрализиране на свободните радикали, които се появяват в големи количества при интензивни тренировки.

 FitLine Fitness-Drink осигурява на тялото всички важни витамини от група B, необходими за енергия и концентрация и играят ключова роля в много процеси на генериране на физическа и психическа енергия.

 FitLine Fitness-Drink съдържа най-важните за нашето тяло минерали: калций, магнезий, калий, натрий и фосфор, необходими за притока на енергия, провеждането на мускулните импулси, както и за костната и хрущялната тъкан.

 FitLine Fitness-Drink доставя ценни вещества и енергия без допингFitLine Fitness-Drink доставя на тялото минерали с електролитен ефект.

 Благодарение на течната си форма, бързо възстановява загубата на влага в тялото.

 FitLine Fitness-Drink доставя на тялото бързо и бавно разградени въглехидрати в изотоничен разтвор, който спомага за поддържане на запасите от гликоген и осигурява оптимална издръжливост и работоспособност.

 FitLine Fitness-Drink е добър източник на въглехидрати и хранителни вещества за бързо възстановяване на запасите от гликоген в мускулите и черния дроб, изразходвани по време на тренировка.

За спортисти и хора с тежки физически натоварвания, защото... насърчава бързото възстановяване, намалява мускулната болка, бързо възстановява загубената течност.

Бързо възстановяване на енергията по време на физическа активност.

За снабдяване на тялото с енергия без допинг!

3-фазна концепция (преди – по време на – след):

Краткосрочна, средносрочна и дългосрочна енергийна подкрепа по време на спорт: преди, по време на и след тренировка.

Вкусна напитка с аромат на портокал.

Изключителната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) доставя хранителни вещества, когато са необходими, където са необходими - на клетъчно ниво отвътре и отвън.

FitLine® Fitness Drink е напитка, особено подходяща за спортисти и физически активни хора. Дава ви необходимата енергия по време на интензивни тренировки или работа, която изисква физически усилия.

При спорт, тренировки и състезания човешкото тяло изразходва много повече енергия, отколкото при ежедневни дейности. Особено по време на интензивни физически упражнения в тялото се образуват свободни радикали. Ето защо осигуряването на правилното хранене е много важно.

Напитката Fitness-Drink е базирана на последните постижения в спортната медицина. Съдържа витамини, необходими за получаване на енергия от въглехидрати, което го прави особено добър за осигуряване на енергия.

Напитката спомага за осигуряване на висока производителност и издръжливост, осигурявайки на тялото вещества, които са особено важни за продуктивната физическа активност и доброто спортно представяне.

Благодарение на патентованата комбинация от сложни въглехидрати с разнообразна структура тялото получава точно това, от което се нуждае в момента, в който се нуждае. Освен това микронизираните антиоксиданти противодействат на вредната активност на свободните радикали, като по този начин повишават ефективността на мускулната функция и кръвния поток.

Свободните радикали са вещества, на които липсва един електрон и затова те са склонни да окисляват всичко, т.е. да отстранят липсващия електрон от клетъчната молекула на организма. Ако това се случи, вътрешният баланс на клетката се нарушава – което води до незабавна допълнителна верижна реакция. Електролитите във Fitness Drink неутрализират свободните радикали, преди дори да навредят.

Освен това естественият кофеин от гуарана работи безпроблемно заедно с енергизиращите въглехидрати и витамини. Придава дълготраен, освежаващ и ревитализиращ ефект – без никакви раздразнения или потенциални разсейвания в тялото.

Продуктът е напълно безопасен. Не съдържа допинг и се използва от професионални спортисти по целия свят.

Ефектите на Fitness-Drink често се сравняват с тези на допинга. Fitness-Drink обаче не съдържа никакви забранени вещества. Продуктите FitLine са тествани в Антидопинговата лаборатория в Мюнхен (Германия), която определя най-високите стандарти за качество в света. И след този лабораторен контрол се потвърждава, че при използване на Fitness-Drink в препоръчителните дози не е възможно да се достигне прагът за кофеинов допинг, определен от Международния олимпийски комитет.

Концепцията за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) на FitLine® гарантира правилно усвояване във времевата рамка, която тялото ви може лесно да приеме. Той също така гарантира, че всяка добавка е съвместима една с друга и синергизира в добре обмислена система.

FitLine Фитнес напитка е изотонична напитка подходяща, както за професионални спортисти, така и за любители. Популярен е не само в спортовете за издръжливост, но и в силовите тренировки.

За кого е подходящ?

 За хора подложени на ежедневен стрес и натоварвания, нуждаещи се от оптимален прием на витамини и минерали.
 За всички, предпочитащи комплексните продукти, съдържащи всичко на едно място;
 За ученици, студенти и активно упражняващи умствена дейност;
 За подложени на ежедневен стрес;
 За отслабващи – по време на диета храната често се намаля и организма изпитва още по-голяма нужда от допълнителен прием на витамини и минерали;
 За всеки случай, изискващ повишена концентрация;
 За всички, търсещи нещо ободрително през деня в офиса;
 Ако ви предстои тежка физическа дейност;
 При отпадналост по време на боледуване;
 За всички обичащи сауна и по-бързото възстановяване;
 За всички, които искат на намалят или елиминират кафето – Fitness-Drink съдържа естествен екстракт от гуарана;
 И разбира се за любителите на фитнеса и спорта – за да извлекат максимална полза от тренировката/състезанието;

Със своята уникална концепция и особено висока стомашна толерантност по време на върхови постижения, той е един от най-популярните продукти сред професионални и любители спортисти.

В дисциплини, изискващи издръжливост, въглехидратите са много важни, защото трябва да са налични за енергия и мускулна работа. Изотоничният разтвор на въглехидрати и електролити, оптимален за спортисти, наречен FitLine Fitness-Drink, помага за поддържане на производителността по време на по-продължителни тренировки.

Препаратът е обогатен с натурален кофеин от гуарана. Дозата е подбрана толкова прецизно, че това вещество, работейки с енергизиращи въглехидрати и витамини, предизвиква дълготраен освежаващ и ревитализиращ ефект - без нежелано дразнене и разсейване.

Той е отличен хранителен агент в ситуации, когато е необходимо да се осигури енергия по време на активност, например по време на дългосрочно, досадно и изморително учене или работа, по време на туристически пътувания, спортни турнири и др.

Продуктът съчетава характеристиките на Zellschutz Drink и Activize Oxyplus. Създаден е като формула, която подхранва тялото по време на работа. Правилното хранене на работещото тяло е възможно благодарение на комплекс от въглехидрати с разнообразна структура.

Ключови предимства:

  бързо подхранва на тялото при физическа и умствена дейност;
  бърза регенерация след тренировка;
  по-висока ефективност;
  противодейства на вредното действие на свободните радикали;
  повишава ефективността на работата;
  NTC осигурява оптимално усвояване на веществата;
  магнезият спомага за правилното функциониране на мускулите и допринася за намаляване чувството на умора и отпадналост;
  съдържа витамини от група B, например витамин B6 допринася за поддържането на правилния метаболизъм на протеини и гликоген;
  трифазна концепция (преди – по време – след);
  добре се понася от стомаха дори при тежко натоварване;
  значително подобряване на усвояването на течности и енергия благодарение на изотоничните вещества;

Уникалната напитка служи за поддържане на издръжливостта по време на продължителна тренировка, компенсира изгубените ни запаси от витамини и минерали при активна умствена и физическа дейност, стрес, активно спортуване или за всички, които искат да са в кондиция, без да приемат излишни калории и кофеин.

Магнезият спомага за правилното функциониране на мускулите и допринася за намаляване на чувството на умора и отпадналост;

Значително подобрява и оптимизира на усвояването на течности и енергия благодарение на изотоничните вещества;

Оптимална стомашна поносимост дори при висока производителност – особено популярна при много висока производителност и екстремни спортове;

Продуктът е патентован и е включен в Cologne List® гарантирана липса на допинг;

При високи и дълги периоди на физическо натоварване в хоби спорт, спорт за издръжливост или дори в професионалния спорт или екстремните спортове е предизвикателство за тялото да осигури необходимата енергия. За дълги периоди от време важните микроелементи, необходими за метаболитните процеси, се изчерпват. Особено при високопроизводителни спортове стомахът е толкова чувствителен, че спортистите се нуждаят от подходящо решение за това как да усвоят важните микро- и макроелементи при интензивно натоварване. Точно за това е разработен Fitness-Drink. Напълнете бутилка с разтворена Fitness-Drink и я носете със себе си, когато и където изисквате висока производителност на тялото си.

Основната идея, вложена в този продукт е да тонизира, да повишава концентрацията, умствената и физическа енергия, да компенсира изгубените ни запаси от витамини и минерали при по-активна умствена и физическа дейност, стрес, активно спортуване и др.

Как да приемате FitLine Fitness-Drink?

Препоръчителна дозировка: Приемайте до 30 гр. разтворени във 500 мл. вода на ден.

     

Приложение:

Разтворете 2 пълна чаени лъжички прах (15 гр. или 1/2 от пакетчето) в 250 мл. вода. Препоръчителната дневна доза е 30 гр. прах или по 15 гр. на порция, ако се пие 2 пъти на ден.

Готовата напитка изпийте директно преди, по време на и след спорт, тренировка или състезание.

Препоръка: Използвайте в комбинация с други спортни продукти на FitLine, както и с Optimal Set.

Най-добри резултати могат да бъдат постигнати чрез редуване на Fitness Drink с Restorate.

Опаковка обем: Кутия с 15 пакетчета по 30 гр., общо 450 гр.

Внимание! Първите 2-3 дни започнете да приемате малки дози. Използвайте възможно най-скоро след отваряне. Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.

Продължителност на употреба: Можете да го приемате дълго време.

Спортистите с висока производителност и професионални спортисти използват обикновено координирана концепция от различни хранителни напитки и продукти, в които фитнес напитката е градивен елемент.  Optimal Set се използва като ежедневна основа за цялостна подкрепа на хранителни вещества. Непосредствено преди тренировка или състезание се насладете на „силовата напитка“ Activize, с след тренировка на минералната напитка Restorate. Капсулите с аминокиселини ProShape® Аmino и Gelenk-Fit за ставите са също сред най-предпочитаните продукти за подпомагане на спорта и фитнеса.

Използването на Омега-3 мастни киселини, Коензим Q10 или Cell Protection за защита на клетките също може да е полезно.

Активен състав:

Захароза, глюкоза, фруктоза, киселина (винена киселина), натриев цитрат, калциев фосфат, калиев цитрат, малтодекстрин, магнезиев карбонат, сол, сгъстител (пектин), ароматични вещества, калциев лактат, калиев фосфат, витамин С, ниацин, витамин Е, пантотенова киселина, морски водорасли на прах, бета-каротин, витамин В6, витамин В2, витамин В1, фолиева киселина, биотин, витамин В12, богата на селен мая, червено цвекло на прах, ниацин, фолиева киселина, гроздова захар, екстракт от гуарана, естествени аромати.

Хранителна стойност

Ето хранителната стойност и стойностите на съставките за препоръчително дневно количество (30 g – 2 порции). Както бихте очаквали, всичко е одобрено от FDA (Администрация по храните и лекарствата). Без вредни консерванти и добавки.

*NRV – процент от дневната референтна стойност на прием (възрастни).

Немски, патентовани хранителни добавки, подходящи за всеки съвременен човек!

Качество! Ефективност! Сигурност!

 Ексклузивната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®), която поддържа оптимизираната абсорбция и повишава бионаличността на хранителните вещества, се използва за производството на всички продукти FitLine®.

 Продукцията отговаря и на най-високите стандарти за добра производствена практика (GMP®).

 Всички продукти от FitLine® също са включени в престижния Kölner List, който тества храненето на олимпийските спортисти.

 FitLine® предлага максимална безопасност, като всички продукти се тестват редовно и независимо от ELAB Analytik GmbH.

 Уеб връзка (QR код), свързана с продукта, насочва потребителите към уебсайта на TÜV SÜD ELAB GmbH, където може да се намери подробна информация за направените тестове и резултати.

Така че знаете, че получавате точно това, което купувате! Без вредни и скрити съставки или липса на изброени съставки! Без странични ефекти!

Спецификация

Подробно
Почувствай резултата! FitLine Fitness-Drink съдържа оптимизиран изотоничен въглехидратен разтвор, който ще ви помогне да поддържате нивата на ефективност по време на продължителни упражнения за издръжливост. 3-фазна концепция (преди – по време на – след): Краткосрочна, средносрочна и дългосрочна енергийна подкрепа по време на спорт, преди, по време и след тренировка. Вкусна напитка с аромат на портокал. Висока бионаличност с изключителния NTC® Изключителната концепция за транспортиране на хранителни вещества (NTC®) доставя хранителни вещества, когато са необходими, където са необходими - на клетъчно ниво отвътре и отвън.
Предимства: Благодарение на патентованата комбинация от сложни въглехидрати с разнообразна структура тялото получава точно това, от което се нуждае в момента, в който се нуждае. Освен това микронизираните антиоксиданти противодействат на вредната активност на свободните радикали, като по този начин повишават ефективността на мускулната функция и кръвния поток. Свободните радикали са вещества, на които липсва един електрон и затова те са склонни да окисляват всичко, т.е. да отстранят липсващия електрон от клетъчната молекула на организма. Ако това се случи, вътрешният баланс на клетката се нарушава – което води до незабавна допълнителна верижна реакция. Електролитите във Fitness Drink неутрализират свободните радикали, преди дори да навредят. Освен това естественият кофеин от гуарана работи безпроблемно заедно с енергизиращите въглехидрати и витамини. Придава дълготраен, освежаващ и ревитализиращ ефект – без никакви раздразнения или потенциални разсейвания в тялото. Продуктът е напълно безопасен. Не съдържа допинг и се използва от професионални спортисти по целия свят.
Ползи: • бързо подхранване на тялото при физическа и умствена дейност; • бърза регенерация след тренировка; • по-висока ефективност; • противодейства на вредното действие на свободните радикали; • повишава ефективността на работата; • NTC осигурява оптимално усвояване на веществата; • магнезият спомага за правилното функциониране на мускулите и допринася за намаляване чувството на умора и отпадналост; • съдържа витамини от група B, например витамин B6 допринася за поддържането на правилния метаболизъм на протеини и гликоген; • трифазна концепция (преди – по време – след); • добре се понася дори при тежко натоварване; • значително подобряване на усвояването на течности и енергия благодарение на изотоничните вещества;
Активни съставки: Захароза, глюкоза, фруктоза, киселина (винена киселина), натриев цитрат, калциев фосфат, калиев цитрат, малтодекстрин, магнезиев карбонат, сол, сгъстител (пектин), ароматични вещества, калциев лактат, калиев фосфат, витамин С, ниацин, витамин Е, пантотенова киселина, морски водорасли на прах, бета-каротин, витамин В6, витамин В2, витамин В1, фолиева киселина, биотин, витамин В12, богата на селен мая, червено цвекло на прах, ниацин, фолиева киселина, гроздова захар, екстракт от гуарана, естествени аромати.
Свойства: • Без странични ефекти; • 100% натурален състав; • Безопасен – може да се пие без лекарско предписание; • Лесен и удобен прием; • Отговаря на най-високите стандарти за качество; • Има приятен вкус и ефективна разтворимост на компонентите; • Не съдържа алергени; • Без консерванти; • Без изкуствени емулгатори; • Без лактоза; • Подходящо за вегани; • Без глутен; • Уникален, патентован, лесен за използване •
Кой има нужда: За хора подложени на ежедневен стрес и натоварвания, нуждаещи се от оптимален прием на витамини и минерали. За всички, предпочитащи комплексните продукти, съдържащи всичко на едно място; За ученици, студенти и активно упражняващи умствена дейност; За подложени на ежедневен стрес; За отслабващи – по време на диета храната често се намаля и организма изпитва още по-голяма нужда от допълнителен прием на витамини и минерали; За всеки случай, изискващ повишена концентрация; За всички, търсещи нещо ободрително през деня в офиса; Ако ви предстои тежка физическа дейност; При отпадналост по време на боледуване; За всички обичащи сауна и по-бързото възстановяване; За всички, които искат на намалят или елиминират кафето – съдържа естествен екстракт от гуарана; И разбира се за любителите на фитнеса и спорта – за да извлекат максимална полза от тренировката/състезанието; Със своята уникална концепция и особено висока стомашна толерантност по време на върхови постижения, той е един от най-популярните продукти сред професионални и любители спортисти.
Обобщено: Основната идея, вложена в този продукт е да тонизира, да повишава концентрацията, умствената и физическа енергия, да компенсира изгубените ни запаси от витамини и минерали при по – активна умствена и физическа дейност, стрес, активно спортуване и др.
Начин на приложение и съхранение
Приложение: Разтворете 2 пълна чаени лъжички прах (15 гр. или 1/2 от пакетчето) в 250 мл. вода. Препоръчителната дневна доза е 30 гр. прах или по 15 гр. на порция, ако се пие 2 пъти на ден. Готовата напитка изпийте директно преди, по време на и след спорт, тренировка или състезание.
Дозировка: Препоръчителната дневна доза е 30 гр. прах – 15 гр. на порция, ако се пие 2 пъти на ден.
Продължителност на употреба: Можете да го приемате дълго време.
Внимание! Първите 2-3 дни започнете с малки дози. След отваряне използвайте възможно най-скоро.
Противопоказания: Да не се използва при индивидуална непоносимост.
Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца.
Идеален в комбинация с: Изпасвайте в комбинация с други спортни продукти на FitLine, както и с Optimal Set. Най-добри резултати могат да бъдат постигнати чрез редуване на Fitness Drink с Restorate.
Допълнителна информация:
Разфасовка: Кутия с 15 пакетчета по 30 гр., общо 450 гр.
Предназначен за: Продукта е предназначен за 1 месец употреба, при един прием на ден или за половин месец при 2 приема на ден.
Артикул номер: 0703009
Производител: PM-International-AG, гр. Шпайер, Германия

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети: FitLine, Fitness Drink, Фитнес Напитка, фитенс, напитка, ФитЛайн, изоточен, изоточна, въглехидрати, въглехидратна, витамини, минерали, тренировка, издръжливост, поддържа, иждръжливостта, ниво, производителност, упражнения, ефективни, 3 фазна, преди, по време на, след, преди тренировка, по време на тренировка, след тренировка, енергия, енергийна, спорт, портокал, висока, бионаличност, хранителни вещества, активни, интензивна, работа, физическо, усилие, състезание, свободни радикали, постижения, издръжливост, антиоксиданти, мускул, мускулна, окислява, клетка, неутразилира, кофеин, гуарана, ревитализира, освежава, безопасен, без допинг, силови, ученици, студенти, умствена, минерали, стрес, отслабване, диета, концентрация, отпаднал, отпадналост, боледува, болен, възстановява, гуарана, стомах, стомашна, издръжливост, спортисти, професионални, продължителни, енергизира, работоспособност, освежава, ревитализира, активност, уча, учене, работа, обучение, пътуване, турнир, подхранва, подхранване, ефективност, магнезий, умора, отпадналост, витамин, Б, Б6, Б1, Б2, Б12, B, B1, B2, B6, B12, В, В1, В2, В6, В12, изотонични вещества, изотонични, изоток, кондиция, калории, учащи, електролити, макроелементи, калий, калций, магнезий, фосфор, сол, Ц, C, С, Е, E, A, А, ниацин, пантотенова киселина, фолиева киселина, гликоген, Въглехидратно-електролитни, разтвор, активност, продължителна, бета каротин, селен, натрий, фосфор, стевия, енергия, захароза, глюкоза, фруктоза, винена киселина, натриев цитрат, калциев фосфат, калиев цитрат, малтодекстрин, магнезиев карбонат, калциев лактат, калиев фосфат, водорасли, цвекло, гроздова захар, без консерванти